Sønderjyske vs. FC København

Det ”nye” Sønderjyske står over for sæsonens største manddomsprøve, når de skal forsøge at stå distancen mod de forsvarende mestre fra FCK.

Sønderjyderne har lagt godt fra land i Superligaen, men det er for tidligt på sæsonen at bestille helstegt pattegris og smide champagnen på køl. Man skulle nødig virke overlegen i det sønderjyske.

Sønderjyske får helt sikkert benene ned på jorden, når FCK kommer forbi. Sønderjyske ridder på en bølge, men spørgsmålet er, om den er kraftig nok til at vælte og gøre løverne rundt på gulvet.

Online betting-markederne har ingen tro på, at Sønderjyske kan tæmme løverne. En sønderjysk sejr ligger i øjeblikket på odds 3.90.

En FCK-sejr ligger i kortene, og derfor er det en lille gave, at en FCK-sejr giver odds 1.95, som er relativ højt sat. Men okay, Sønderjyske har heller ikke tabt en kamp endnu.

Liveoddsene kan være en god gardering i forhold til, hvordan kampen udvikler sig.   

Kamptidspunkt: lørdag kl. 16:00.

banner

Randers FC vs. FC Nordsjælland

Til vores store undren, er Randers små favoritter til kampen mod FC Nordsjælland.

Randers FC er væltet af hesten flere gange i de tre første runder og står med 1 point. Derfor burde det være en smal sag for Nordsjælland at udnytte, at Randers FC ikke har ramt deres niveau.

Nordsjælland vinder til odds 2.90, og oven i hatten burde man overveje, om Atanga slår til igen foran mål til odds 3.05. Han er en brandvarm herre.

Kamptidspunkt: søndag kl. 12:00.

 

Esbjerg fB vs. OB

Umiddelbart bliver kampen mellem Esbjerg og OB mere jævnbyrdig, end hvad Superligaoddsene indikerer – Esbjerg-sejr odds 3.30 og OB-sejr odds 2.15.

OB har haft mest tur i den i den nye sæson, men Esbjerg er stadig et slagkraftigt hold og især på hjemmebane. En eventuel sejrherre bliver svær at spå om, derfor er det værd at overveje, hvor mange mål, som falder i kampen.

Det bliver tæt, og derfor får vi også under 2.5 mål i kampen til odds 1.88.

Kamptidspunkt: søndag kl. 14:00.

 

Brøndby vs. AC Horsens

Brøndby var i hopla mod OB sidste weekend og mod Lechia Gdansk i torsdags. Glæden over at være gået videre i Europa League vil automatisk overgå eventuel træthed. Og derfor får Brøndby ingen problemer med at blæse Horsens omkuld.

Vi går så langt at påstå, at Brøndby scorer over 2.5 mål i kampen til odds 2.38, også selvom Niels Frederiksen skulle spare nogle spillere.

Selvfølgelig var Horsens en svær nød at knække for FCK, men Horsens er en helt anden historie på udebane og ikke mindst på Brøndby Stadion. 

Kamptidspunkt: søndag kl. 16:00.

 

FC Midtjylland vs. AaB

Troen på, at AaB kan få et fornuftigt resultat med fra Heden, er nærmest ikke eksisterende i forhold til, at en AaB-sejr giver odds 6.10.

Det behøver dog ikke kun at være en manglende tro på AaB, men derimod en ekstraordinær stor tro til Midtjylland, som har gjort rent bord i de første tre runder.

Midtjylland cruiser sig igennem kampen og vinder, selvom de i handicapformat starter med at være bagud 0-1, hvilket giver odds 2.43.

Kamptidspunkt: søndag kl. 18:00.

 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Bedste mål i de seneste VM-slutrunder

Sidste chance for at vinde VM

Danmarks tidligere VM-kampe

 

Vindere af den Gyldne VM-Bold

Skadet spillere - VM 2022