I Premier League er United på det seneste strøget forbi Chelsea i toppen af tabellen. Intet er dog afgjort på nuværende tidspunkt.

Chelsea har på det seneste måttet indse, at United er inde i en bedre stime, end de selv er. Chelsea jagter derfor succesoplevelser, så de kan komme tilbage på rette spor i Premier League. På mandag venter United i 1/8-finalerne i FA Cuppen. 

888sport banner

Chelsea kan glæde sig lidt over, at United kom ned fra deres sejrs-piedestal, da de på hjemmebane tabte til PSG i Champions League, samt at Lingard og Martial er røget på skadeslisten for United.

Solskjær har en bred trup, men netop Lingard og Martial er trådt i karakter lige siden Solskjær blev ansat. Solskjær må derfor have tiltænkt Sanchez og Lukaku en rolle mod Chelsea. Det er to verdensklassespillere, men de virker drænet af selvtillid, så Solskjær skal grave dybt, hvis han skal have gang i sine forhenværende reserver. Hvis Sanchez eller Lukaku scorer, giver det henholdsvis odds 4.10 og 3.30.

Det er forståeligt nok, at Sarri altid står i træningstøj ude på sidelinjen, for hvis han var iført slips, ville det gøre hans pressede situation endnu mere ubekvem. Slipset ville blive løsnet flere gange undervejs i en kamp – især her på det seneste, hvor Chelsea ikke har præsteret optimalt.

Sarris karriere som Chelsea-manager hænger i en tynd tråd. Nederlaget til City var tæt på at få bægret til at flyde over hos Chelseas topledelse. Der skal derfor ikke ske mange flere negative udfald, før Sarris trænerpost hos Chelsea bliver fortid. Kan Sarri mon genvinde tillid hos topledelsen, hvis Chelsea slår United?

 

Chelsea vs. Manchester United

Chelsea har hjemmebanefordel i ”knald eller fald”-kampen mod United.

Vi glemmer ikke lige foreløbigt det seneste indbyrdes opgør, som sluttede 2-2 på Stamford Bridge. United var sekunder fra at snuppe sejren, men en udligning fra Barkley i det 96. minut reddede Chelsea.

På mandag får vi med garanti underholdning for alle pengene. Sarri kan ikke tåle flere nederlag, og United er stadig en velsmurt maskine, selvom de tabte til PSG i tirsdags. Når to kvalitetshold tørner sammen, kan det kun gå hen og blive en ekstraordinær kamp, især når det er ”vind eller forsvind”.

I ordinær spilletid kommer kampen til at ende uafgjort, som giver odds 3.60. Efterfølgende går Chelsea hen og vinder i den forlængede spilletid, som giver odds 10.00.

 

Du har mulig for at finde en masse andre odds på de andre kampe i FA Cuppen her

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder