En masse landskampe står for døren efter et par måneder uden landsholdsbold. Nations League sluttede tilbage i november, og nu er den velkendte EM-kvalifikation tilbage.

 

England vs. Tjekkiet

England og Tjekkiet skyder gruppe A i gang på fredag. Begge mandskaber er klare favoritter til at snuppe de to pladser, som giver adgang til EM.

888sport banner

Der findes umuligt nogen, som tvivler på, at England ikke skulle gå hen og vinde på fredag. Man må derfor forvente, at England vinder og scorer over 2.5 mål, hvilket sammenlagt giver odds 2.63.

Kampstart: fredag kl. 20:45.

 

Moldova vs. Frankrig

De franske verdensmestre er ubestridte favoritter i gruppe H. Ingen af holdene i gruppe H kommer til at spolere Frankrigs march mod EM.

Frankrig kommer til at lege om hjørner og drive gæk med Moldova. Derfor er der lagt op til et brag af en målfest - i hvert fald nede i Moldovas felt.

Frankrig scorer over 3.5 mål i kampen til odds 2.85, og Frankrig scorer i begge halvlege, hvilket giver odds 1.58.

Kampstart: fredag kl. 20:45.

 

Portugal vs. Ukraine

I gruppe B er spændingen en tand højere, da Ukraine og Serbien er over gennemsnittet. Litauen og Luxembourg får bare en oplevelse, og Portugal er bare en klasse for sig i denne gruppe og er en del af verdenseliten i landsholdsregi.

portugal

Vi kommer til at se et ukrainsk mandskab med samtlige 11 mand på egen banehalvdel det meste af kampen. Og det med god grund, for Ronaldo er tilbage i nationaldragten siden VM og er klar til at føre sit hold til EM.

Ronaldo scorer til odds 1.74, og Portugal vinder til odds 1.44.

Kampstart: fredag kl. 20:45.

 

Italien vs. Finland

Italien, den sovende fodboldkæmpe, vågner forhåbentligt snart op efter lang tids fravær fra toppen af landsholdsfodbold. I nyere tid har de skuffet ekstremt, så flere italienere må have fået en espresso galt i halsen.

Er Roberto Mancini Italiens håb? Kan han få sine spillere til at yde deres maksimale og få Italien tilbage landsholdskortet og være med, hvor det virkelig er sjovt?

De burde ikke få problemer med Finland - der vil dog altid være et ”men” i luften for Italiens vedkommende efter flere skuffende resultater. 

Italien vinder og scorer under 2.5 mål, sammenlagt giver det odds 2.14.

Kampstart: lørdag kl. 20:45.

 

Spanien vs. Norge

Spanien er umiddelbart også endt i en let gruppe. Gruppe F består af hold som Sverige og Rumænien.

Spanien kommer uden besvær til at overtage førstepladsen, selvom Sverige kommer til at give dem kamp til stregen.

Spanien mod Norge

På lørdag gælder det Norge – og Spanien kommer til at køre let og elegant hen over Norge. De vinder, og i kampen bliver der scoret over 3.5 mål. I kombination giver det odds 2.48.

Kampstart: lørdag kl. 20:45.

 

Du har mulighed for at finde en masse andre online sportsvæddemål hos 888sport.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
EM-fodbold 2020: Betting guide

EM-fodbold 2020: Betting guide

Optakt: Liverpool vs. Manchester United

Optakt: Liverpool vs. Manchester United

De største agenter i fodboldbranchen

De største agenter i fodboldbranchen

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden