For to år siden sad alle danskere med dårlig fornemmelse, da Irland fik et rigtig godt udgangspunkt i Parken, da kampen endte 0-0. 

Nerverne sad ud på tøjet i returopgøret, hvor Danmark skulle vinde eller mindst have en uafgjort med mindst en enkelt scoring. Især starten af kampen gjorde alle mere urolige end hvad tilfældet allerede var, da irerne bragte sig i front.

Men I resten af kampen, ført an af Christian Eriksen, satte Danmark ikke en fod forkert, da førnævnte lavede hattrick og to andre scoringer blev sat ind – og dermed kunne Danmark give irerne lidt stof til eftertanke i forhold til deres meget defensive tilgang. 

Irerne vil gøre alt for at få revanche og sende Danmark ud i EM-mørket.  

banner

Vigtig viden inden kampen

Stillingen mellem de tre øverste hold ser i øjeblikket således ud med én kamp tilbage:

1.      Danmark – 15 point – 22-5 i måldifference

2.      Schweiz – 14 point – 13-5 i måldifference

3.      Irland – 12 point – 6-4 i måldifference

Danmark fik en 6-0 pligtsejr over miniput-nationen fra Gibraltar, derfor kan Danmark nøjes med en uafgjort i Dublin på mandag.

Hvis Danmark ønsker at sikre sig førstepladsen i gruppen, skal de slå Irland, da Schweiz i deres sidste kamp skal møde Gibraltar, som schweizeren med stor sandsynlighed vinder.

Irland er pisket til at vinde, derfor virker en defensiv tilgang umiddelbart ikke som en løsning, hvis de vil slå Danmark – og det er til Danmarks fordel, hvis irerne ikke står så defensivt som de plejer.

Til Danmarks held, er Irlands offensive es, Shane Long fra Premier League, skadet. Samtidig er Irlands krumtap i forsvaret, Seamus Coleman fra Everton i karantæne.

 

Vi anbefaler følgende 5 udfald

Vi kan hurtigt konkludere, at de utallige fodbold odds på kampen for det meste tipper til Danmarks fordel i hvert fald i forhold til de positive scenarier. Men vi har udvalgt fem mulige udfald, som du eventuelt kunne overveje:

Christian Eriksen scorer til odds 3.55

 

Første halvleg ender uafgjort til odds 2.00

 

Danmark vinder mindst én halvleg til odds 1.58

 

Yussuf Poulsen laver også en basse til odds 3.35

 

Danmark scorer over 1.5 mål til odds 2.33

 

Vi forventer, at Danmark bliver dominerende på bolden, og så snart Danmark får scoret, så skal irerne ud af deres defensive komfortzone. Hvilket kunne løsne kampen en del op

Den afgørende kamp begynder mandag kl. 20:45

 

Andre mulige EM 2020 odds og kampe

 

Tyskland scorer over 3.5 mål mod Hviderusland på lørdag kl. 20:45

 

Ronaldo scorer hattrick mod Luxembourg på søndag kl. 15:00

 

Sverige scorer over 4.5 mål mod Færøerne på mandag kl. 20:45

 

Der er selvfølgelig også en brede vifte af andre EM 2020 odds og EM-kval kampe.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Peter Morrison/Associated Press

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder