Fodboldverdenen er fuld af store opgør, og weekend efter weekend er der fede fodboldkampe på plakaten rundt om i Europa. 

De største kampe spilles naturligvis i de største ligaer, og derfor sætter 888sport hver uge fokus på fem kampe fra Europas store ligaer. I denne uge er det kampe fra England, Italien, Spanien, Tyskland og Frankrig. 

Herunder følger ugens aktuelle kampe.

888sport

Stuttgart – Hamburger SV

Mens det har været en  fornuftig oprykningssæson for Stuttgart, har det været en vederstyggelig sæson for Hamburger SV. Der er stort kaos i klubben, der ligger sidst i Bundesligaen og ligner en sikker nedrykning. HSV har tabt 10 af sæsonens 13 kampe på udebane, og det ligner endnu en vanskelig kamp mod Stuttgart lørdag. Hjemmeholdet har vundet otte af sæsonens 13 kampe på eget græs, og det lugter derfor af en ny hjemmesejr. Det giver odds 1.78.

Everton – Manchester City

21 mål er Sergio Agüero oppe på, og den målfarlige argentiner er således suveræn topscorer for Manchester City i denne sæson. Han sad ude i seneste kamp mod Stoke med en knæskade, men han blev alligevel udtaget til Argentinas trup i seneste landsholdsuge. Hvis Agüero bliver klar til kampen mod Everton, kan han gøre ondt på hjemmeholdet. Kommer Sergio Agüero på måltavlen, giver de odds 1.74.

Juventus – AC Milan

via GIPHY

Der er lagt op til en stort opgør i Italien lørdag aften, for det er to af historiens mest vindende italienske hold, der tørner sammen i Torino. Juventus er tilbage på førstepladsen i Serie A, men det ligner en tæt dans om mesterskabet i løbet af de kommende uger. AC Milan ligger aktuelt nummer seks og kæmper for at sikre sig europæisk deltagelse næste sæson, men Gattusos mandskab får en vanskelig opgave ude mod Juventus, der har vundet 12 af sæsonens 14 hjemmekampe. Det ligner endnu en hjemmesejr til odds 1.64.

Sevilla – Barcelona

Mens FC Barcelona cruiser mod det spanske mesterskab, er Sevilla sat af i jagten på en plads i top fire. I stedet handler det for klubben om at sikre sig europæisk deltagelse i næste sæson via en femte- eller sjetteplads i ligaen samt at forfølge yderligere succes i Champions League, hvor holdet stadig er med kvartfinalerne. Hjemme mod Barcelona vil Sevilla sandsynligvis få det svært igen, for Barcelona har vundet samtlige af de seneste fem indbyrdes opgør. En udesejr giver odds 1.67.

Rennes – Monaco

Der er ingen tvivl om det franske mesterskab i denne sæson, for Paris Saint-Germain er aldeles suveræne, men der er stadig interessante kampe på programmet i Ligue 1. Eksempelsvis skal Marseille på besøg hos Dijob lørdag eftermiddag, og det ligner en målrig affære mellem to mandskaber, der har været involveret i mange kampe med mange scoringer i denne sæson. Kommer der over 2.5 mål i opgøret, giver det odds 1.61.

Læs også
Playoff-gysere: Hvem tager Superliga-billetterne?

Playoff-gysere: Hvem tager Superliga-billetterne?

Overblik: De bedste mål nogensinde ved VM

De bedste mål i VM-historien

Forskellen mellem at spille på top-ligaerne og de lavere rækker

Betting-guide: Forskellen på store og små ligaer

Optakt til Champions League-finalen: Hvem tager trofæet?

Stor optakt til Champions League-finalen!

Mindernes Allé: Historiske finaler i Champions League

Mindernes Allé: Historiske finaler i Champions League