Kampen for at opnå succes i Europa er så småt begyndt at spidse til for de danske klubber. Lodtrækningen til de næste runder blev nervepirrende for de danske klubber, hvis de altså formår at avancere sig videre til næste runde.

 

Champions League:

FC København vs. The New Saints

De fleste vil nok æde deres gamle hat på, at FCK nok skal gå videre mod The New Saints. 0-2-sejren i Wales i sidste uge burde have afgjort The New Saints’ skæbne.

Online-betting-markederne har nærmest solgt skindet, før bjørnen er skudt ved at sætte en FCK-sejr til odds 1.06.

Flere vil nok drage til den velkendte fodboldkliche, at alt kan ske i fodbold. Den tør vi godt meje til jorden i denne omgang, medmindre FCK fortsætter med at holde udsalg.

Robert Skov blev solgt i weekenden, og hvis Fischer, Falk, Wind og Zeca eventuelt fløj fra løvehulen, burde The New Saints’ muligheder kunne tages op til overvejelse igen.

Ingen tvivl om at FCK vinder – derfor er det interessant at holde øje med en potentiel målscorer og antal mål i kampen.

FCK kan godt gå hen og score over 3.5 mål til odds. 2.80 – Jonas Wind og Dame N’doye er brandvarme i Superligaen, så hold et vågnet øje med dem.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 19:45.

I næste runde skal FCK formentlig møde sidste års CL-deltagere Røde Stjerne, som bliver en manddomsprøve for løverne.

banner

 

Europa League:

Brøndby vs. Lechia Gdansk

Vi kan godt forstå, hvis de fleste har lidt bekymrede miner omkring Brøndbys chancer for at avancere sig videre til næste runde.

Lechia Gdansk gjorde Brøndby rundtosset på backsene og kanterne i det første opgør. Det skal Brøndby få styr på i returopgøret på torsdag.

Brøndby scorede et måske skæbnesvangert udebanemål – med en anelse mere skarphed kunne det godt været blevet til en pind mere. Det samme for Gdansks vedkommende – de havde bestemt også muligheder for at forbedre deres målscorer.

2-1 lyder ikke dumt i de fleste fodboldører, men Brøndby får svært ved at holde Gdansk fra fadet på torsdag, og derfor er det meget sandsynligt, at begge hold scorer i kampen til odds 1.73

Kamptidspunkt: torsdag kl. 19:30

Den samlede vinder af Brøndby og Lechia Gdansk skal op imod portugisiske Braga. Desværre er fodboldoddsene imod Brøndby for et videre avancement til odds 2.05.

 

 

Esbjerg vs. Soligorsk

Esbjerg har fået det dårligste udgangspunkt blandt de tre danske hold.

0-2 blev det til i det bulgarske. Esbjerg havde svært ved at finde den vestjyske rytme fra sidste sæson, som førte dem i Europa League.

Meget tyder på, at det bliver en kort fornøjelse for Esbjerg i Europa League. Dog bliver det forhåbentlig et forvandlet Esbjerg-hold, som tager i mod Soligorsk i returopgøret.

Miraklernes tid er ikke forbi på Blue Water Arena – Esbjerg vinder kampen til odds 1.75, men spørgsmålet om resultatet kan sende dem videre. Soligorsk skal umiddelbart bruge ét enkelt udebanemål, så er de utrolig godt stillet i forhold til videre avancement i Europa.

Tidsudtræk sker ofte i disse returopgør, og derfor kan det betyde flere indkast, gule kort osv. – liveodds bliver værd at holde øje med.

Kamptidspunkt: torsdag kl. 19:45.

 

Den samlede vinder af Esbjerg og Soligorsk skal op imod enten italienske Torino eller ungarske Debrecen.

Om forfatteren
Af
Lasse Søgaard

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Martin Braithwaites løn og karriere

Martin Braithwaites løn og karriere

Kasper Schmeichel løn og formue

Kasper Schmeichel – løn og formue

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?

Zlatans utrolige rekorder - 2021

Zlatans utrolige rekorder - 2021