Vores liste af kommende stjerner i Superligaen er bestemt ikke udtømmende - der er hele tiden nye stjerner som kommer til at funkle.

banner

Jonas Wind – FC København – 20 år

FCK har gang på gang formået at udvikle nogle af de bedste angribere i Superligaen – Jonas Wind bliver med garanti og har allerede vist, at han bliver det sidste nye skud fra FCK’s imponerende angriber-stamme.

Wind var på vej mod noget stort i denne sæson, men en skade satte en stopper for det! Vi glæder os til at se ham tilbage på grønsværen.

 

Evander – FC Midtjylland – 21 år

Evander er uden tvivl det største offensive talent i Superligaen – Nyd ham, for er han kun på kort visit i Danmark. Online betting-siderne har også et godt øje til Evander, når det kommer til assists og mål.  

Han får fodbold til at se let ud og sikke en teknik!

 

Jesper Lindstrøm – Brøndby IF – 19 år

Jobbe har taget Vestegnen med storm i den seneste periode. Det bliver spændende og se, hvor langt han kan drive det i Brøndby og om han bliver endnu større succeshistorie.

Det tegner godt for den unge mand - dejligt gåpåmod og en god teknik!

 

Magnus Kofod Andersen – FC Nordsjælland – 20 år

FC Nordsjælland har efterhånden længe været en mester i at forvandle unge spillere til eftertragtede Superliga-profiler. Vi kunne sagtens have valgt flere FC Nordsjælland-spillere til vores liste.

Og en af dem, som er på vej til at blive et stort salgsobjekt, er Kofod Andersen. Han er ved at udvikle til en komplet midtbanespiller, som sin tidligere holdkammerat Mathias Jensen, som allerede er fløjet fra reden.

 

Mikkel Damsgaard – FC Nordsjælland – 19 år

Nordsjællands unge offensive es, Mikkel Damsgaard, er en vanvittige elegant fodboldspiller med et helt unikt overblik, som kun meget få spillere besidder i Superligaen.

Allerede nu imponerer han og gjorde det også i sidste sæson – Han kommer til at tage nogle store skridt i de kommende sæsoner. På søndag skal han gøre ondt på Brøndby – Liveoddsene bliver gavnlige i den kamp, for det bliver rigtig målrigt!

 

Anel Ahmedhodzic – Hobro – 20 år

Ahmedhodzic var meget ukendt inden han kom til Superligaen, men den svenske U21-landsholdspiller har virkelig blomstret i Hobro.

Ærgerligt for Hobro, er han kun på leje fra Malmø FF til d. 30. juni 2020. Det ville være en kæmpe gevinst for Hobro, hvis de have fået permanent aftale med den svenske viking.

 

Victor Nelsson – FC København – 20 år

Victor Nelsson er bogstaveligt talt allerede blevet kastet for løverne i FCK, hvilket han har håndteret fremragende på trods af den korte tilvænningsperiode.

Konkurrencen er stor i FCK, men han bliver en kæmpe gevinst for FCK i fremtiden.

 

Frederik Winther – Lyngby – 18 år

Lyngbys stjerneskud er ubemærket gået hen og blevet en etableret krumtap for Lyngbys defensiv.

Winther kan meget vel gå hen og slutte sig til en perlerække af kæmpe talenter, som Lyngby har udviklet gennem årene; Yussuf Poulsen, Jacob Bruun Larsen, Christian Nørregaard, Anders ”AC” Christiansen og Mikkel Beckmann osv. 

Hatten af for den unge mand! Han går en stor fremtid i møde.

 

Alexander Bah – Sønderjyske – 21 år

Efter Bah er kommet til Sønderjyske og Superligaen, har han begejstret alle med sin energiske og arbejdsomme spillestil – der er krudt i den spiller.

Riddersholms lille genistreg at placere Bah på backen, har virkelig gjort ham endnu mere iøjnefaldende.

 

Anton Skipper – Brøndby IF – 19 år

Brøndby har måske fundet sig en ny Daniel Agger – Skipper har potentialet, nu skal det så forløses.

Han går en spændende sæson i møde, hvor han skal bevise, at han er værd at satse på. Vi krydser finger for, at den unge mand griber chancen.

 

Mohamed Daramy – FC København - 17 år

FCK’s guldfugl er den yngste spiller på denne liste. Der er noget rigtig stort i vente, når Daramy for alvor får sit gennembrud.

Han har allerede flere gange vist prøver på sit talent, men Ståle ved også, at han skal være omhyggelig med Daramys udvikling, så hans enorme talent ikke går til spilde.

 

Carlo Holse – FC København – 20 år

Efter Holses udlejningsperiode i Esbjerg fik han for alvor vist, at han kan brillere i Superligaen – det har givet Ståle mere tiltro til Holse, som sagtens kan udvikle sig til en profil for FCK i kommende år.

 

Emmanuel Sabbi – Hobro IK – 21 år

En eksplosiv herre, som virkelig har været attraktiv i sommerens transfervindue – forståeligt nok. Superligaens hurtigste herre, kan virkelig gøre ondt på mange modstandere.

Han bliver stort set altid nævnt, når modstanderne forbereder sig på Hobro. Et tegn på at hans spidskompetencer er frygtede og de bliver kun bedre med tiden.

 

Jacob Lungi Sørensen – Esbjerg fB – 21 år

Lungi Sørensen er måske en af de mest undervurderet midtbanespillere i Superligaen. Den unge esbjergenser har allerede spillet 36 kampe for Esbjerg og er blevet en vigtig brik på midtbanen.

Der er meget mere i vente for Lungi Sørensen.

 

Hold godt øje med andre navne som; Jacob Steen Christensen, Atanga, Magnus Mattsson, Duncan, Cappis og Nikolas Dyhr,  osv.

Forhåbentligt komme samtlige young guns i spil, når Superligaen vender tilbage i weekenden – Superliga-oddsene er allerede tilgængelig.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder