1.     City scorer over 3.5 mål mod Dinamo Zagreb

City er klart det storhold, som er endt i den letteste gruppe – de kommer med sikkerhed til at have en målscorer over 20, når gruppespillet er slut. Online betting-siderne er enige med os

Zagreb får ikke et ben til jorden i Manchester og City scorer over 3.5 mål til odds 1.91.

 

2.     Ronaldo scorer en eller to mål mod Leverkusen

Champions Leagues mest scorende spiller nogensinde kommer i gang mod Leverkusen på tirsdag, og måske flere gange - fodbold-oddsene taler i hvert fald deres tydelig sprog.

Messi blev for nyligt kåret som verdens bedste, hvis man kender Ronaldo ret, så har den kåring bare medvirket til, at Ronaldo er endnu mere motiveret til at bevise sit værd - han vil være nr. 1 igen.

 

3.     Over 2.5 mål – Tottenham vs. Bayern München

Der bliver ikke meget at rafle, når Tottenham og Bayern München tørner sammen. Det bliver en målrig og medrivende affære og derfor får vi over 2. 5 mål til odds 1.61.

 

4.     Robert Lewandowski scorer når som helst

Lewandowski er og har altid været garant for mål. Han har allerede scoret 10 mål i Bundesligaen – og der er kun blevet spillet fire kampe. Han scorer med sikkerhed mod Tottenham til odds 1.98.

 

5.     PSG vinder med rent bur mod Galatasaray

PSG burde ikke få problemer på udebane og er kæmpe favorit til odds 1.30. Og derfor er det fristende at oddse på, at PSG vinder med rent bur til odds 2.30.

Galatasaray har ikke meget at komme med udover de to aldrende spillere Falcao og Babel, men dem skal PSG nok få bugt med.

 

6.     Real Madrid vinder begge halvlege mod Brügge

Selvom Real Madrid har spillemæssige problemer, så burde der snart komme en trods reaktion – og den tror vi kommer mod Brügge. Derfor er det lidt af et gaveodds, at Real Madrid giver odds 2.63, hvis de vinder begge halvlege, for det kommer de til.

 

7.     Over 3.5 mål – Liverpool vs. Salzburg

Liverpool kommer ud med et helt andet udtryk end mod Napoli, det kan vi rolige forvente. Klopp kommer til at forlange det – og derfor får Salzburg en ubehagelig tur på Anfield. Vi får over 3.5 mål til odds 1.80

Liveoddsene kan blive yderst relevante, hvis førnævnte væddemål skulle gå tidligt hjem.

 

8.     Sadio Mané scorer mindst 2 mål mod Salzburg

Sadio Mané vender tilbage til hans gamle målstime og scorer med stor sandsynlighed mindst to mål mod Salzburg, som allerede bliver en målfest. Det giver således odds 6.25, hvis han gør det.

 

9.     Dortmund scorer først og vinder kampen mod Slavia Prag

Det bliver ikke en let kamp for Dortmund, men de er forpligtet til sejr mod gruppens klart svageste mandskab, Slavia Prag.

De burde vinder, og så er det eventuelt også sandsynligt at de scorer det første mål til odds 2.15.

 

10.  Griezmann scorer i løbet af første halvleg mod Inter

Det er måske en af de mindst sandsynlige væddemål, men Griezmann er ved at vænne sig til Barca-stilen og det kommer til at give pote i første halvleg med en scoring fra hans fødder til odds 4.20.

 

Hvis du føler vi har glemt nogle relevante odds, kan du tjekke alle de resterende Champions League-odds ud. God fornøjelse!

 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder