Det var ikke nogen ophidsende oplevelse at opleve det danske landshold torsdag tage de første skridt i VM-forberedelserne.

1-0-sejren over Panama var ikke et festfyrværkeri af en fodboldkamp, men alligevel kan det danske landshold tage noget med videre på vejen mod VM. Holdet viste defensiv robusthed og koncentration, og en sejr vil altid give selvtillid.

Derfor bliver det også interessant at følge det danske landshold i den tirsdagens testkamp mod Chile i Aalborg.

888sport banner

Find alle odds på kampen her!

Offensive chilenere

Det chilenske landshold er ganske overraskende ikke med ved sommerens VM-slutrunde, men det er alligevel et interessant hold, som Danmark skal matches med.

Chile har vundet de seneste to udgaver af Copa America og råder over mange stærke spillere som midtbanemanden Arturo Vidal, den offensive kreatør Alexis Sanchez og forsvarsklippen Gary Medel.

Det er derfor ikke nogen ueffen modstander, som Danmark skal op imod tirsdag aften i Aalborg. Med chilenernes offensive kvaliteter in mente, ligner det en underholdende affære, og der kan således godt komme mål i begge ender af banen. Hvis begge hold scorer i kampen, giver det odds 1.78.

Endnu en dansk sejr?

Kigger man på det danske landshold, er Åge Hareides tropper inde i en god stime. Danmark har ikke tabt en fodboldkamp siden oktober 2016, og det seneste halvandet år har således budt på mange succesoplevelser.

Så selvom torsdagens søvndyssende afføre mod Chile, må det være et landshold fyldt med selvtillid, der kommer til Aalborg. Der er ikke mange spørgsmålstegn ved den endelige VM-trup, for Åge Hareide har valgt at prioritere at holde sammen på det mandskab, der sikrede VM-billetten.

Det må derfor være et landshold i harmoni, der møder Chile torsdag aften, og det bør give en hjemmesejr mod det sydamerikanske hold, der har været skidt kørende på udebane gennem længere tid. En sejr til Danmark giver odds 2.20.

Flere danske målscorere

En dansk sejr vil naturligvis kræve nogle danske mål, og her er der flere spillere, der kan byde sig til. Ganske vist har flere offensive spillere haft vanskeligt ved at ramme topniveauet i deres klubber, men det ændrer ikke på, at Åge Hareide råder over en flere stærke kræfter til de forreste pladser.

I seneste kamp blev Celta Vigos Pione Sisto matchvinder, da han scorede det enlige mål i 1-0-sejren over Panama. Det var Tjørring-knægtens første mål på A-landsholdet, og kommer han på måltavlen igen mod Chlie, giver det odds 4.20.

Et andet bud på en målscorer er en gammel traver. Christian Eriksen scorede massevis af mål i løbet af det forgangne landsholdsår, og han bærer stadig en stor del af den danske offensiv på sine skuldre. Fynboerne tager sig af alle danske dødbolde, og derfor vil han også have gode muligheder for at komme på måltavlen tirsdag aften. Scorer Christian Eriksen i kampen, giver det odds 3.75.

I det hele taget kan det som nævnt i indledningen blive en underholdende og målrig affære, og derfor er det også en mulighed at spille på et højt antal mål i kampen. Kommer der over 2.5 mål i opgøret, giver det odds 1.95.

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder