Man ved altid, hvad man får, når der trækkes lod mellem så mange verdensklassehold i Champions League. Og selvfølgelig var lodtrækningen en sikker vinder.

Der venter os allerede en masse ”det-kunne-sagtens-være-finale”-kampe i 1. runde. Vi tager et kig på de bedste kampe og kommer med nogle overvejelsesværdige tips.

banner

Hvad kan vi se frem til på tirsdag?

Napoli – Liverpool:

Napoli var millimeter fra at sende Liverpool ud allerede i gruppespillet i sidste sæson, men en afgørende redning fra Allison viste sig at være guld værd, da Liverpool senere gik hen og vandt hele baduljen.

I år har Napoli mulighed for at tage hævn fra sidste år, da Liverpool gik videre på bekostning af Napoli. Det kommer næppe til at ske i gruppe E, da Liverpool (1.47) og Napoli (3.00) er favoritter til at gå videre fra gruppen, hvor Salzburg og Genk også befinder sig – det er de i hvert fald ifølge online betting-siderne.

I sidste sæson vandt de en kamp hver - 1-0 og 0-1. Vi havde højere mål-forventninger til de to kampe, da begge hold er garant for mål og offensiv bold. Det bliver forhåbentligt forløst i år.

Det bliver igen en tæt kamp – Napoli viste fornyeligt, at de kunne måle sig med Juventus i Serie A, selvom de tabte (4-3). Liverpool skal virkelig spille op til deres bedste, hvis de skal have Napoli ned i sækken.

Vi forventer at begge hold scorer til odds 1.55 og der bliver scoret over 2.5 mål til odds 1.68.   

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 21:00

 

Dortmund vs. Barcelona

agsrhdtjfguhl – vi tørrede lige lidt savl væk fra tastaturet – man kan ikke undgå at savle over denne slags kampe.

UEFA har virkelig ikke holdt sig tilbage i 1. runde - Champions League starter, hvor det sluttede – alle skal blæses bagover.

De andre hold, som skal bide skeer med Dortmund og Barcelona i gruppe F, er Inter og Slavia Prag. Fodboldoddsene har en stor tro til Barcelona som gruppevinder, de er selvskrevet til odds 1.35.

Dortmund kommer et stykke efter til odds 4.50. Inter bliver Dortmunds direkte modstander om andenpladsen. Det sorte får i den gruppe er, Slavia Prag, de kan kun overraske for at lyde lidt positiv.   

Det helt store spørgsmål inden tirsdag kamp er, om Messi bliver klar – han er meget tvivlsom til weekendens kamp mod Valencia. Han har været skadet i hele opstarten, så lad os antage, at han ikke bliver klar.

En ting er dog sikkert – begge hold scorer i kampen til odds 1.46. Vi har vriddet vores hjerner og kommet frem til, at Dortmund vinder til odds 3.20, hvis Messi ikke er med.

Livoddsene kan blive yderst aktuelle, hvis Messi alligevel når at blive klar, men også fordi kampen bliver tæt og Dortmund er bare Dortmund - Og Barcelona er ikke Barcelona uden Messi. Eller kan Ansu Fati stråle på  ny?

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 21:00

 

Hvad kan vi se frem til på onsdag?

Atletico Madrid vs. Juventus

Atlético og Juventus har fået fornøjelsen af hinanden allerede i gruppespillet – Vi håber på en gentagelse af sidste års 1/8-finale mellem de to hold.

I håbet om at gå hele vejen i denne sæson, har Juventus  for alvor oprustet sig i det netop overstået transfervindue. Det er dog mere sandsynligt, at de vinder gruppe D i forhold til at gå hele vejen til henholdsvis odds 1.60 og 12.00.

Atlético Madrid er lige hælene på Juventus til odds 2.75. Det bliver interessant at se, hvor Atlético står i forhold til de helt store hold i Europa efter blandt andet Griezmann, Filip Luis, Godin og Lucas Hernandez har forladt skuden.

Vi glæder os til at stifte et større bekendtskab med en af verdens største talenter, Joao Felix, når han skal prøve kræfter med de bedste klubber i Europa.

Eftersom der ikke er vanvittige meget på spil i den første gruppekamp mellem de to hold, kommer der til at gå taktik i den. Det er to meget defensiv disciplineret mandskaber, og derfor bliver det næppe en målfest. Vi forventer en kamp med under 2.5 mål til odds 1.53. 

Kamptidspunkt: onsdag kl. 21:00

 

PSG vs. Real Madrid

Rundens kamp og giganternes opgør er en fantastisk måde at afslutte den 1. runde i Champions League.

Real Madrid har i flere omgange haft riven ude efter både Neymar og Mbappe, dog uden succes endnu. De kan dog glæde sig af over, at den ene af stjernerne er skadet i øjeblikket og den anden er i karantæne og ikke i fulde omdrejninger endnu.

Real Madrid må umiddelbart se bort fra deres stjerne, Eden Hazard i startopstillingen til onsdagens opgør - han mangler stadig en del procenter for at være i topform. Det går lige op med, at PSG også har en mellemfornøjet Neymar på banen.  

Det havde i den grad piftet kampen endnu mere op, hvis Hazard havde været i topform, og hvis Mbappe og Neymar var med.

Real Madrid prøver ihærdigt og få fremskyndet opbygningsprocessen af holdet, efter sidste sæsons skuffende resultater. I ligaen er Real Madrid ikke kommet ud som ønsket – vi må derfor antage, at Madrid stadig har nogle mentale udfordringer for at genfinde deres gamle niveau, især uden Ronaldo har Madrid ikke været det samme.  

Kampen mod PSG kan give et fornuftig praj om, hvor langt Zidane Zidan er nået med opbygningen af holdet.

Begge hold er præget af skader, især PSG, som må se bort fra deres bedste og farligste esser og en Neymar, som altså er i karantæne efter at have ytret sig negative om dommeren i sidste sæson 1/8-finale mod United - derfor ser det svært ud for PSG. Ifølge Transfermarkt scorede de tre herre fra PSG samlet 85 mål i sidste sæson - og derfor tror vi, at Real Madrid snupper sejren til odds 3.25, selvom de ikke er favoritter.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 21:00

 

Du kan finde en bred vifte af andre Champions League-odds på disse kampe, men også de resterende kampe. God fornøjelse!

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder