Der er ikke noget, der kan få pulsen op hos fans og spillere, som Champions League, når hymnen afspilles før kick-off og holdene gør sig klar til at kæmpe om europæisk triumf på fyldte stadions. Det er trofæet, som alle vil vinde, og med de største hold fra kontinent der mødes, er det en turnering der får ens vildeste drømme til at gå i opfyldelse.

Mens hold ofte kan dominere deres hjemlige ligaer, så er det uden tvivl en meget større opgave at vinde på den internationale scene. De store hold måles også på, hvor langt de går i Europa, hvilket gør Champions League som målet for alle store hold.

888sport

Lad os tage et kig på betting højdepunkterne forud for gruppespillet.

Engelske håb og drømme

På trods af statussen som den rigeste liga i Europa, så har den engelske Premier League ikke formået at skabe en Champions League vinder siden 2011-12 sæsonen, hvor Chelsea vandt over Bayern München på straffespark. Spanske hold, især Real Madrid og FC Barcelona har domineret eliteklub konkurrencerne i de seneste år, men hvilke engelske hold er spået til at nå langt i denne sæson?

De dominerede Premier League i sæsonen 2017-18, men Manchester City snublede i Europa, hvor de på dramatisk vis blev slået ud i kvartfinalen af Liverpool, der endte med at gå hele vejen til finalen i Kiev. Jürgen Klopps mandskab var uden tvivl den store overraskelse i Europa sidste sæson, men til hele odds 14.00 i denne sæson, ser der ud til at være rigtig god værdi i holdet, der har fået yderligere tilføjelser i denne sæson.

I mellemtiden er Pep Guardiolas mandskab favoritter til at vinde den europæiske titel til odds 6.50 i denne sæson. Så længe de ikke møder et vis hold fra Merseyside, så bør City have så meget kvalitet i truppen, at de kan sigte efter deres første Champions League sejr nogensinde.

Selvom de har masser af europæisk succes, så giver Manchester United odds 16.00 til at vinde Champions League i denne sæson. Det kan meget vel blive en umulig mission for Jose Mourinho, selvom "The Special One" har vundet trofæet med FC Porto og Inter Milan, samt Europa League med Manchester United.

Tottenham Hotspurs har taget store skridt under Mauricio Pochettino i spidsen, og de var et horn i siden på Real Madrid i sidste års gruppespil, hvor de spillede uafgjort på Bernabeu og total udspillede det spanske hold på Wembley. Spurs er underdogs til odds 26.00. De forventes at gå langt, og de kan stå for flere overraskelser på vejen.

De bedste af de europæiske storhold

2018-19 Champions League finalen vil blive spillet på det fantastiske Wanda Metropolitano stadion i Madrid, hjemmebanen for Atletico Madrid. Til odds 16.00 for at vinde trofæet, er Diego Simeones hold blandt favoritterne til at vinde trofæet, og det er uden tvivl et af de hold med mest værdi. Med finalen der spilles på hjemmebane, er der blot endnu mere motivation for Atl. Madrid til at gå hele vejen. De har også været i finalen to gange i løbet af de sidste fem sæsoner, hvor de begge gange har tabt til Real Madrid.

Med fire Champions League trofæer i de sidste fem sæsoner, hvor de vandt den tredje finale i træk over Liverpool i 2018 finalen, er Real Madrid uden tvivl holdet, der skal slåes i denne store europæiske turnering. De spanske giganter er altid blandt favoritterne til at vinde, men til odds 8.00 er de ikke længere favoritter, og det skyldes sommerens tranfers.

Efter den chokerende opsigelse fra Zinedine Zidane i slutningen af sidste sæson, har den tidligere spanske landstræner, Julen Lopetegui noget af en opgave foran sig, når han skal møde de kæmpestore forventninger der er på Santiago Bernabeu. Der er også et stort hul, som skal fyldes efter at Cristiano Ronaldo skiftede til Juventus. Intet desto mindre er det svært ikke at forestille sig, at Real Madrid skal nå langt i turneringen, når man kigger på bredden af deres trup.

Signingen af Cristiano Ronaldo har uden tvivl været et stort kup for Juventus. De har hentet den førende Champions League målscorer igennem tiderne, og den portugisiske superstjerne har toppet listerne i de sidste seks sæsoner. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at Juventus er blandt favoritterne til at vinde Champions League i denne sæson, hvor de giver odds 7.00. De har været i finalen i to ud af de sidste fire sæsoner, og måske er den ikoniske nr. 7, lige præcis hvad italienerne har manglet.

via GIPHY

Man skal heller ikke undervurdere storhold som FC Barcelona til odds 7.00 eller Bayern München til odds 8.00. Begge hold plejer generelt at gå langt i Champions League hver eneste sæson. Man bør heller ikke afskrive Paris Saint-Germain, især med de mange millioner de har kastet efter holdet i form af Neymar og Mbappe i jagten på at blive det bedste hold på kontinentet.

De mest scorende spillere i Europa

For første gang i hvad der ligner en uendelighed, har Real Madrid ikke favoritten til at vinde Champions Leagues gyldne støvle i denne sæson. I seks sæsoner i træk har Cristiano Ronaldo vundet topscorertitlen i turneringen, selvom han en enkelt gang skulle dele æren med Neymar og Lionel Messi i 2014-15.

Hvad der ses som et stort tab for Real Madrid, må siges at være en stor gevinst for Juventus. Ronaldo giver odds 1.30 gange pengene igen på at blive topscorer for Juventus i Champions League. Der kommer dog hård konkurrence fra bl.a. Lionel Messi i FC Barcelona og Mohamed Salah fra Liverpool, hvis egypteren kan fortsætte den fremragende sæson, han havde sidste år.

Man kan heller ikke komme udenom den form, som Harry Kane viste ved VM 2018. Både Harry Kane og Manchester United angriberen er favoritter til at blive topscorer for deres klubber til odds 1.25. Hvis Philippe Coutinho kan ride videre på bølgen fra de internationale kampe, så giver det odds 2.50 gange igen, mens Kylian Mbappe giver odds 1.50 til at score flere mål end PSG holdkammeraterne Edison Cavani og Neymar.

Kan Cristiano Ronaldo sparke Juventus til sejr?

Den mest iøjnefaldende transfer den sommer, har uden tvivl været Cristiano Ronaldo der skiftede fra Real Madrid til Juventus. Ronaldo menes blandt mange i verden at være verdens bedste fodboldspiler, og den portugisiske superstjerne har i den grad tallene der kan bakke påstandene op. Derfor er der også stor sandsynlighed for, at han kan være lige præcis den del, som det italienske storhold har manglet i jagten på triumf.

Det er ikke overraskende, at Ronaldo har været nr. 1 på topscorerlisten i de seneste fire ud af fem Champions League triumfer for Real Madrid. Det tæller både i den hjemlige liga og i Champions League. Af den grund alene er odds 17.00 på at Juventus vinder Champions League og Ronaldo bliver topscorer et ganske flot odds.

Som den mest scorende spiller nogensinde i Champions League historien med 120 mål siden 2003, er det kun Messi der med 100 mål siden 2005 kommer i nærheden. Det er kun de færreste, der vil blive overrasket, hvis Ronaldo igen bliver topscorer. Det bliver dog spændende at se, om holdkammeraterne i Juventus kan fodre Ronaldo med nok ammunition.

Læs også
OB fanzone - alt du bør vide om OB

OB fanzone - alt du bør vide om OB

U21-EM: 2. runde

U21-EM: 2. runde

AaB fanzone - alt du bør vide om AaB

AaB fanzone - alt du bør vide om AaB

FC Midtjylland fanzone - alt du bør vide om FCM

FC Midtjylland fanzone - alt du bør vide om FCM

U21-EM

U21-EM