Online betting-siderne tilbyder en bred vifte af odds, vi har søgt og fundet frem til fem sandsynlige og fem mindre sandsynlige odds til den kommende Champions League-runde. Lad os komme i gang.

 

Fem af de sikre odds:

Følgende fem odds kunne man eventuelt overveje som et kombinationsodds.

Paris SG vinder til odds 1.55

Det kan godt være Club Brügge spillede uafgjort mod Real på Bernabéu, men PSG er i øjeblikket på et helt andet niveau og skal nok sikre sig sin tredje sejr i gruppe A.

 

Bayern München vinder til odds 1.38

Selvom det var et engangstilfælde, at Bayern München vandt 2-7 i Tottenham, så tyder alt på, at Bayern atter engang kommer let til tingene mod Olympiakos – tyskerne tørster nemlig efter international succes.

 

Liverpool vinder til odds 1.28

Genk har en klar og offensiv tilgang til fodboldspillet – det handler om at score flere mål end modstanderen. Den tilgang kommer Liverpool formentlig til at nyde godt af og straffe på det groveste –derfor vinder Liverpool.

 

City vinder til odds 1.20

Gruppe C er som forventet gået hen og blevet en ren walkover for Premier League-mestrene fra City. De kommer til at blæse CL-praktikanterne fra Atalanta omkuld på hjemmebane.

Liveoddsene kan godt gå hen og blive aktuelle, hvis målene bare begynder at strømme ind.

 

Juventus til odds 1.22

Det kræver ikke meget betænkningstid, hvad udfaldet bliver, når Lokomotiv Moskva skal på besøg i Torino – fodboldoddsene indikerer det også, Juventus kommer til at sejre i stor stil.                                                      

 

Hvis man kombinerer de fem ovenstående odds, får man et samlet og indbydende odds på: 4.01.

Man kunne eventuelt også overveje at smide Barcelona, Real Madrid og Tottenham med i oddset, men det vil vi overlade til jer selv om at bestemme.

banner

 

Fem af de usikre odds:

Bayern München vinder begge halvlege til odds 3.10

Det lyder ikke dumt i vores ører, at Bayern kan gå hen og vinde begge halvlege til odds 3.10.  Det odds lyder yderst sandsynligt, især hvis Bayern fortsætter ud ad samme tangent som mod Tottenham.

 

City scorer over 3.5 mål til odds 2.63

Atalanta kommer med stor sandsynlighed til at få sig en slem en på opleveren, når de skal gæste Etihad Stadium i Manchester.

Det kan godt gå hen og blive et sandt mareridt for italienerne. 

 

Dortmund vinder over Inter til odds 2.90

Dortmund er ikke favorit, når de skal op imod Inter på udebane. Men vi vurderer, at Dortmunds kontrakniv kommer til at gøre ondt på Inter. En snæver sejr til tyskerne er sød musik i vores ører.

 

Tammy Abraham scorer til odds 2.43

Chelsea skal på en svær mission i Amsterdam, men vi har en fidus til Chelseas guldfugl, Tammy Abraham, som er godt bud på en målscorer i kampen. Han er brandvarm!

 

Messi scorer og leverer en assist til odds 6.50

Der er ofte en kæmpe forskel på Messis niveau på udebane i forhold til, når han brillerer hjemme på Camp Nou. Det håber vi Messi for en gangs skyld får lavet om på, når Barcelona skal en tur til Prag og møde gruppes klart svageste hold Slavia Prag.

 

Du kan finde et utal af andre Champions League-odds, hvis du havde nogle andre odds i tankerne.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Emilio Morenatti/Associated Press

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
10 danske spillere, der er glade for, at EM 2020 udskydes

10 danske spillere, der er glade for, at EM 2020 udskydes

Nogen af de bedste og mest skadede fodboldspillere

Nogen af de bedste og mest skadede fodboldspillere

10 odds-tips forud for returopgørene i 1/8-finalerne i CL

10 odds-tips forud for returopgørene i 1/8-finalerne i CL

Klubber, der er røget i kløerne på UEFA Financial Fair Play

Klubber, der er røget i kløerne på UEFA Financial Fair Play

Optakt: Manchester-derby

Optakt: Manchester-derby