Desværre kommer de to pokalfinaler til at overlappe hinanden – ingen burde stilles overfor dette urimelige dilemma at skulle vælge mellem disse to klasseopgør.  

Derfor er der en god grund til at have to skærme klar til på lørdag, eftersom man hverken kan gå glip af Copa del Rey eller DFB-Pokal.

 

RB Leipzig vs. Bayern München

De nykårede mestre fa Bayern München skal forsøge at vinde the Double, hvilket ikke er lykkedes siden 2015/16-sæsonen.

Det bliver dog ingen smal sag for Bayern, da bronzevinderen fra Leipzig og danske Yussuf Poulsen venter i finalen. Leipzig må især hungre efter en titel, da den relativt unge klub har deres første store titel til gode.

Det ville være en sensation for klubben og byen, hvis det lykkes underdogsene fra Leipzig at slå mægtige Bayern München.

Leipzig skal dog frygte de to afgående legender i Bayern München, Ribery og Robben, som vil være ekstra tændte på at slutte af med endnu en pokaltitel til samlingen – især i deres sidste kamp i Bayern-trøjen. I øvrigt skal Leipzig frygte hele Bayern-mandskabet.

Fodbold-oddsene indikerer, at Bayern er kæmpe favorit til titlen til odds 1.54 – i modsætning til Leipzig til odds 5.60. Oddset og dermed Leipzigs chance burde være højere, eftersom Leipzig i flere sæsoner har spillet lige op med Bayern i flere omgange, hvor det dog senest blev uafgjort.

Der er flere interessante væddemål i spil – det mest interessante i min optik vil være, at Leipzig vinder første halvleg til odds 5.20. Det er dér, Leipzig vil satse alt, hvis de skal have en chance mod Bayern.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 20:00.

 

Barcelona vs. Valencia

Estadio Benito Villamarín i Sevilla lægger grønsvær til pokalfinalen i Copa del Rey.

Barcelona har i nyere tid nærmest haft eneret på denne turnering, da de har vundet de seneste fire sæsoner og kan tilføje en femte til pokalskabet.

Først skal det dog lykkes at slå Valencia, som ikke har stået i pokalfinalen siden 2007, hvor de dog også vandt finalen.

Alle håber i hvert fald, at finalen bliver mere spændende end sidste år, hvor Barcelona vandt 5-0 over Sevilla.

888sport banner

De fleste er i ikke i tvivl om, at Barcelona får endnu en pokaltitel til den store samling. De er da også uden de store modargumenter klare favoritter til odds 1.50. Valencia giver odds 6.00.

Det bliver atter et Messi-show, og Barca vinder. For at hæve oddset vil følgende væddemål være interessant og relativt sandsynligt:

3-vejs handicap: Barcelona vinder, selvom de starter med at være bagud med 2 mål – dette giver odds 4.25. Hvis risikoen er for høj, er det næsten sikkert, at Messi laver et mål eller flere til odds 1.61.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 21:00.

 

Et hav af andre fodboldodds og liveodds er tilgængelig på begge pokalfinaler – krydr finalerne med lidt ekstra spænding! God nøjelse!

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder