Nogle fodboldspillere er bare ikke skabt med en særlig stor målnæse. Det kan de nedenstående spillere i hvert fald skrive under på. Vi tager et kig på spillere fra Superligaen og Ligue 1, som på trods af mange spillede kampe, aldrig har scoret et eneste mål.

 

Indhold

Superligaen:

Ligue 1:

 

Superligaen

Morten Karlsen

Burde en defensiv midtbanespiller ikke have scoret minimum ét mål i løbet af sin karriere? Det vil nogle i hvert fald mene. Men det gælder åbenbart ikke for den tidligere skraldemand på midten, Morten Karlsen. Hele 145 kampe nåede Karlsen at spille i Superligaen, og alligevel har han ikke formået at sætte en eneste bold i kassen. Han har dog i sin tid hos PEC Zwolle scoret et enkelt mål, så han har da prøvet at mærke følelsen af at ramme målet.

Anders Randrup

Højre-backen Anders Randrup har heller ikke haft held med at ramme netmaskerne i løbet af sine 141 kampe i Superligaen – heraf 137 kampe for Brøndby og fire for FC Vestsjælland. Dog har han haft fornøjelsen af at score tre kasser i Sydbank Pokalen – to for Brøndby og en for Vestsjælland – og så har han også scoret et par stykker for nogle andre ligaer.

Pascal Gregor

Det kan godt være, at han har scoret fire mål for Helsingør i NordicBet Ligaen, men i Superligaen har midterforsvareren Pascal Gregor altså ikke vist noget skarphed foran mål. 126 kampe er det blevet til uden et eneste mål. Mon han får muligheden i fremtiden for Lyngby eller en anden superligaklub, han er jo i skrivende stund kun 26 år?

Du kommer ikke til at gå ned på fodbold betting tips hos 888sport

Thomas Rytter

Den tidligere højre-back Thomas Rytter fik i sin tid som professionel fodboldspiller heller ikke mulighed for at score i Superligaen, hvor han spillede for både Lyngby, Brøndby og FCK. Dog har han faktisk scoret et enkelt mål i Bundesligaen for Wolfsburg – det er umiddelbart sværere og større at have scoret mål i Bundesligaen!

Allan Olesen

I Sydbank Pokalen har højre-backen Allan Olesen ramt netmaskerne en enkelt gang for Randers FC, men i løbet af sine 103 kampe i Superligaen for Nordsjælland og Randers har han altså ikke formået at få bolden over modstandernes målstreg.

Der tegner sig vist et lignende billede i Superligaen som i ligaerne i del 1 og 2: back/forsvarsspillerne holder sig lidt for meget til eget mål.

Ligue 1

Stéphane Pichot

Hele 249 kampe har den franske højre-back Stéphane Pichot spillet i Ligue 1 uden at score et eneste mål. Og i hele sin fodboldkarriere har han ud af et samlet antal kampe på 477 kun scoret ét eneste mål. Det kan godt være, han er back-spiller, men med så mange kampe på bagen er det overraskende, at han ikke har scoret flere mål.

Johan Radet

Vi skal forbi endnu en højre-back, der ikke har ramt netmaskerne i Ligue 1. Radet har i Ligue 1 spillet 191 kampe for Auxerre, hvilket også er den eneste klub, han har spillet for i løbet af sin karriere. Det er blevet til hele 247 kampe for klubben, og han har faktisk formået at spille alle 247 kampe uden overhovedet at score et eneste mål i nogen af turneringerne og ligaerne. Det er da nærmest imponerende, at man kan undgå det.

Tjek den aktuelle odds bonus

Éric Abidal

En af de største spillere på denne liste, venstre-backen Éric Abidal har spillet 186 kampe for tre forskellige klubber i Ligue 1 uden at sætte nogen bold i kassen. Til gengæld har han scoret to mål for Barcelona i Copa Del Rey og to mål for Lyon i Coupe De La Ligue, så han har altså været nede forbi modstandernes mål.

Presnel Kimpembe

Med kun 94 kampe i Ligue 1 for Paris SG og en alder af 24 år, har Kimpembe stadig masser af tid til at finde vejen til netmaskerne i Ligue 1. Til gengæld har han faktisk scoret en mål for PSG i Champions League – det er da meget gode tegn for midterforsvaren! Vi glæder også til at se, hvad fremtiden bringer for Presnel Kimpembe.

Bacary Sagna

Vi runder denne artikel af med endnu en målløs højre-back. Bacary Sagna har i sin tid hos Auxerre spillet 87 kampe i Ligue 1 uden at scoret noget mål. Derimod har han i sin tid hos Arsenal faktisk ramt netmaskerne fire gange i Premier League og én gang i FA Cup, og så har han faktisk scoret en enkelt kasse for Benevento Calcio i Serie A. Målløs er han derfor heller ikke helt!

 

 

*Credits: artiklens billede tilhører Murad Sezer/Associated Press

Først publiceret: d. 18. august 2020

Om forfatteren
Af
Lasse Søgaard

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Nicklas Bendtner løn og karriere

Nicklas Bendtner løn og karriere

Martin Braithwaites løn og karriere

Martin Braithwaites løn og karriere

Kasper Schmeichel løn og formue

Kasper Schmeichel – løn og formue

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?