En af de ting, som fortsat gør fodboldbetting så populært, er det stigende antal kampe, som spilles over hele verden og hver uge gennem hele sæsonen. 

Oddsere kan dykke ned i en kæmpe spillemenu i de fleste weekender om vinteren i Europas vigtigste ligaer, før de søger nye græsgange om sommeren med Europamesterskabet og Verdensmesterskabet såvel som sommerturneringer som Major League Soccer i USA og Canada. 

Med væddemål inden kampene og tusindvis af muligheder for livebetting, tilgængelige på 888sport, er der noget for enhver smag. Her er din guide til de bedste europæiske ligaer samt nogle tips til fodboldbetting

 

Premier League: bedste tips

Hvad sker der, når milliardærer beslutter at investere noget af deres formue i en fodboldklub?

På trods af ideen om, at penge kan købe succes, ikke er særlig behagelig for de fleste af os, er det generelt sandt, hvad fodbold angår.

Rigdom har været en af de største faktorer bag skabelsen af ligavindere, ligesom det har været tilfældet med Manchester City og Chelsea for nyligt.

Duoen har tilsammen vundet otte af de 14 seneste sæsoner af den engelske Premier League, og både Khaldoon Al Mubarak og Roman Abramovich har en stor del af æren for dette, da de begge har været ret gavmilde med at åbne tegnebogen. 

Det jerngreb, som de to klubber har haft omkring engelsk fodbold, er langsomt ved at løsne sig på grund af Liverpool, der er dukket op som den ledende prætendent til tronen i 2018/19.

Jürgen Klopp har købt et antal kvalitetsspillere de seneste sæsoner inklusive den ustoppelige Mo Salah, og det nuværende røde hold er tæt på at skrive klubhistorie. 

Charmen ved den engelske Premier League er, at der er mindst seks hold, som er i stand til at spille det mest underholdende fodbold. Tottenham har før flirtet med tanken om at blive udfordrer til Premier League-titlen, og måske kan flytningen til deres nye base være sparket, som får dem til at hive titlen hjem.

Arsenal og Manchester United har begge i perioder domineret den engelske Premier League. Kan et af disse hold endnu engang nå fordums højder i den kommende sæson?

EPL-oddsere glemmer selvfølgelig aldrig det øjeblik, da Leicester City vandt titlen tilbage i 2015/16. Oddsene for at vinde mesterskabet var 5000 til 1, og du finder ikke lignende situationer mange steder i sportbetting historien. 

Den engelske Premier League er en fascinerende liga at bette på med hundredvis af outright vindere og tilgængelige kamp-baserede betting markeder. 

banner

 

La Liga: bedste tips

Hvis du tror, at der er monopol på succes i den engelske Premier League, så vent til, at du ser Spaniens La Liga. Barcelona og Real Madrid har delt titlen imellem sig i 14 af de seneste 15 år. Den eneste afvigelse var i 2013/14, da Reals madrilenske naboer, Atletico afbrød festen. 

Barcelona har været velsignet med Lionel Messis tilstedeværelse i årevis. Argentineren er en af de mest ikoniske skikkelser i verdensfodboldens historie, og det hjælper også, at han er en fantastisk talentfuld spiller.

Real mistede deres eget ikon, Cristiano Ronaldo i sommeren 2018, og det virkede også som om, de mistede deres magi, med en skuffende hjemmebane-præstation i forhold til et tidlig exit fra Champions League. 

Kan den galaktiske klub slå Barcelona af pinden i den kommende sæson? Det må tiden vise. 

Den spanske La Liga har ikke helt så mange gode spillere som for eksempel den engelske Premier League. Atletico Madrid er altid et svært hold at slå, men generelt gemmer de deres bedste spil til de europæiske turneringer.

Klubber som Sevilla og Valencia må imidlertid kategoriseres som «faldne mastodonter» i dag. 

Fra et betting-synspunkt er det svært at komme uden om Barcelona og Real Madrid på outright markeder, men der er masser af spil at oddse på hver uge, hvor man kan få valuta for pengene på de bedste bettingsider

 

Bundesligaen: bedste tips

Der er få kræfter i europæisk fodbold, som kan måle sig med Bayern München, der har vundet seks tyske Bundesligatitler i træk.

De og deres evindelige rivaler Borussia Dortmund har tilsammen vundet 10 af de seneste udgaver af denne turnering. Disse to klubber viser heller ikke tegn på svaghed, så det undrer ikke nogen, at de er så populære på bettingmarkedet uden handicap. 

De resterende hold i ligaen er altid i et spændende kapløb om resten af pladserne til Champions League. Klubber som Schalke, Borussia Mönchengladbach, Hoffenheim og RB Leipzig har alle kvalificeret sig til Europas største turnering, og oddsere har altid meget at se til, hvad tysk fodbold angår. 

Der er som regel mange Bundesligakampe, der bliver spillet på en søndag, hvilket appellerer til dem, som normalt vædder på Premier League, fordi de kan spille på deres tyske yndlingshold, mens de ser kampene. 

Bundesligaen er også en liga, hvor der traditionelt scores mange mål, hvilket blot gør livebetting mulighederne endnu mere spændende. 

 

Serie A: bedste tips

Juventus kan stå på sidelinjen og se Bayern Münchens præstation med seks mesterskaber i træk og alligevel slå det med et mesterskab mere.

Klubben, som er kendt som “Den Gamle Dame”, har vundet imponerende seks Serie A-titler i træk. De har forstærket deres hold med købet af Cristiano Ronaldo, verdensikonet, som næsten kan afgøre fodboldkampe alene, og det ser derfor ud som om, at Juves dominans ikke stopper foreløbigt. 

Som altid har italiensk fodbold en række stærke hold, der konkurrerer om andenpladsen efter de traditionelle mesterhold. Napoli er brudt frem som en af de stærkeste hold i de senere år, mens hold som Inter og AC Milan gør deres bedste for at komme tilbage i kampen om mesterskabet. 

Engang var der et stigma om, at Serie A kampe var kedelige, uden tempo og som regel med få mål, men denne tendens synes at være smidt i rendestenen de senere år. 

Gennem det meste af sæsonen 2018/19 scorede alle 20 hold i gennemsnit to eller flere mål pr. kamp, og kan du forestille dig, hvordan det påvirkede daværende bettingodds.

Oddsere havde mange muligheder for at spille på, begge hold scorer og over 2,5 mål-markederne, såvel som mange andre fodboldbetting markeder, hvor mål er den vigtigste valuta. 

 

Ligue 1: bedste tips

I Frankrigs Ligue 1 har Paris St Germain kopieret klubber som Manchester City og Real Madrid – ved at overtale pengestærke investorer til at komme ombord – og gøre hvad de kan.

De har været i stand til at smide store summer efter unge stjerner som Neymar og Kylian Mbappe, og de har domineret fransk fodbold de senere år. 

Monacos gyldne årgang i 2016/17 er blevet splittet, og de lever nu i skyggen af et hold, som begejstrede alle med deres mesterskabssejr.

Andre, såsom Lyon, Marseille og Lille, prøver at slå bro over hullet til PSG, men vi har mistanke om, at giganterne fortsat vil være i front i Frankrig mange år ud i fremtiden. 

Husk at du kan oddse på alle de bedste fodboldkampe i og uden for Europa med 888sport.

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder