For en gangs skyld i lang tid er kampen om mesterskabet i Bundesligaen fuldstændig åben. Dortmund fører med to point foran de evige mestre fra Bayern München.

Selv Bayern-fansene og spillerne må glæde sig over, at Dortmund igen er i stand til at udfordre dem, hvilket giver disse kampe meget mere opmærksomhed.

Dette er bestemt også fortjent. Sandsynligheden for, at Dortmund måske ødelægger Bayerns mesterskabsstime, er stødt stigende.

888sport banner

Bayern har vundet Bundesligaen de sidste seks år i suveræn stil og er på papiret et bedre mandskab end Dortmund.

Men en kombination af, at Dortmund har genfundet sin tro og motivation, og Bayern i et stykke tid har manglet nogle procenter, hvilket egentligt er en smule forståeligt, eftersom motivationen må være knap så høj, når holdet har vundet år efter år.

Kulissen bliver en styg stemning – fyldt med adrenalinpumpende Dortmund- og Bayernfans. Stemningen i disse opgør bliver til Balkan-lignende forhold fra start til slut. Og så giver det lidt ekstra til kampen, at vi muligvis kommer til at opleve to danskere i aktion, Delaney og Bruun Larsen.

 

Lørdagens mesterskabsduel

Den sidste indbyrdes kamp mellem Dortmund og Bayern endte i et sandt festfyrværkeri af et fodboldshow, hvor Dortmund for en gangs skyld fik sat Bayern lidt på plads efter flere års forsøg.

Det bliver bestemt heller ikke mindre underholdende på lørdag, da Bayern er nødsaget til at vinde, hvis de ikke skal give Dortmund en lille matchbold.

Realistisk set er Bayern det klareste bud på en vinder, derfor giver det også et relativt lavt odds på 1.54, hvis de vinder. Det virker umiddelbart for oplagt at satse på en Bayern-sejr, især efter at have set Bayern mod 2. Bundesligaholdet fra Heidenheim i onsdags i DFB-Pokalen. 

en kamp trak tænder ud for Bayern, hvilket de slet ikke havde forventet. Heidenheim er ikke ligefrem et tophold i 2. Bundesliga, og alligevel gav de Bayern lidt stof til eftertanke, eftersom de udstillede Bayerns forsvar hele fire gange.

Hvis Heidenheim kan formå at score fire gange på Allianz Arena, tør jeg slet ikke tænke på, hvad Dortmund kan gøre mod Bayern.

Derfor er det oplagt at oddse på, at kampen kommer til at indeholde over 3,5 mål, hvilket giver odds 2.08. Jeg tør ikke gætte på en vinder, men noget, du burde overveje, er at have Lewandowski og Reus som målscorere, hvilket giver henholdsvis odds 1.64 og 3.60.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 17:30 – god fornøjelse.

 

Odds online på kampen og find en masse fodbold odds og live betting på et utal af andre fodboldligaer.

 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder