Esportsspilleres gamernavne er deres vigtigste accessory - når du først har valgt dit gamernavn hænger det ved for evigt, også efter din esportskarriere, hvis du er så heldig at få sådan en. Nogle gamernavne er dog sjove og mere random end andre, nogle af dem, har vi fundet.

 

De sjoveste gamernavne i esport:

An ”Balls” Le

Andy ”Smoothie” TA

Chae ”Piglet” Gwang-jin (griseunge)

Han „Peanut“ Wang Ho

Zhiyong „oldchicken“ Wang

Patrik „f0rest“ Lindberg

Nicolai "HUNDEN" Petersen

 

An Van ”Balls” Le

Den pensionerede League of Legends-spiller, An Van Le, som i sin tid spillede for LOL-holdet FlyQuest, var kendt for sin tosser-tilgang til spillet. Han gjorde nogle ting, som ingen andre turde eller havde kvalitet eller energi til at udføre det. For at sige det på en anden måde: han havde nosser.

Det er derfor passende morsomt, at An Van Le har valgt sit noget anderledes gamernavn ”Balls”.

 

Andy ”Smoothie” TA

Vi skal forbi endnu en LOL-spiller ved navn Andy TA, som også har været i det kreative og humoristiske hjørne, da han vandt på sit gamernavn.

Der er altid en historie bag et hvert gamernavn. I Andy TA’s tilfælde er hans gamernavn opstået på grund af hans store glæde for de vitaminrige og lækre smoothies. Han kom nok på sit gamernavn, da havde drukket sin tiende smoothie i løbet af en dag – et muntert øjeblik til et morsomt gamernavn.

Det er oplagt at tage udgangspunkt i noget, man elsker, når man skal vælge sit gamernavn, især fordi det hænger ved i resten af ens esportskarriere, derefter er der nærmest ingen udvej tilbage. 

 

Chae ”Piglet” Gwang-jin (grisling)

Hvis man som esportsspiller vælger et gamernavn som ”Grisling”, hvilket LOL-spilleren, Chae Gwang-jin, spiller under, så er man munter af sind. Piglet betyder på dansk nemlig griseunge eller rettere sagt Grisling, som er en karakter fra Peter Plys-universet. 

Sydkoreanere er generelt kendt for at være ekstremt begejstrede for animationer. I Gwang-jins tilfælde var begejstringen for Peter Plys – og ikke mindst Grisling – hans kald og dermed hans gamernavn.

Han „Peanut“ Wang Ho

LGD Gaming, som til dagligt spiller League of Legends, har fornøjelse af sydkoreaneren, Han Wang-ho, hvilket er hans borgerlige navn. På serveren går han under et helt andet navn – i den verden er han kendt som Peanut, hvilket er hans gamernavn.

En af verdens bedste jungler i LOL har opkaldt sit gamer-jeg efter en jordnøddeart. Det er både skørt og morsomt på samme tidspunkt.

 

Zhiyong „old chicken“ Wang          

Vi kan ikke regne ud, om det er en god eller dårlig ting at være en gammel kylling. Det er i hvert fald det, Dota 2-spillerne Zhiyong Wang kalder sig ingame. Han går nemlig under gamernavnet ”old chicken”.

Mon ikke det er i en positiv sammenhæng, at Zhiyong har valgt at kalde sig gammel kylling. At være en kylling associeres oftest med at være en bangebuks i hvert fald i Danmark. Måske er den opfattelse anderledes i Kina.

 

Patrik „f0rest“ Lindberg

En af verdens bedste Counter Strike-spillere, der nogensinde har eksisteret, Patrik Lindberg, har et af verdens mest velkendte gamernavne, nemlig f0rest.

Gamernavnets popularitet skyldes ikke bare f0rests vanvittige præstationer i CS gennem tiden. Det skyldes også det mærkværdige navn ”skov”, som han fandt på, da han var i starten af teenagealderen, hvor fantasien fik frit løb i de uendelige skove i World of Warcraft.

Det morsomme er altså, at gamernavnet ingen mening giver.

 

Nicolai "HUNDEN" Petersen

Den danske esportsudøver Nicolai Petersen, som i Counter Strike-verdenen går under navnet ”Hunden”, har måske et af de mest karikerede navne i CS.

Vi ved ikke, om HUNDEN betragter sig som værende en hård hund, når han tilgår serveren – et eller andet sted eller af en eller anden grund må han have fundet på sit gamernavn. Internettet har indtil videre ikke været til den store hjælp, så vi håber, HUNDEN selv kan besvare vores undren.

Som en del af Heroic-klanen var HUNDEN træner indtil 2020. HUNDEN blev dog sat i kort snor, efter han havde snydt under flere kampe, hvilket førte til et års udelukkelse.

Vi synes dog stadigvæk, at han har et morsomt gamernavn!

 

*Credits: artiklens billede tilhører Aaron Favila/Associated Press

Først publiceret: d. 31. oktober 2020

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Finn Karrigan Andersen - legende i Counter Strike

Esport | Hvad er HLTV? | Counter Strike

Astralis Esport

Dupreeh – Peter Rasmussen

Nicolai Reedtz - dev1ce