Finn Karrigan er ikke kun et velkendt navn i Danmark, men også i udlandet, især når man kommer ind på eportens skydespil nr. 1, Counter Strike. Karrigan har efterhånden spillet Counter Strike så længe, spillet har eksisteret. Den fornemmelse har man i hvert fald.

Karrigan er med sine 32 år i 2022 en af de ældste professionelle gamere i Counter Strike. Når Counter Strike engang grundlægger en Hall of Fame, bliver Karrigan helt sikkert indlemmet i den. Han har været med, siden Counter Strike blot var en hobby, og hvor man blot spillede om æren. Den tid er længst forbi, og Karrigan har i den grad været med til at føre Counter Strike frem til, hvor det er i dag.

Lad os blive klogere på den danske CS-legende, som i den grad har fået parkeret diskussionen omkring, at han var blevet for gammel til at spille CS på allerøverste topplan. I 2021 og 2022 har Karrigan genfundet sin topform fra tidligere i karrieren.

counter strike 1.6

 

Finn Karrigan Andersens esportskarriere i Counter Strike

Hvor mange hold har Karrigan spillet for?

Hvilke trofæer har Karrigan hidtil vundet i sin karriere?

Fun Facts om Finn Karrigan

Hvor mange præmiepenge har Karrigan hidtil vundet?

 

Hvor mange hold har Karrigan spillet for?

Det er efterhånden kun karrigan selv, der må vide, hvor mange CS-hold han hidtil har spillet for i sin karriere. Liquipedia.net kommer dog med et bud. Inden det hed Counter Strike Global Offensive, repræsenterede karrigan syv forskellige hold. Derefter er det blevet til yderligere 10 CS-hold for ham. Han har søgt efter succesen, og for det meste har tiden hos FaZe ført til flest succesfulde resultater.

counter strike

 

Hvilke trofæer har Karrigan hidtil vundet i sin karriere?

I 2022 vandt karrigan sin hidtil største triumf, da han for første gang i karrieren vandt en Major i Counter Strike. Det gjorde han sammen med FaZe, da de slog NaVi i finalen. Major-triumfen i Antwerp var dermed karrigans 18. trofæ i karrieren siden 2015.

Find online betting-muligheder et hav af sportsgrene

 

Fun Facts om Finn Karrigan

På nuværende tidspunkt i 2022 er Finn Karrigan den danske CS-spiller med flest spillede runder og maps. Antallet af maps lyder på 2017, og antal runder er på 52868. De tal er kun midlertidige, da Karrigan stadig fortsætter med at levere på topplan i Counter Strike. Ifølge hltv.org har Karrigan spillet 11. flest runder og maps i hele verden.

Wikipedia mener på nuværende tidspunkt, at Karrigan er 75 år gammel. Det er ikke helt forkert, da Karrigans playbook, altså taktiske bibel, nærmest burde svare til en, som havde en alder af 75 år.

Tjek aktuelle liveodds for alle esportskampe

Karrigan har ved siden af sin Counter Strike-karriere også en kandidatgrad i revision. Han har dermed styr på tal udover Counter Strike.

Ifølge hltv.org. har karrigan siden 2015 vundet 19 ud af de 109 LAN-turneringer, han har deltaget i, igennem karrieren.

gaming counter strike

 

Hvor mange præmiepenge har Karrigan hidtil vundet?

Finn karrigan Andersen har på nuværende tidspunkt frem til 2022 tjent i omegnen af 8,9 millioner danske kroner i præmiepenge. Dermed er han den 82. esportsspiller, der har tjent flest præmiepenge. I Counter Strike-sammenhæng er han den 8. mest vindende, hvad angår summen af præmiepenge. 

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press

Først publiceret: d. 30. juni 2022

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Esport | Hvad er HLTV? | Counter Strike

Astralis Esport

Dupreeh – Peter Rasmussen

Nicolai Reedtz - dev1ce

Esport: uskrevne regler i Dota 2