Esbjerg måtte desværre, som det første danske hold i denne sæson, forlade en europæisk turnering. Midtjylland var seedet i årets Europa League og træder derfor først ind i EL-kvalen på torsdag.

Brøndby og FCK spillede sig fortjent videre i deres kval-kampe. I denne runde er modstanderne dog af en helt anden kaliber.

 

Røde Stjerne vs. FC København

FCK fik ikke den store modstand mod The New Saints og cruisede sig videre til næste runde. Den manglende modstand havde skæbnen gemt til en anden kamp, da sidste års Champions League-deltagere Røde Stjerne røg op ad bowlen.

Det er langt fra en ønskemodstander for FCK, som helt sikkert er lidt ærgerlig over, at deres chancer for nå det forjættede land er blevet betydeligt mindre i følge online betting-markederne.

banner

Alligevel indikerer fodboldoddsene, at FCK, en smule overraskende, er små favoritter til at gå videre til odds 1.85 i forhold til Røde Stjernes odds. 1.95.

Det bliver en taktisk affære, hvor Røde Stjerne for alt i verden vil undgå at give FCK et udebanemål. En vinder af kampen er derfor svær at spå om. Holdenes taktiske og defensive indstilling vil præge målsnittet i kampen, og derfor bliver der scoret under 2.5 mål til odds 1.65.

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 20.45

 

Brøndby IF vs. Sporting Braga

Brøndby har fået sig en slem omgang Braga-syge, som de skal forsøge at komme af med for at komme helskindet igennem til næste runde.

Den portugisiske overmagt, Sporting Braga, som uden tvivl er favorit til at avancere videre til næste runde, vil komme til at give Brøndby gevaldige problemer.

Brøndby skal forsøge at få det bedste ud af de to kommende opgør. Det kan i hvert fald vendes til noget positivt, at der intet forventningspres er på Brøndby mod Braga.

Vi kommer til at være vidne til to kampe, hvor de offensive tøjler bliver sluppet løs. Brøndby kan med stor sandsynlighed ikke holde Bragas små hurtige og driblestærke esser væk fra målet, og derfor scorer begge hold i det første opgør til et relativt højt odds på 1.87.

Kamptidspunkt: torsdag kl. 18:30

 

FC Midtjylland vs. Glasgow Rangers

Midtjylland træder ind på den europæiske scene for første gang i denne sæson, og sikke en scene det bliver, når de skal møde det skotske storhold Glasgow Rangers.

Selvom Midtjylland i øjeblikket ikke har imponeret spillemæssigt, har de stadig fået vundet deres kampe - dog ikke i overbevisende stil, hvor det er blevet til nogle sene sejre.

Det helt store spørgsmål er, om Midtjylland har niveau til at slå Glasgow Rangers, som dog heller ikke har imponeret - især ikke, da skotterne spillede 0-0 på udebane mod Niedercorn fra Luxembourg.

De første 5-10 minutter af det første opgør vil give et hint om, hvordan holdene står til hinanden, hvilket vil gøre liveoddsene gavnlige i løbet af kampen.

Det bliver en meget fysiske kamp, hvor dødboldene og kontraerne bliver udslagsgivende for resultatet. Du kan finde en masse odds på kampen her.

Kamptidspunkt: torsdag kl. 20:00.

Om forfatteren
Af
Lasse Søgaard

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Martin Braithwaites løn og karriere

Martin Braithwaites løn og karriere

Kasper Schmeichel løn og formue

Kasper Schmeichel – løn og formue

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?

Zlatans utrolige rekorder - 2021

Zlatans utrolige rekorder - 2021