Nu hvor klubfodbolden holder en velfortjent pause, så får vi alligevel ikke helt fri fra fodbolden, for landsholdsfodbolden tager over for en stund.

Lad os tage et kig på de bedste kampe, odds og væddemål som finder sted i starten af ugen.

 

Mandagsbold

Danmark vs. Georgien

Danmark er som vanen tro igen under pres i deres gruppe efter et skuffende resultat mod Irland i fredags.

Danmark har dog ofte bevist, at de leverer bedst med kniven for struben. Og kampen mod Georgien er et must-win for danskerne, for ellers kan det blive vitalt for Danmarks chance for at komme til EM i 2020.

Danmark har tydeligvis problemer med at få prikket bolden ind, det var i hvert fald Danmarks helt store hovedpine mod Ireland.

Danmark savner nogle skarpskytter, og derfor bliver det sandsynligvis heller ikke noget målorgie på mandag. Hvis nogle mål skulle falde, bliver det i anden halvleg, og det er derfor værd at overveje, om der bliver scoret under 1.5 til odds 1.43 eller under 0,5 til odds 3.30 i første halvleg.

 

Spanien vs. Sverige

Sverige er et sammentømret landshold og har længe været en stor pestilens for selv de største landshold.

Spanien og Sverige ligger henholdsvis nummer et og to i gruppe F. Sverige kan med en sejr erobre førstepladsen. Sverige er dog forståeligt nok ikke favoritter, men de burde være en større udfordrer end, hvad bookmakerne indikerer, ved at have en spansk sejr til odds 1.28.

Spanien har i et stykke tid været foruroligende ustabile, selvom holdet vader i stjerner. Det er rent guf for svenskerne. Derfor går vi imod strømmen og satser på, at svenskerne tilspiller sig en uafgjort til odds 5.60.

 

Kampene begynder mandag kl. 20:45

888sport banner

 

Tirsdagsbold

Island vs. Tyrkiet

Tyrkiet slog overraskende de franske verdensmestre med 2-0 og fører i øjeblikket gruppe H. Den føring kan styrkes yderligere, hvis de slår Island på tredjepladsen.

Tyrkiet er favorit til odds 2.60, men Island er et helt andet mandskab end Frankrig, hvor ingen arrogance eksisterer, men kun hårdt arbejde. Omvendt vil Tyrkiet ikke være nær så motiverede, når de møder Island.

Motivationen er altid største, når man møder de bedste, og derfor bliver det en uafgjort til odds 3.10.

 

Italien vs. Bosnien

Den store Italienske kæmpe er begyndt at vågne op igen efter mange år i hi. Et generationsskifte tager tid, og det har det gjort for Italien.

Men det har helt sikkert været det hele værd for de tidligere verdensmestre. De slog overlegent Grækenland 0-3.

Det bliver helt sikkert ikke meget anderledes mod Bosnien, hvor Italien vinder til odds 1.42 – og der bliver desuden scoret over 2.5 mål til odds 2.00.

 

Tyskland vs. Estland

Tyskland har for nyligt også i igangsat et større generationsskifte, hvilket nok for alvor først giver pote om nogle år.

tyskland & estland

Det går dog stille og roligt fremad for tyskerne, og de kommer til at tanke en masse af selvtillid mod miniputnationen fra Estland. Det er i hvert fald ikke værd at oddse på, at Tyskland vinder til odds 1.03.

Tyskland burde komme til at vade i chancer, og derfor bliver der i kampen også scoret over 4.5 mål odds 2.28. 

Liveoddsene kommer helt sikkert til at falde en del, hvis Tyskland scorer inden for de første 10 minutter, så oddset er værd at overveje.

Kampene begynder tirsdag kl. 20:45.

 

Skulle det have interesse, så er et hav af andre fodboldodds tilgængelige mandag og tirsdag, som også er værd at kaste et blik på.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Rekordholdere i Champions League

Rekordholdere i Champions League

Champions League 19/20: tips til 1. runde

Champions League 19/20: tips til 1. runde

Superliga: 4 gode tips til 9. runde

Superliga: 4 gode tips til 9. runde

De kommende stjerner i Superligaen

De kommende stjerner i Superligaen

Champions League 19/20: Hvem kommer vi til at savne?

Champions League 19/20: Hvem kommer vi til at savne?