Champions League-tirsdag

1. Lewandowski scorer mod Røde Stjerne

Lewandowski er i øjeblikket den mest træfsikre fodboldspiller i Europa. For Bayern München har han i 19 kampe scoret 23 mål.

Kun Salzburgs unge norske komet Haaland, har scoret flere mål end Lewandowski i Champions League – ham vender vi tilbage til lidt senere.

Skulle han score, giver det odds 1.40, hvilket er voldsomt lavt, og dermed pokkers sandsynligt. Vi anbefaler at holde øje med kampens live odds, da Lewandowski altid er garant for flere mål, og især mod en overkommelige modstander som Røde Stjerne.

 

2. Det bliver målfest i City og Shakhtar-kampen

City vandt 0-3 på udebane over Shakhtar, derfor kan vi kun forvente, at City giver ukrainerne en ordentlig endefuld, når de gæster Manchester.

Over 3.5 mål giver odds 1.85. 

 

3. Real Madrid og PSG – uafgjort ved pausen

Real Madrid hungrer efter revanche, efter de det tabte det første opgør mod PSG med 3-0. Det bliver rundens kamp, og måske også en af de sværeste kampe at forudsige. Det lærte vi i hvert fald i det første opgør.

Vi forventer, at kampen bliver en rodet affære i første halvleg, mens anden halvleg bliver en vild omgang indianerfodbold. Det bliver uafgjort i første halvleg til odds 2.35

 

4. Neymar scorer mod Real Madrid

Neymar er tilbage i Champions League efter at have afsonet sin karantæne og blevet sine skader kvit. Derfor tror vi, at Neymar vender tilbage med et brag, netop for at lukke munden på sine kritikere og bevise, at han er kommet videre efter en længere turbulent periode.

Scorer han, giver det odds 2.90.

 

5. Son Heung-Min scorer mod Olympiakos

Son har umiddelbart fået og kommer til at få en endnu større rolle for Tottenham, efter Mourinho er trådt til. Den tillid kommer sydkoreaneren til at takke for med et mål mod Olympiakos til odds 2.20.

 

Champions League-onsdag

1. Salvia Prag scorer det første mål mod Inter

Salvia Prag har igennem samtlige kampe i Champions League bevist, at de skal tages seriøst. De formåede i sidste runde at spille uafgjort mod Barcelona på Camp Nou.

Salvia Prag scorer derfor det første mål mod Inter og vinder kampen til odds 3.75. De scorede også først i det første opgør, hvis du skulle være i tvivl.

 

2. Erling Braut Haaland scorer mod Genk

Den norske komet, Erling Braut Haaland, har imponeret alt og alle, og er sammen med Messi de to eneste, som har formået at score syv mål i de første fire kampe.

Vi forventer nordmanden fortsætter, hvor han slap, når Salzburg skal spille mod Genk, som han senest lavede et hattrick imod.

Det giver odds 1.84, hvis han scorer på onsdag – når han scorer selvfølgelig.

 

3. Over 3.5 mål i kampen mellem Valencia og Chelsea

Alt er stadig åbent i gruppe H, hvor Ajax, Valencia og Chelsea alle har 7 point. Ingen har råd til at miste tre point, så derfor er der lagt i kakkelovnen til en lovende kamp mellem Valencia og Chelsea, som vi har mange forventninger til.

Vi tror på hæsblæsende kamp med over 3.5 mål til odds 2.55

 

4. Liverpool vs. Napoli – uafgjort ved pausen

Liverpool har i denne sæson endnu ikke imponeret i Champions League. Derfor kommer de til at få det svært, mod Napoli, som i flere tilfælde har vist, at de kan gøre ondt på Liverpool. Det forventer vi, at de gør igen på onsdag, og derfor slutter førstehalvleg uafgjort til odds 2.60.

 

5. Handicap - Barcelona vinder selvom de starter med at være bagud 0-1

Dortmund har på det seneste virket utrolig ustabile og derfor forventer vi, at Barcelona kommer til at sejre i sikker stil, også selvom Dortmund har en vis international klasse, når de rammer deres niveau.

Det giver odds 2.38, hvis Barcelona vinder, selvom de hypotetiske starter med at være bagud 0-1. Det giver odds 2.38, hvis det sker.

 

Det var vores 10 prognoser til den kommende Champions League-runde. Skulle det friste, kan du finde et utal af andre Champions League odds, hvis vi skulle have overset nogle. God fornøjelse.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Frank Augstein/Associated Press

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder