For at kunne finde vindende odds tips er det en kæmpe fordel og derned vigtigt at have styr på diverse statistikker. Som optakt til Champions League-sæsonen 22/23 har vi kigget nærmere på statistikkerne fra sæsonen 21/22. Disse statistikker kan være fordelagtige i forhold til at udpege de vindende odds, når Champions League for alvor ruller over skærmene.

Det er dog vigtigt at huske, at statistikkerne kun er et øjebliksbillede fra fortidens kampe. Statistikker fra tidligere sæsoner giver kun en indikation om, hvilke udfald fremtidens kampe kan have. Snakken vil naturligt falde på sandsynlighed. Netop sandsynlighed bliver med medregnet, når du kigger på diverse odds.

 

Hvornår falder målene i kampene?

Hvor mange mål pr. kamp?

Hvilke klubber scorede flest mål?

Hvilke hold tabte færrest kampe?

Hvilke hold havde flest målforsøg?

XHvilke hold havde flest målforsøg?

 

Hvornår falder målene i kampene?

Mål betyder alt i fodbold, og derfor er det også meget populært at oddse på, om kampen har over 2,5 mål eller under 2,5 mål eller hvilket som helst andet antal mål.

I 21/22-sæsonen kan vi ud fra UEFA’s officielle hjemmeside fortælle, at klart de fleste mål faldt mellem det 76. og 90. minut. I 21/22 faldt således 58 mål ud af i alt 380 mål indenfor denne tidsramme. 57 mål blev scoret mellem det 61. og 75. minut.

Vi kan derudover konstatere, at der falder flere mål i anden halvleg end i første halvleg. 142 mål blev scoret i første halvleg, mens der blev scoret 181 mål i anden halvleg.

alisson

Hvor mange mål pr. kamp?

I 21/22 blev der spillet i alt 125 Champions League-kampe. Der blev i alt scoret 380 mål i 21/22-sæsonen. Vi nåede op på 3,04 mål pr. kamp. Til sammenligning blev der scoret 2,9 mål pr. kamp i 20/21. I 19/20 lå det tal på 3,08. Der danner sig en klar tendens, som vi helt sikkert kan bruge, når vi skal kigge på de aktuelle og relevante odds.

 

Hvilke klubber scorede flest mål?

Selvom de røg ud i kvartfinalen i 21/22, blev Bayern München topscorer med 31 kasser. Finalisten, Liverpool fulgte trop med 30 mål, men City og Real Madrid lavede begge 29 mål.

Bayern scorede 26 af sine mål inde i feltet. Fire mål blev scoret udenfor feltet. Samtidig blev dee kun scoret tre mål med hovedet. Real Madrid scorede flere mål udenfor feltet end nogen anden klub i 21/22. Seks mål blev det til.

lewandowski

Hvilke hold tabte færrest kampe?

Ajax og Bayern München tabte begge kun én kamp hver i 21/22. Ud af otte kampe vandt Ajax seks kampe, mens Bayern München spillede 10 og vandt syv.

Liverpool vandt 10 ud af 13 kampe, og det kunne været blevet til 11 sejre, hvis de havde slået Real Madrid i finalen. Real Madrid tabte fire kampe og vandt imponerende nok hele molevitten. Det er ikke tit, det sker.

 

Hvilke hold havde flest målforsøg?

Det er ikke overraskende, at vi igen må nævne hold som Liverpool, Man City, Bayern München og Real Madrid.

Liverpool fik tilspillet sig 222 forsøg på mål, hvoraf 81 sad indenfor målrammen, mens hele 78 sad udenfor målrammen. Man City var ikke nær så gennembrudsstærke som Liverpool, selvom City skabte 193 målforsøg. Bayern München skabte 192 målforsøg, mens Real Madrid kom op på 179.

erling haaland

Hold med flest hjørnespark

Liverpool vadede i hjørnespark i 21/22. De kom op på i alt 92 hjørnespark. Manchester City fik tilkendt 83 hjørnespark, mens Chelsea og Bayern München fik henholdsvis 71 og 57 hjørnespark.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press

Først publiceret: d. 30. september 2022

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder