Wembley skal danne ramme for Carabao Cup-finalen mellem Chelsea og Manchester City. Kan City mon genvinde titlen fra sidste år, hvor de overbevisende slog Arsenal 0-3 i finalen

888sport banner

Chelseas vej til finalen

Chelsea har tydeligt haft en mere besværlig sti end City på vej mod finalen.

De har dog sendt hold som blandt andet Liverpool, Bournemouth og senest Tottenham i semifinalen ud af Carabao Cup. Det må siges at være yderst fortjent, at de nu står i årets første finale.

Semifinalen mod Tottenham var dog en nervepirrende forestilling, hvor det hele endte med at skulle afgøres i straffespark. Chelsea havde mest held i sprøjten og kunne bryde ud i jubel efter en lang og hård kamp.  

 

Citys vej til finalen

Citys vej til finalen har næsten været det rene barnemad uden at fornærme deres modstandere på vejen til finalen.

De har således fået sendt Fulham og Leicester ud af cuppen, som de eneste to Premier League-hold, som de er stødt på undervejs. I semifinalen gik de samlet videre med 10-0 mod League One klubben, Burton.

City har I øjeblikket muligheden for at vinde Carabao Cup, FA Cup, Premier League og Champions League – hvis alt selvfølgelig flasker sig for dem.

 

Chelsea vs. Manchester City

Chelsea fik en fodboldlektion af de helt store, da de sidst mødte City. Chelsea løb ind i deres største nederlag i 28 år, da de tabte med tenniscifrene 6-0. Det må have efterladt nogle ar på sjælen ikke bare hos spillerne, men også blandt stab og fans.

Ser Chelsea mon frem til opgøret med frygt, eller kommer de blæsende i vrede efter den forfærdelige ydmygelse? De er professionelle fodboldspillere med stort konkurrencegen, så mon ikke vi får et forvandlet Chelsea-hold at se på søndag.

City har længe vist, at de er et af de bedste hold i Europa for tiden. Men de lever i deres egen lille boble, hvor de er deres egen værste fjende, og de skal passe på med at tage for let på tingene.

City er dog klar over, at den seneste kamp mod Chelsea ikke kommer til at forløbe på samme måde som sidst. Det ville være lidt til grinagtigt, hvis Chelsea tillod samme nedsmeltning igen.

City er klare favoritter, og en City-sejr giver et lavt odds på 1.47. En Chelsea-sejr er mindre usandsynlig og giver odds 5.40.

Et sandsynligt odds, som giver større fortjeneste, ville være, at udeholdet, City, vinder, og begge hold scorer. Det giver odds 3.30.

Finalen bliver skudt i gang søndag kl. 17:30 – god kamp!

 

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder