fodbold tv

Prisen for at se fodbold på TV har været stigende i mange år, men fans bag skærmen er langsomt ved at blive presset på prisen i forhold til at se det smukke spil i eget hjem i komfortable omgivelser.

Det gør det også svært for dem, der spændt følger kampe, de har spillet på, hvilket er det der gør livebetting så underholdende. 

Fodboldfanatikere i Storbritannien, der ofte også har indskudt penge på online betting og odds, betaler de højeste priser med månedlige gebyrer lige under 584 kr. (£70).

Premier League-tilhængere har brug for tre separate abonnementer til at se alle 200 tv-kampe i løbet af 2019/20 sæsonen.

Fremkomsten af Amazon Prime har øget priserne endnu mere for de dedikerede topfans, da online streamingservicen har fået rettighederne til at sende 20 kampe i løbet af sæsonen.

Spanske tilhængere står til at skulle bruge mindst på deres TV-abonnementer, da de fleste af La Liga-kampene vises på Movistar TV.

Dette kan føjes til et BeIN Connect-abonnement for en relativ overkommelig pris på omkring 127 kr. (€16,99) pr. måned.

Otte af de ti kampe hver weekend vil blive vist hos denne udbyder, og en niende kamp bliver vist gratis på GOL TV. 

DK Banner

I Italien kræver det nu to separate pakker for Serie A-tilhængere at nyde alle kampene fra den indenlandske topliga, hvor DAZN for nyligt begyndte at sende tre kampe pr. weekend.

Onlineplatformen er tilgængelig for en relativ billig pris på omkring 74,50 kr. (€9,99) pr. måned, hvilket betyder, at italienske tilhængere ikke kommer til at løbe helt tør for penge i løbet af sæsonen. 

Prisen for at se fodbold er også steget for Bundesliga-tilhængere de seneste år, hvor Sky Sports kræver omkring 336 kr. (€44,99) pr. måned for den fulde sportspakke.

Eurosport har fået rettighederne til fredagskampe med en søndagskamp i ny og næ. For de tyske fodboldfans opkræves omkring 52 kr. (€6,99) ekstra for denne service.

Eftersom Premier League anses for at være "den bedste liga i verden", er det ikke overraskende, at engelske fodboldfans er ivrige efter at forny deres abonnementer hvert år.

Sammenlignet med deres spanske og italienske modparter, opkræves tilhængerne i Storbritannien en ublu pris for at følge hvert enkelte topopgør i næste sæson - og tendensen med de stigende priser for at følge hjemlig fodbold viser meget få tegn på at være aftagende over hele Europa.

Dette kan også gøre en stor forskel, når det kommer til fodbold betting, hvis det bliver svære for fans at se deres hold fra hjemmet.

Læs også
Martin Braithwaites løn og karriere

Martin Braithwaites løn og karriere

Kasper Schmeichel løn og formue

Kasper Schmeichel – løn og formue

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?

Zlatans utrolige rekorder - 2021

Zlatans utrolige rekorder - 2021