Det fik vi svar på i anden runde:

Bronzevinderne fra sidste sæson, Esbjerg, har pointmæssigt ikke haft tur i den som i sidste sæson. Det var tæt på mod Hobro, men en misforståelse i Esbjerg-forsvaret udnyttede Hobro til at udligne.

Midtjylland har tydeligvis spillemæssige problemer, men alligevel har pointhøsten været upåklagelig, og sammen med FCK er de de eneste to hold, som har maksimumpoint.

Silkeborg har haft tilvænningsproblemer, hvilket har resulteret i to 3-0-nederlag i de første to runder. Bliver der mon forbedringer at spore, når turen går til Aalborg?

AaB viste tænder mod Sønderjyske og burde have vundet, men Van Weerts nøgenhed foran mål blev for meget for hollænderen selv, som misbrugte en direktør af en chance.

Randers fik med næb og klør hentet en uafgjort i sidste sekund mod Brøndby. At vende et truende nederlag til alligevel at få point, giver selvtillid.

Lyngby kom ned på jorden igen, efter at være blevet tromlet ned af OB i anden halvleg. Den nytilkomne OB’er Sander Svendsen spillede blot 28 minutter og scorede to mål. Måske en kommende goal-getter for OB?

AGF kunne have slappet mere af, hvis de havde vundet over Hobro, men i stedet skulle de forsøge at hente point i Teila Parken og nu forsøge at få bugt med Midtjylland.

 

Bettingtips: tredje runde

AC Horsens vs. FC København

AC Horsens fik en gevaldig opløftning mod Silkeborg, men Horsens burde ikke lægge mere i det, fordi forskellen på den kommende modstander FCK og Silkeborg er stor.

Den optankede selvtillid er dog ikke helt ligegyldig for Horsens. Men FCK er for stor en mundfuld for AC Horsens – der er ikke den store fortjeneste at hente på en FCK-sejr til odds 1.37.

Derfor burde man overveje Dame N’doye som målscorer til odds 2.17. Horsens’ forsvar vakler allerede og bliver udstillet mod FCK.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 17:30.

banner

 

FC Nordsjælland vs. Esbjerg fB

Umiddelbart burde Esbjergs kamp i torsdags i Europa League have efterladt nogle spor, som med stor sandsynlighed kan komme til FC Nordsjællands fordel.

Og Nordsjællands fart kommer til at gøre ondt på Esbjerg, som det gjorde mod Midtjylland og Horsens. Vi har en fidus til Nordsjælland, og derfor vinder de kampen til odds 1.90.

Kampen kunne sagtens gå hen og blive en målrig affære, så hold øje med liveoddsene.

Kamptidspunkt: søndag kl. 14:00

 

AGF vs. FC Midtjylland

Online betting-markederne har givet Midtjylland en lille favoritrolle med god grund, fordi AGF har ikke slået Midtjylland siden 2016.

Det bliver dog Midtjyllands hidtil sværeste opgave i denne sæson, når de skal på græs på Ceres Park.

Midtjyllands spillemæssige problemer får med stor sandsynlig konsekvenser mod AGF, og derfor tror vi, at kampen slutter uafgjort til odds 3.30.

Kamptidspunkt: søndag kl. 16:00

 

Brøndby vs. OB

Rundens kamp bliver uden tvivl topopgøret mellem Brøndby og OB. Det er to hold, som forventes at skulle ende inden for top seks.

Det bliver svært at spå om en potentiel vinder, hvilket Superligaoddsene også indikerer.

Én ting er dog sikkert – det er to offensivt indstillede hold, og derfor får vi med stor sandsynlighed en målrig kamp. Begge hold scorer til odds 1.52, og vi får over 2.5 mål til odds 1.65.

Et muligt kombinationsodds giver 1.84.

Kamptidspunktidspunkt: 18:00.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Optakt: Liverpool vs. Manchester United

Optakt: Liverpool vs. Manchester United

De største agenter i fodboldbranchen

De største agenter i fodboldbranchen

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

10 af de bedste danske fodboldspillere i Premier League – del 1

10 af de bedste danske fodboldspillere i Premier League – del 1