Populariteten ved sports betting skal findes i, at ingen kan vide sig helt sikre på, hvordan en kamp vil ende. Der er selvfølgelig nogle hold og spillere der er større favoritter end andre, men da det er mennesker mod mennesker, og nogle gange dyr, så er der altid en sandsynlighed for, at selv favoritterne vil fejle af og til og efterlade sejren til en underdog.

I sports betting vil du ofte opleve, at bookmakerne give free bets, og at eksperter vil give dig sure bet tips. Uanset om det er gratis eller professionelle tips, eller bare en ny tilgængelig omgang fri betting, så vil vi undersøge, hvad der ofte omtales som de bedste bets, og om de mennesker, der har udviklet en metode til at finde sure bets.

888sport

Hvordan man holder free bets helt gratis

De mest almindelige free bets der cirkulerer, finder man i forbindelse med velkomsttilbud hos de mange online bookmakere. Uden om disse, vil bettere også kunne blive belønnet med free bets, hvis de har spillet for en bestemt antal penge i en periode, eller hvis de har placeret væddemål over et bestemt række tid. Nogle bookmakere lokker dog kunderne med potentielle gratis tilbud, hvor de gemmer sig bag omsætningskrav, for derefter at give gevinsterne i endnu flere free bets.

Størstedelen af free bets har derfor en pris i form af rigtige penge for at modtage dem. Hvis væddemålet for rigtige penge går hjem, vil belønningen være gratis. Taber man på det oprindelige væddemål, så er belønningen ikke kun et free bet, men også prisen af den indsats, man spillede for i første omgang. Når tilbuddet er på et højere beløb end den første indsats, så vil mange mene, at omsætningen er gratis.

Hvis du formår at vinde på et free bet, så er det bedste tip du kan følge, at hive pengene ud igen, eller hvert fald din oprindelige indbetaling for at modtage tilbuddet. Så hvis du betaler 100 kroner for at få 300 kroner i free bets, og du vinder 150 kroner på det ene, så bør du udbetale 100 kroner, så du er sikker på at gå i nul eller få en profit. Derefter kan du forsøge at vinde flere penge med profitten og hver gang du udbetaler, vil du have forøget din profit.

Eksisterer sure bets?

Hvis noget skal klassificere som et sure bet, skal udfaldet være 100 % sikkert. Så hvis dette skulle eksisterer, ville bookmakerne formentlig ikke udbyde odds på dette, da det ikke ville give nogen mening. Det betyder dog ikke, at visse resultater ikke har en større sandsynlighed i visse sportsgrene.

Et eksempel er ishockey betting tips, hvor 19 spillere i gennemsnit scorede mere end et point pr. kamp, hvilket inkluderede Connor McDavid, Claude Girouz og Nikita Kucherov, der alle scorede 100 point eller mere i løbet af de 82 kampe. Så med disse spillere, der viser evnerne til at score mere end et point pr kamp, vil de bedste ishockey væddemål være at spille på disse spillere til at score et point i hver kamp. Men på trods af den store forskel på 108 points i 82 kampe, så gik McDavid i hele 24 kampe uden at score et point, hvilket viser, at selv de størst pointscorer ikke nødvendigvis scorer i hver kamp. Selv med den canadiske wonderboy på holdet, giver Edmonton odds 8.00 til at vinde Pacific Divisionen, hvor de er bag San Jose Sharks til odds 3.30.

Et lignende eksempel kan findes, når man kigger på hestevæddeløbs tips. Der vælger bettere ofte at spille på favoritten, eller en hest der er faldet meget i odds, men overraskende nok vinder favoritten ikke særlig ofte. Det viste sig, at over i 5-årige periode med løb, så vandt favoritten kun 32.3 % af de flade løb, mens favoritten vandt 35,5 % af løb med forhindringer. De manglende sejre til favoritterne har gjort, at mange betting tips favoriserer de heste, der ikke er favoritter hos bookmakerne. Som følgere af forhindringssæsonen ved, så betyder det ikke, at Tiger Rool der er favorit til odds 21.00 til at vinde Grand National 2019, vinder løbet, og at Bellshill til odds 26.00 eller Ucello Contri til odds 34.00 ikke skulle have en chance.

Med så mange forskellige bedste bets væddemål såsom fodbold betting tips, tennis betting tips, cricket betting tips og motorsport betting tips, så er der altid en chance for, at favoritten ikke vil vinde. På den anden side, når professionelle eller gratis betting tips viser noget i statistikken, der bør give en fordel, så er det ikke altid sikkert, at fordelen er nok.

Ser man igen på hestevæddeløb, så er der mange variabler, som man skal tage højde for, der kan påvirke hesten og de kommende løb såsom, uger med restitution og vægten. Bare fordi statistikken fortælle, at en hest bør være favorit, så betyder det ikke, at den vinder løbet. Altid ser godt ud for Stradivarius til at vinde Ascot Gold Cup næste år til odds 3.50, men en hest som Kew Gardens til odds 7.00 er ikke uden chancer, hvis banens fordel passer hesten bedre. Men selvom sure bets er kendt som lidt af en myte, så er det statistikkerne og disse faktorer der gør, at bettere vælger specifikke heste, og disse kan let blive fundet ved hjælp af en spilekspert.

Virker gratis eller professionelle betting tips?

Man kan let tro, at professionelle betting tips har en større sandsynlighed for at gå hjem end de gratis betting tips. Men selvom dem der ses som professionelle har mere ekspertise i betting og viden omkring sporten, så har de ligeså stor sandsynlighed for at rende ind i et overraskende nederlag, som dem der tilbyder gratis betting tips.

Dog så er der mange gratis betting tips, der ikke nødvendigvis forsøger at hjælpe spillere til at vinde penge ved at give ud af deres viden indenfor betting. I stedet får de folk til at spille via Facebook og Twitter-konti, og så tjener de penge, når spilleren taber. Så der kan være nogle med urent mel i posen, og derfor bør man altid passe på, når lytter til ukendte kilder.

Professionelle betting tips vil ofte være låst bag en månedlig betalingsmur eller et abonnement, men nogle gange kombineres de professionelle og gratis betting tips som en online service hos bookmakeren. Fordi online gamblingindustrien er så konkurrencedygtig, så tilbyder bookmakerne en blogsektion, hvor de hjælpe betterne med at få alle de informationer, som de har behov for, inden de skal placere et væddemål. På denne måde kan betteren selv bruge de tips, eller finde nøgleinformationerne, som de kan bruge til at skabe deres egen metode for at finde favoritterne i en kamp.

Men selvfølgelig er der nogle bettere der er så succesfulde, at de kan tilbyde professionelle betting tips til dem, der gerne vil betale for det.

Professionelle bettere har fundet deres eget system

En af de mest kendte professionelle sportsbettere i England er Tony Bloom, der er bestyrelsesformand i Brighton & Hove Albion, der netop nu giver odds 10.00 til at rykke ned i denne sæson. Grundet hans forbindelse med klubben, er der ingen af hans betting tips, der inkluderer kampe med Seagulls, men hans bettingfirma Starlizard har vist sig at være meget succesfulde.

Ved at bruge Blooms komplekse statistikmodeller, laver Starlizard deres egne odds, som de sælger til kunder som råd til bettingkuponer. I nyere tid har Starlizard været tvunget til at lede efter andre marginaler, da online bookmakerne har styrket deres egne statistikmodeller, så de kan tilbyde odds, der er reflekterer kampen.

En anden professionel sportsbetter er Dirk Paulsen, der formår at støtte sig selv og familien ved hjælp af betting på fodbold. Han påstår, at han altid ignorere sin mavefornemmelse, når det kommer til fodbold betting tips, og at han udelukkende følger sin egne statistikker, der blandt andet inkluderer et holds held-faktor.

Disse to professionelle gamblere skabte deres systemer baseret på statistiske modeller og metoden de analyserer kampene på. Mens disse personer dedikerer meget af deres tid for at etablerer deres systemer, og derefter benytte dem til at holde sig foran resten af sports betting verdenen, så vil de yderst sjældent afslører deres metoder for at finde de bedste bets. Så det er op til betteren selv at betale for deres tips eller lave deres eget system.

Så er det muligt at finde de bedste bets?

Uanset om det er sandsynligheden af en kamp eller størrelsen af gevinsten der er tilgængeligt i et odds, så vil der altid være muligheder for at finde væddemål, der ses som det bedste bet, når kampene er færdige. Det svære ligger i at finde de bedste bets før kampen begynder. Mens professionelle betting tips og gratis betting tips kan hjælpe og blive brugt til at placere free bets, som er en "risikofri måde" at teste ekspertens dygtighed, så er der ingen sure bets i hele gambling verdenen.

Det bedste du kan gøre er at finde nøglestatistikkerne, og samtidig bruge din viden omkring sporten, derefter se, om eksperterne kan give dig noget ekstra inside information om et kamp, og til sidst placere dit væddemål.

Læs også
Superliga: Sidste runde og EL

Superliga: Sidste runde og EL

Copa del Rey og DFB-Pokal

Copa del Rey og DFB-Pokal

Superliga: Nedrykning og Europa League del 2

Superliga: Nedrykning og Europa League del 2

FA Cup-finalen

FA Cup-finalen

Landspokalfinalen

Landspokalfinalen