VM-slutrunden i Rusland nærmer sig med hastige skridt, og derfor er de afgørende forberedelser til turneringen i fuld gang. Også for det danske landshold.

Åge Hareides mandskab er samlet i disse dage for at spille årets første landskampe, og torsdag er Panama modstanderen i en testmatch i Brøndby.

Kampens resultat er mindre vigtigt, men det bliver interessant at se landsholdets spillemæssige udtryk samt flere af spillerens aktuelle form.

Find alle odds på Danmark - Panama her!

Danmark er storfavorit

Selve opgøret er der måske ikke den store spænding over, for det danske landshold er storfavorit i opgøret mod Panama, der lige nu er nummer 53 på FIFA’s verdensrangliste.

Panama gjorde imidlertid en god figur i VM-kvalifikationen, hvor det lykkedes at sikre sig en billet til slutrunden i Rusland, og derfor er det bestemt ikke nogen ueffen modstander, som Danmark skal op imod.

Alligevel må Åge Hareides mandskab betegnes som markant favorit til at vinde kampe. Danmark tabte ikke en eneste landskamp i hele 2017, og der bør være klasseforskel på de to mandskaber. Det kan give sig udtryk i en målrig kamp, og kommer der over 2.5 mål i opgøret, giver det odds 1.71.

Christian Eriksen på måltavlen igen-igen?

En af de spillere, der bliver interessant at følge, er naturligvis Christian Eriksen. Tottenham-spilleren er den største profil på det danske landshold, hvor han er det offensive omdrejningspunkt og kreatøren, der skal styre Danmarks angreb.

Han havde et forrygende 2017, hvor han scorede mange mål, og i den seneste landskamp mod Irland var han decideret flyvende med tre scoringer i den overbevisende 5-1-sejr.

Christian Eriksen er ankommet i landsholdslejren med selvtillid i bagagen efter weekendens 4-1-sejr over Bournemouth, hvor han selv kom på måltavlen. Derfor kan han også blive en trussel mod Panama-målet i denne kamp. Scorer Christian Eriksen i kampen, giver det odds 1.82.

Dansk defensiv på prøve

I den anden ende af banen bliver det også spændende at se, hvordan det danske landshold klarer sig. I forsvaret er Andreas Bjelland skadet, mens Simon Kjær kæmper med at få spilletid nok i Sevilla, og desuden er der flere muligheder på både højre og venstre back.

Det er vigtigt, at det danske landshold får defensiven til at fungere frem mod VM i Rusland, og i den henseende bliver kampen mod Panama en vigtig prøvelse.

Kasper Schmeichel holdt nullet fem gange i VM-kvalifikationens 12 kampe, og det vil være et godt afsæt mod Rusland med endnu et clean sheet. Hvis Danmark holder Panama fra at score, giver det odds 1.53

Flere danske mål

I det hele tiden er det en interessant kamp, der skal spilles i Brøndby torsdag aften, og som nævnt kan det meget vel blive en målrig affære. I efteråret scorede det danske landshold masser af mål mod både Polen og Irland, og det er ikke usandsynligt, at den stærke offensive stil fortsætter mod Panama.

Kommer der mål fra Danmark i begge halvlege, giver det odds 1.58.

Kampen mellem Danmark og Panama begynder torsdag klokken 20.00.

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder