I anledningen af store sportsbegivenheder og især store kampe i Champions League burde de dage, hvor kampene finder sted, være officielle fridage.

Så meget anerkendelse og opmærksomhed burde semifinalerne i Champions League få. Disse slags kampe kan aldrig få nok opmærksomhed.

 

Tottenham vs. Ajax

Både Tottenham og Ajax overvandt til flere stores overraskelse favoritterne i deres kvartfinaler.

Med den rette portion held og kvalitet står begge klubber nu overfor en af deres største kampe i nyere tid. Én ting er sikkert – vi får en dansker med i Champions League-finalen uanset udfaldet.

Ajaxs young-guns har med deres enorme gåpåmod overgået alle deres modstanderes kvalitet. Ajax er nutidens solstrålehistorie i Champions League, eftersom ingen havde spået om Ajaxs triumfer mod Real Madrid eller Juventus.

888sport banner

Tottenham blev reddet af VAR i sidste sekund mod City, og nu skal Eriksen tilbage til Ajax, hvor hans professionelle karriere for alvor tog fart.

Man skulle næsten tro, at det ikke kunne blive mere uforudsigeligt i Champions League, men kampene mellem Tottenham og Ajax kommer til at fortsætte i samme spor, da de to hold nærmest aldrig har mødt hinanden – sidst, det skete, var i 1981/82 i Europa Cuppen.

Vinderen i det første opgør vil jeg overlade til jeres egen bedømmelse, men jeg tror, at vi får fornøjelsen af at se to angrebsivrige hold, derfor bliver der scoret over 3.5 mål til odds 3.15.

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 21:00

                            

Barcelona vs. Liverpool

Jeg folder hænderne og takker de højere magter, hvem de nu end er, for at have gjort det muligt, at Barcelona og Liverpool står overfor hinanden i en semifinale.

Amen det kunne næsten ikke være større i min optik, medmindre det var i finalen, de skulle mødes. To af dette års Champions Leagues klart stærkeste mandskaber møder i hinanden i, hvad jeg betegner som 2019s hidtil største opgør.

Kampen kommer til at leve op til sit rygte, uden tvivl. Bare at sidde og nyde to så stærke hold forsøge at udnytte de få svagheder, som begge hold endnu engang har – det bliver en sand fornøjelse. Kuldegysningerne er allerede begyndt at melde sig.

Hvad gør Liverpool mod den måske bedste fodboldspiller, som nogensinde har eksisteret, Messi? Og hvordan får Barcelona bugt med Salah, Mané og Firmino?

Kun meget få hold kan prale med, at de har vundet på Camp Nou. Liverpool gjorde det i 2007, hvor de vandt 2-1.

Barcelonas defensiv kan ikke holde Liverpools tremandsdou fra at score, og Messi gør det, som han nu altid gør, derfor ender kampen uafgjort til odds 4.05.

Det kan blive nødvendigt undervejs i kampen at tjekke oddsene online og ikke mindst følge med i live-oddsene på kampen.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 21:00

 

Tjek alle Champions League oddsene ud her – god fornøjelse

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder