For en gangs skyld er der flere hold, som melder sig ind i titelkampen om mesterskabet i La Liga. Eller skyldes det bare, at Barcelona ikke er stukket afsted endnu?  Sevilla, Atletico Madrid og Real Madrid er titel-bejlere, som tabellen ser ud lige nu.

Det kan meget vel gå hen og blive en interessant afslutning, især hvis Barcelona f.eks. skal undvære Messi i et par kampe. Messi gør en verden til forskel for Barcelona. I weekenden kan vi finde ud af, hvor topholdene står.

888sport banner

Sevilla vs. Atletico Madrid

Sevilla kan for alvor melde sig ind i mesterskabskampen, hvis de formår at slå deres direkte konkurrent, Atletico Madrid, i kampen om andenpladsen. Estadio Ramón Sánchez Pizjuan kommer til at koge. En mesterlig kulisse kommer til at vente de to hold.

Med tilføjelsen af Andre Silva har Sevilla fået tilknyttet endnu en skarpretter til angrebet. Silva har allerede bidraget med 8 basser. Ben Yedder har ligeledes også nettet 8 gange. Så Atleticos defensive skal tage sig i agt for Sevillas giftige angribere.

Atletico savner en ekstra målfarlig spiller ud over Griezmann – han tager det tunge læs for tiden. Diego Costa er skadet og kommer formentlig ikke til at spille. Ham kunne Atletico godt få brug for inden længe. En målrig kamp bliver det dog med sikkerhed alligevel. Et samlet antal mål på over 3.5 giver odds 4.40.

Kampen bliver fløjtet i gang på søndag kl. 16:15.

 

Real Madrid vs. Real Sociedad

I torsdags smed Real Madrid igen point og kan næsten ikke tåle flere fejltagelser, hvis de stadig vil kunne nå Barcelona og de resterende tophold. De skal forsøge at få en bedre start i 2019 mod Sociedad.

madrid_sociedad

Sociedad sluttede 2018 af med fire nederlag på stribe. Og det kan godt gå hen og blive det femte nederlag, hvis ikke de får rusket op i sig selv i kampen mod Real Madrid. Mon ikke de kan fået skruet på nogle knapper i pausen, som kun kan være til gavn for dem i resten af kampen. En uafgjort giver odds 5.60, det kunne godt gå og blive sandsynligt.

Kampstart er på søndag kl. 18:30.

 

Getafe vs. Barcelona

Der er ikke meget, der tyder på, at Getafe skulle have en chance mod Barcelona. Så skulle det være fordi, Messi fik lov til at holde en længere ferie end de resterende Barcelona-spillere.

Getafe har haft mulighed for at forberede sig lidt ekstra til kampen mod Barcelona grundet julepausen. De skal hive mange kaniner op af hatten, hvis de skal knække Barcelona. Et handicap-odds på, at Barcelona alligevel vinder kampen, selvom de er nede 3-0, giver odds 7.00.

Kampen begynder på søndag kl. 20:45.

 

Find odds på alle de andre La Liga-kampe lige her.

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Optakt: Liverpool vs. Manchester United

Optakt: Liverpool vs. Manchester United

De største agenter i fodboldbranchen

De største agenter i fodboldbranchen

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

10 af de bedste danske fodboldspillere i Premier League – del 1

10 af de bedste danske fodboldspillere i Premier League – del 1