Returopgørene er og har altid været de fedeste kampe. Det er der, hvor det virkelig gælder. Al taktik bliver nærmest lagt til side, hvilket giver anledning til, at fodbolden kan udfolde sig på bedste vis.

Det bliver nogle fremragende dage, hvor man kommer hele følelsesregisteret igennem. Det er fodbold, når det er bedst. Derfor burde du overveje flere Champions League-odds.

 

Barcelona vs. Manchester United

United er pressede, ligesom de var mod PSG. De kan trøste sig ved, at de faktisk fik et bedre resultat mod Barcelona - dette taget i betragtning, er United bedre stillet, end da de skulle vende 0-2 mod PSG. Det er nok det meste positive, som United kan tage med videre fra den kamp.

United havde sølle nul skud på mål inden for målrammen mod Barcelona. Det tegner ikke just godt at præstere sådan et resultat og så endda på hjemmebane. Det må give Solskjær flere migræne-tilfælde inden kampen på tirsdag.

Det er meget få hold, som har formået at gå videre fra returopgøret på Camp Nou. Chelsea og Bayern har gjort det, men det er vel også det. Og det er skræmmende, at kun to hold dukker op i ens hukommelse.

Barcelona mod United

Man skulle tro, at United har opbrugt deres held efter gyseren i Paris. Det ville være surrealistisk, hvis de formåede at gøre det to gange. Alle odds er i mod dem – Barcelona giver odds 1.09 for at gå videre. Det taler sit tydelige sprog.

Barcelona scorer i begge halvlege til odds 1.92 – United kan ikke holde stand og ryger ud.    

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 21:00

 

Juventus vs. Ajax

Hatten af for Ajax og deres offensive tilgang til spillet. Det er fedt at se et ungt, uimponeret og ikke mindst upoleret Ajax-hold bare trykke pedalen i bund.

Juventus virkede chokeret i det første opgør, hvordan Ajax greb det hele an. Én ting er at forberede sig på Ajaxs stil, men at stå i det var en helt anden historie for Juventus-spillerne. De havde brug for en tilvænningsperiode.

Juventus skal træde varsomt, hvis de ikke skal ende ligesom Real Madrid. Ajax har bevist, at de for alt i verden skal tages seriøs. Ajax er langt fra favoritter, alligevel er denne kamp nok den kamp, hvor der er størst sandsynlighed for, at en overraskelse bliver til virkelighed.

Ajaxs tro kan for tiden flytte bjerge og derfor går de videre til odds 3.25. Selv tak!

Ronaldo skal dog altid tages med i overvejelserne, for hvis han har en af sine Ronaldo-aftner, er der ikke meget at stille op. Det må man bare have respekt for - han er og bliver en titel og lykkeamulet. Han spiser trofæer og titler til morgenmad.

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 21:00

 

FC Porto vs. Liverpool

Liverpool lever op til favoritværdigheden i stor stil. De var kontrollerende i det første opgør og havde Porto godt og grundigt nede i sækken.

Det samme billede kommer til at gentage sig i Porto. Liverpools offensive-kunstnere kommer til at køre Porto ud af brættet.

Porto får desværre ikke et ben til jorden. Håbet for, at Porto stadig kan drille Liverpool, eksisterer, da kampen trods alt ikke er blevet spillet endnu. Men efter at have set Liverpool i weekenden mod Chelsea, kan der ikke herske nogle tvivl om, at Liverpool kommer til at gøre arbejdet færdigt.

888sport banner

Oddsene indikerer det også. Liverpools muligheder for at gå videre giver således odds 1.01. Det burde ikke kunne lade sig gøre i en semifinale.

 Et væddemål, som ville være værd at oddse på, ville være, at begge hold scorer, og Liverpool vinder til odds 4.20. Det er nærmeste et rent gaveodds.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 21:00

 

Manchester City vs. Tottenham

Mod alles forventninger fik Tottenham hevet et hæderligt resultat hjem på 1-0 mod City i det første opgør. Det efterlader et indtryk af, at City måske ikke er så uovervindelige alligevel.

Man får lidt associationer fra sidste år, hvor Liverpool og City tørnede sammen, og hvor Liverpool overraskende gik videre mod City. Kan Tottenham gøre det samme, som Liverpool gjorde sidste år?

Oddsene taler imod Tottenham, men dog ikke i særlig stor grad inden det første – det giver således odds 2.20, hvis Tottenham skulle gå videre.

Alle hold kan have en dårlig dag, selv City, men indtil videre har de ikke haft særlig mange dårlige dage. Er onsdag dagen, hvor City eventuelt kunne have en dårlig dag?

Pep Guardiola vil gøre alt, hvad der står i hans magt for, at dette dårlig-dags-fænomen ikke skal gå hen og blive aktuelt. Det er det trofæ, City hungrer efter, så denne gang skal intet overlades til tilfældighederne.

City kan godt forberede sig på, at Tottenham er klar til at ofre alt og dø med støvlerne på. Disse hold, som befinder sig på det stadie, er utrolig svære at spille imod, også selv om man hedder Manchester City. 

Tottenham får det svært, og uden Harry Kane bliver det noget af et bjerg, de skal bestige, hvis de til sidst skal stå med billetten til semifinalen i Champions League. Nerverne kommer til at sidde uden på tøjet hele kampen igennem.

Marginalerne afgør denne kamp, og derfor får vi ikke mange mål at se. Der bliver således scoret under 2.5 mål til odds 2.60.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 21:00

 

Nogle af kampene kan sagtens gå hen og blive fuldstændig utilregnelige, hvilket gør livebetting endnu sjovere. En mavefornemmelse kan mere, end man tror.

Odds online på alle Champions League-kampene, når det passer dig.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder