Champions League er tilbage og sikke et par verdensklasse kampe, som venter forude. Det kribler i hele kroppen af spænding – nu må det gerne snart blive tirsdag og onsdag!

I 1/8-finalerne kunne vi konstatere, at Real Madrid ikke længere er at finde i Champions League, hvilket kom bag på de fleste. Det eneste spanske hold, som er tilbage i turneringen, er FC Barcelona.

Kvartfinalerne er i år for alvor præget af engelske hold. De engelske hold har længe måttet sande, at de har haft det svært i CHL-sammenhæng. I de forhenværende år, har spanske eller tyske hold leveret bedre end de engelske hold.

Denne tendens ser ud til langsomt at være ved at forsvinde, eftersom City og Liverpool også var med langt fremme sidste år, især Liverpool. I år har vi hele fire engelske hold med i kvartfinalerne.

En ting er sikkert, kun tre engelske hold kan gå videre til semifinalerne. Dette burde give en indikation om, at Premier League har generobret tronen, som verdens stærkeste liga.  

Gør klar til Champions League med en masse online odds.

 

Liverpool vs. FC Porto

De fleste ville nok mene, at Liverpool har fået den klart nemmeste lodtrækning. Det er der heller ikke meget at rafle om, det har de vist.

Liverpool havde i hvert fald ingen problemer med Porto sidste år, da de mødte dem i 1/8-finalen, hvor Liverpool vandt det første opgør 0-5. AV!

Porto må være tændte og hævntørstige ovenpå sidste års snitter mod Liverpool. Det skulle helst ikke gentage sig.

888sport banner

Porto burde også være bedre end det gennemsnitlige Premier League-hold. Med det taget i betragtning, kan Porto sagtens udfordre Liverpools forsvar med deres fart og omstillinger, men det kommer til at kræve høj effektivitet og ikke mindst godt forsvarsspil. 

Hvis FC Porto kan komme fra Anfield med et godt udgangspunkt, kan Liverpool godt rystes på udebane. Liverpool vinder dog, og begge hold scorer i kampen, hvilket giver odds 3.10.

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 21:00

 

Tottenham vs. Manchester City

Det kom ikke som den store overraskelse, at to engelske hold kom til at stå overfor hinanden i kvartfinalen. Det præmissen, når der er fire engelske hold med i en kvartfinale.

Tottenham er klare underdogs, eftersom City er favorit til at vinde hele turneringen til odds 3.20, modsat Tottenham som giver det højeste odds af de resterende otte hold til odds 71.00. Vanvittigt, hvis det gik hjem i øvrigt.

For at være realistisk, så skal Tottenham finde et uhørt højt niveau frem, hvis de skal kunne bide skeer med City. Sidst, de slog City, var tilbage i 2016.

City har især i denne sæson vægtet Champions League højere end noget andet, da det er det eneste trofæ, som City mangler i deres overdådige pokalskab.

Nogle spirituelt-troende kan håbe på, at Tottenhams nye stadion holder en hånd over Tottenham, efter det blev indviet i sidste uge. Mange tror dog hverken på Tottenham eller deres nye stadion, for selvom City starter på udebane, er City klare favoritter til det første opgør til odds 1.82. Den vil jeg gerne købe.

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 21:00

 

Ajax vs. Juventus

Selvom Juventus er favoritter til at gå videre til semifinalen, bliver Ajax nødt til at blive behandlet med respekt – ellers laver Ajax en ”Real Madrid” på Juventus, og den vej ønsker den gamle dame bestemt ikke at gå.

Ajax er ligesom Porto overraskelserne i kvartfinalen – især Ajax, eftersom de slog de tredobbelt Champions League-vinderen ud af turneringen. Det kan man kun tage hatten af for – omvendt måtte det også ske på et eller andet tidspunkt, at Real ville snuble.

Det bliver spændende at se, hvad Ajax kan få udrettet mod et stærkt defensivt og godt organiseret hold, som Juventus. Ajax kommer nok ikke til at gribe det meget anderledes an end mod Real Madrid – de blæser bare derudad!

Jeg tror, at Ajax vinder det første opgør til odds 3.45 – de er undertippet, javel, men de kommer til at overraske igen. De rider på en stor CHL-bølge.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 21:00

 

Manchester United vs. Barcelona

To af verdens mest elskede og historiske klubber kommer til at stå overfor hinanden i det, der nok hidtil bliver sæsonens mest sete fodboldkamp. Det bliver legendarisk. 

Også fordi det har været utroligt sjældent, at disse to klubber har mødtes i en betydningsfuld turnering, og nu er øjeblikket endelig kommet.

Hvem husker ikke den fantastiske CHL-finale i 2011, som er den seneste kamp, de to storklubber har spillet. Vi kan meget vel gå hen og få flashback til den finale, når kvartfinalen bliver skudt i gang.

Barcelona cruisede let og elegant videre til kvartfinalen, hvor modstanden heller ikke var fra øverste hylde. Omvendt havde alle dømt United ude mod PSG, eftersom de tabte 0-2 på hjemmebane, men VAR og fodboldguden havde andre tanker med United.

United får det akkurat ligeså svært mod Barcelona, som mod PSG, hvis ikke sværere. Det bliver interessant at se, om United og ikke mindst Solskjær har lært noget fra kampen mod PSG. United skal levere på alle tangenter, hvis de skal avancere videre til semifinalen.

Folket tror dog klart mere på Barcelona til at gå videre til odds 1.22, men United er vant til at have oddsene imod sig og alligevel levere. Situationen var den samme mod PSG.

Det bliver en målrig kamp på Old Trafford, derfor ender det med, at der bliver scoret over 3.5 mål, hvilket giver odds 2.85.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 21:00

 

 

Når kampene er i gang, bliver alle udfald behandlet, derfor kan du med fordel finde et utal af live betting-muligheder.

Du kan eventuelt også varme op til kampene med en bred vifte af andre Champions League-odds.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder