5 tips til EM-kval kampene

EM-kvalifikationen 2020 er tilbage og vi tager et kig på 5 mulige udfald og odds - nogen mere sandsynlige end andre.

1.     Over 4.5 mål til odds 2.55 – Gibraltar vs. Danmark

Danmark er det mest scorende hold i gruppe D med 9 basser – især den seneste 5-1 sejr over Georgien lunede på målscoreren.

Hvis Danmark kan vinde 5-1 over Georgien, som slog Gibraltar med 3-0, er det meget sandsynligt, at Gibraltar kommer til at lide samme skæbne som Georgien.

Danmark står klart bedre rustet på hjemmebane, men denne gang betyder det ikke alverden, at de skal spille i Gibraltar. Online betting-siderne er enige i den konklusion.

Kamptidspunkt: torsdag kl. 20:45

 

2.     Over 3.5 mål til odds 2.95 – Færøerne vs. Sverige

Færøerne har kæmpet hæderligt i gruppe F, men desværre har de stadig deres første point til gode. De har en målscore på 3-12.

De tager på hjemmebane mod Sverige, som de ikke har haft fornøjelse af at møde endnu. Vi tvivler dog på, at det bliver fornøjeligt for Færøerne, for svenskerne skal nok vinde, spørgsmålet er bare, hvor stor mål-marginen bliver?

Umiddelbart er oddset på 2.95 relativt højt sat i forhold til, at Færøerne har lukket så mange mål ind. Sverige bankede Malta 3-0 i egen hule, hvortil Malta vandt 2-1 over Færøerne.

Selv tak for det odds, siger vi bare!

       Kamptidspunkt: torsdag kl. 20:45

 

3.     Tyskland vinder og begge hold scorer til odds 3.50 – Tyskland vs. Holland

Denne storkamp kan vi ikke komme uden - for det meste burde man egentlig bare nyde kampen og ikke forsøge at gætte et udfald, men det gør altså bare det hele meget sjovere, især hvis man gætter rigtigt.

Disse slags kampe har fra kamp til kamp deres helt eget liv og tit fuldstændig anderledes fra tidligere opgør - det fortæller historikken også:

 2-3tysk sejr

 2-2

 3-0hollandsk sejr

 0-0

 1-2 - tysk sejr

Vi forventer en tæt kamp, hvor tyskerne med det yderste af neglene hiver en sejr hjem.

banner

 

4.     Der bliver scoret et mål mellem 0:00-14:59 til odds 1.58 – San Marino vs. Belgien

Dette er helt sikkert en af de mere sandsynlige udfald, men det skal stadig ikke holde os fra at foreslå dette, fordi oddset er relativt højt sat.

Med en målscore på 0:20 og et nederlag på 9:0 til Rusland, har San Marino en lang aften foran sig, når gruppens førerhold Belgien kommer på besøg.  

Det kan også være yderst gavnligt at tjekke liveoddsene undervejs i kampen - for mål, chancer og hjørnespark bliver der rigeligt af.

Hvis det lyster, har du også mulighed for at bygge dit eget bet på kampen, hvis du vil kombinere flere udfald.

 

5.     Kroatien, Polen, England og Frankrig vinder deres kampe til et samlet odds på 5.61

Vi tager et long shot med det sidste udfald og kombinerer det med flere.

England og Frankrig spiller på hjemmebane og skal nok vinde deres kamp, da modstanderne hedder; Bulgarien og Albanien.

Polen burde vinde mod Slovenien, da de er ubesejret i gruppe G, men det er svær udebane, hvilket fodboldoddsene på en polsk sejr også indikerer.

Kroatien har også en svær kamp i vente mod Slovakiet på udebane. På papiret burde Kroatien være bedre end slovakkerne – oddsene giver også favoritværdigheden til Kroatien.

Polen, Kroatien spiller fredag kl. 20:45

England spiller lørdag kl. 18:00 og Frankrig kl. 20:45.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder