Juventus vs. Atletico Madrid

De italienske mastodonter fra Torino fik ikke det ønskede udgangspunkt i det første opgør mod Atletico. De var godt med i første halvleg, men gejsten og viljen viste sig at være større hos Atletico i anden halvleg.

Juventus virkede forundrende passive i anden halvleg – de havde nok forventet, at deres solide defensive kunne sikre dem et godt resultat, og da det ikke skete, havde de ikke noget modsvar.

Atletico vandt derfor fortjent det første opgør med 2-0. Men som vi så i sidste uge i Champions League, kan alt bogstaveligt talt ske, også selvom nogle af holdene egentligt stod med de bedste kort på hånden.

banner

Juventus må have ild i øjnene og tro på tingene, efter United og Ajax leverede deres historiske comebacks i sidste uge. Vi kommer til at se et meget anderledes Juventus-hold, som ikke kommer til at holde sig tilbage på samme passive facon, som de gjorde i det første opgør. Alt andet end et angribende Juventus-mandskab ville være meningsløst.

Juventus kommer til at vinde kampen, men et eller flere udebanemål gør, at Atletico går videre til kvartfinalen. En Juventus-sejr giver odds 1.70, og skulle Atletico gå videre, giver det odds 1.25.

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 21:00.

 

Manchester City vs. Schalke

Det første opgør indeholdt alt, hvad et fodboldhjerte begærer. Der var masser af mål, drama, straffespark og ikke mindst den helt nye tilføjelse til fodboldoplevelserne – VAR-kendelser.

Få havde troet – inklusiv mig selv – at Schalke ville bide fra sig på den måde, som de gjorde. Især fordi de længe har befundet sig i en spillermæssig krise i Bundesligaen, hvor intet går deres vej. Trods den spillermæssige krise, fik Schalke rykket sig tættere sammen i bussen og leverede en hæderlig indsats.

Denne gang er det Schalkes tur til at gøre det umulige, ligesom United og Ajax gjorde det. Schalke kan krydse fingre for, at City-spillerne tror, at de allerede befinder i kvartfinalen.

city & schalke

City skal have en dårlig dag, og Schalke skal være lynende effektive foran kassen, hvis de bare skal have den mindste chance for at gå videre til kvartfinalen. Det indikerer oddset også, hvis Schalke skulle gå videre. Det giver odds 41, hvis dette sker.

Nu til et mere sandsynligt væddemål: Hvis der bliver scoret over 3.5 mål, giver det odds 1.98. City kommer til at lege rundt med Schalke i managen. Det kan måske gå hen og blive Chelsea-lignende tilstande, da de tabte 6-1 til City.

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 21:00.

 

Barcelona vs. Lyon

Lyon formåede i det første opgør at holde mægtige Barcelona og deres magiker, Messi, fra at score. Det er kun meget få hold, som har formået dette.

Lyon kommer dog med al sandsynlighed til at møde et Barcelona-hold med endnu mere selvtillid, eftersom de på det seneste har slået Real Madrid to gange, og Suarez har fået gang i målhøsten. Det ligner på papiret en uoverkommelig opgave for Lyon.

Denne gang kan de umuligt holde Barcelona fra at score. De skal derfor finde et slagkraftigt kavaleri frem, hvis de skal overraske Barcelona.

Barcelona ønsker ikke at gentage sidste års skuffelse, da de røg ud til undertippede Roma. Selvom Barcelona havde et fornuftigt udgangspunkt, var de overfladiske i returopgøret og endte derfor med at ryge ud. Gentager dette sig igen i år, eller kommer Barcelona til at gå let hen over Lyon?

En Barcelona-opvisning virker oplagt. Derfor vinder Barcelona, selvom de i handicap-format starter med at være bagud med 0-2. Det giver odds 2.55, hvis det sker.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 21:00.

 

Bayern München vs. Liverpool

Forventningerne til denne kamp var på sit højeste, inden opgøret begyndte. Desværre levede opgøret ikke helt op til forventningerne, da det var en utrolig taktiskpræget kamp, som desværre gik ud over kampens underholdningsværdi. Returopgøret bliver forhåbentlig en mere løssluppen affære, da det er alt eller intet for begge hold.

Bayern München er tilbage på førstepladsen i Bundesligaen, efter de i lang tid har søgt efter deres tidligere niveau. Det vanlige Bayern-niveau er tilbage, hvilket de også beviste mod Wolfsburg i weekenden, da de vandt 6-0.

banner

Hvis Bayern befinder sig i samme tilstand som den, de var i mod Wolfsburg, får Liverpool noget at se til. Allianz Arena er et fort, som kræver noget ekstraordinært, hvis det skal erobres.

Liverpool er blevet overhalet af City i Premier League. Gummiben er allerede blevet nævnt i flere tilfælde. Liverpool kan glæde sig over at have Van Dijk tilbage i startopstillingen, da han var fraværende i første opgør. Han er stabilisatoren i Liverpools forsvar, og det får de i dén grad brug for.

En knivsspids af held kommer til afgøre denne klassekamp. Forventningerne er igen kæmpestore, og da det én gang for alle skal afgøres, kan det kun gå hen og blive en sprængfarlig kamp. Et hurtigt mål vil i dén grad sætte skub i festfyrværkeriet. Begge hold kommer til at score, og kampen ender uafgjort. Hvis disse udfald skulle ske, giver det odds 4.35.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 21:00.

 

Varm op til Champions League-aftnerne med en masse fodbold-betting. God fornøjelse.

 

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Superliga: Sidste runde og EL

Superliga: Sidste runde og EL

Copa del Rey og DFB-Pokal

Copa del Rey og DFB-Pokal

Superliga: Nedrykning og Europa League del 2

Superliga: Nedrykning og Europa League del 2

FA Cup-finalen

FA Cup-finalen

Landspokalfinalen

Landspokalfinalen