Vi får tilsat lidt ekstra Champions League-krydderi på tirsdag og onsdag, hvor der venter os en stærk kombination af verdensklasse fodbold.

888sport banner

Messi og co. skal i aktion, og mægtige Bayern München skal besøge sidste års CL-finalist, Liverpool. Ronaldo skal en tur tilbage til sine gamle hjemby Madrid, dog i knap så populære rammer, nemlig i Atletico. City skal en tur til Schalke, hvor vi højst sandsynligt kommer til at opleve opvisningslignende forhold.

 

Liverpool vs. Bayern München

På den ene side er det lidt ærgerligt, at disse to klassemandskaber allerede står ansigt til ansigt i en 1/8-finale. På den anden side bliver vi allerede forkælet med en kamp, som sagtens kunne have været en semifinale eller finale.

Det er første gang i nyere tid, at disse to klubber tørner sammen i en betydningsfuld turnering. Det gør kun kampen endnu mere hypet og interessant.

Hverken Liverpool eller Bayern har det seneste stykke tid ramt deres topniveau i kampene. Alligevel er Liverpool et lille skridt foran, da Bayern længe har haft spille- og pointmæssige problemer. Derfor er det også oplagt at oddse på en Liverpool-sejr, som giver odds 2.02.  

Storkampen begynder på tirsdag kl. 21:00.

 

Lyon vs. Barcelona

Barcelona, som er favoritter til at vinde Champions League, fik nok en af de lettere lodtrækninger. Dette troede man også sidste år, da Roma røg op ad bowlen. Alligevel endte Barcelona med at smide det hele på gulvet på grund af noget, som lignende en stor omgang undervurdering.

Og netop Lyon skal bestemt ikke undervurderes – de formåede at slå City på udebane og spille uafgjort mod dem på hjemmebane i gruppespillet.

Selvom Barcelona er storfavoritter til opgøret, kan Lyon sagtens bide fra sig, derfor ender det uafgjort, hvilket giver odds 3.85.

Kampen begynder på tirsdag kl. 21:00.

 

Atletico Madrid vs. Juventus

Der bliver fart over feltet på alle parametre, når Ronaldo og Juventus kommer på besøg i heksekedlen, Wanda Metropolitano.

Bølgerne kommer til at gå højt allerede fra kampens begyndelse, da det er to hold, som går fandenivoldsk til værks. Atletico har nok også i sinde at gøre en tilbagevenden for Mandzukic og Ronaldo ubehagelig.

Det bliver to meget taktisk indstillede mandskaber, som skal mødes i første opgør, derfor bliver der også scoret under 2.5 mål, hvilket giver odds 1.55.

Opgøret begynder på onsdag kl. 21:00.

 

Schalke vs. Manchester City

Man sidder med en ubehagelig fornemmelse på vegne af Schalke, når ustoppelige Manchester City kommer på besøg.

Schalke er langt fra på det samme niveau som Man City, hvilket Schalkes 14. plads i Bundesligaen er en indikation for. De er ramt på selvtillid, og det kan meget vel gå hen og blive et sandt mareridt for Schalke, hvis ikke defensiven ikke er på plads.  

City kommer i hvert fald til at score minimum over 3.5 mål i kampen, det giver odds 3.90. Schalkes forsvar kan ikke hamle op med Citys verdensklasse offensiv.

Kampen bliver fløjtet i gang på onsdag kl. 21:00.

 

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder