Bare fordi man har spillet mange fodboldkampe, er det ikke ens betydende med, at målene bare er væltet ind, hvis nogen mål overhovedet er blevet scoret. Det kan de nedenstående spillere i hvert fald skrive under på. Vi tager et kig på spillere fra Premier League og Serie A, som på trods af mange spillede kampe, aldrig har scoret et eneste mål.

 

Premier League

1. Danny Simpson

I en alder af 33 år og med hele 213 Premier League-kampe bag sig har Leicesters højre back Danny Simpson stadig ikke formået at ramme netmaskerne. Måske har det noget at gøre med hans position på banen, men burde han i løbet af sin tid i Premier League alligevel ikke have scoret bare ét enkelt mål?

2. Francis Coquelin

160 kampe for et offensivt-indstillet Arsenal-hold som midtbanespiller – det skulle man tro ville føre til nogle mål - bare et enkelt mål! Men nej, det behøver det nødvendigvis ikke at gøre – Det gjorde det i hvert fald ikke for franske Francis Coquelin. Han havde i sin tid hos Arsenal blot lavet tre assists. Dog skal det nævnes, at har scoret ét mål for Valencia i La Liga og ét mål for Freiburg i Bundesliga – så han kan da godt finde ud af at score. Det lykkedes bare ikke for ham i Premier League.

betting bonus

 

3. Mattéo Guendouzi

Endnu en midtbanespiller i Arsenal uden nogen mål. Måske er det en ondspiral i Arsenal, at de defensive midtbanespillere ikke kan score mål. Mattéo Guendouzi har i hvert fald heller ikke scoret for Arsenal i Premier League. Det skal dog siges, at han ’kun’ har spillet 57 kampe i Premier League for Arsenal, så han kan nå det endnu. Guendouzi kan dog trøste sig ved. at han har lavet en enkelt pind i Europa League.  

4. Nabil Bentaleb

Nabil Bentaleb nåede at spille i alt 46 PL-kampe for Tottenham Hotspur og indtil videre har han spillet 10 kampe for Newcastle i Premier League. Heldet foran mål og slet ikke været tilstede for Bentaleb. Det er meget overraskende at en central midtbanespiller, slet ikke har kunne prikke en enkelt pind i kassen. Men man må sige, at de manglende mål ikke var noget problem, da han spillede for Schalke 04 i Bundesligaen, hvor han fik scoret 12 mål fordelt ud på tre sæsoner.

5. Andreas Christensen

Den eneste dansker på vores liste. Det kan godt være Andreas Christensen er midterforsvar, hvilket normalt ikke er en position, som kaster striber af mål af sig. AC har i 57 PL-kampe for Chelsea, endnu ikke vist skarphed i den anden ende af banen. Det ville være let at sige at det skyldes hans position på banen, men i hans to sæsoner hos Gladbach i Bundesligaen, scorede han fem mål ud af 62 kampe. Vi krydser fingre for, at han snart får hul på bylden i Premier League, så han kan komme af denne liste.  

andreas christensen chelsea

*Credits: artiklens billede tilhører Frank Augstein/Associated Press

 

Serie A

1. Alessandro Agostini

Kan det virkelig passe, at man kan undgå at score et eneste mål i hele 337 Serie A-kampe? Ja – i hvert fald for den italienske venstre back Alessandro Agostini. Han har i sin professionelle karriere faktisk kun scoret et enkelt mål, hvilket var i Coppa Italia- cuppen. Ellers har han hverken scoret i Serie A, B, C osv. Man kan derfor rolig sige, at Agostini er en forsvarsspiller med et stort F, og sætter mere værdi i at forsvare sit eget mål end at score.

2. Marco Pisano

Seks forskellige klubber i Serie A har den italienske venstreback Marco Pisano spillet for, hvilket blev til i alt 169 kampe. Alligevel måtte Pisano kigge langt efter målene, for det blev ikke til nogen mål i Serie A i hans karriere. Vi begynder at kunne se et mønster, forssvarspiller har forståeligt nok sværest ved at komme frem til åbne målchancer. Men det er alligevel utroligt, at der er så mange forsvarsspillere, der slet ikke har scoret et eneste mål. De fleste forsvarsspillere har nemlig oftest en vigtig rolle i forhold til hjørnespark og dødbolde.

Hold dig opdateret på fodbold betting hos 888sport

3. Davide Santon

Inter Milan, AS Roma og Cesena FC er de tre Serie A-klubber, højrebacken og tidligere Golden Boy-kandidat Davide Santon har brilleret i, hvilket har ført til i alt 132 Serie A-kampe, men ingen mål. Dog er det værd at nævne, at Santon faktisk har scoret et enkelt mål i Premier League for Newcastle United, som han spillede 82 kampe for. Den 29-årige italienere er dog stadig aktiv for AS Roma. Chancen for at score sit første Serie A-mål lever derfor stadig.

4. Sime Vrsaljko

Endnu en højreback – Sime Vrsaljko, som ikke har scoret et eneste mål i løbet af sine 89 Serie A-kampe. Heller ikke i sine 40 kampe for Atlético Madrid i La Liga har han formået at score et eneste mål. Til gengæld har han lavet 12 og 5 assists i hhv. Serie A og La Liga, men målene halter efter. Den 28-årige kroat er tilbage i Atlético Madrid efter at være udlånt til Inter i én sæson, så det ligner at Vrsaljko ikke får sit længeventede mål i Serie A.

5. Salvatore Aronica

Center-backen Salvatore Aronica var og er stadig et kendt ansigt i Serie A, selvom han i dag er 42 år og afsluttede sin karriere i 2015. Han nåede at spille hele 264 Serie A-kampe for fem forskellige klubber. Men heller ikke han har formået at få netmaskerne til at blafre. Måske de italienske forsvarsspillere skal trænes mere i at score mål i den anden ende end at forsvare deres eget mål. Hvornår han man sidst hørt om en målfarlig italiensk forsvarsspiller? Ja okay, Materazzi scorede 36 mål ud af 249 kampe, Chiellini har indtil videre scoret 27 og Bonucci 24 mål.

 

Det var afslutningen på første del af vores kvalekade af målløse spillere. I del 2 følger vi op på de målløse spillere i La Liga og Bundesligaen, hvor der gemmer endnu flere overraskelser. 

 

*Credits: artiklens billede tilhører Alastair Grant/Associated Press

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Daniel Iversen løn og fodboldliv

Rasmus Nissen løn 

Xavi triumfer, løn og fodboldkarriere

Ståle Solbakken løn

David Nielsen trænerlivet