1. Esbjerg vinder over Randers FC – odds 3.00

Efter Esbjerg har skiftet deres forhenværende træner Lars Olsen ud med Troels Bech, forventer vi, at det giver Esbjerg-spillerne et gevaldigt boost. Det har oftest en positiv effekt, når et nedrykningstruet hold skifter træner. Vi tror, Esbjerg tilslutter sig den statistik.

Kamptidspunkt: fredag kl. 19:00

 

2. Over 9,5 hjørnespark mellem Hobro og Horsens – odds 1.74

Horsens og Hobro er to hold, som lever og ånder for hjørnespark og dødbolde (hvilket statistikkerne også indikerer), og derfor har vi en fidus til antallet af hjørnespark i kampen, som kommer til at gå over 10 hjørnespark.

Horsens’ antal hjørnespark de sidste 5 kampe: 7, 4, 3, 6, 8

Hobros antal hjørnespark de sidste 5 kampe: 5, 5, 6, 4, 4

Kamptidspunkt: lørdag kl. 17:00

Få din betting bonus her!

 

3. Over 2,5 mål mellem AaB og Midtjylland – odds 1.98

AaB og Midtjylland er garant for at vise gode offensive takter. Derudover er tre ud af de seneste fem indbyrdes SL-opgør endt med over 2,5 mål. Det er måske ikke helt nok til at overbevise dig, men vi mener stadig, den er værd at holde øje med, når liveoddsene bliver tilgængelige.

Kamptidspunkt: søndag kl. 14:00

 

4. Sønderjyske vs. Lyngby – begge hold scorer: NEJ – odds 2.28

Alle point tæller, når nedrykningsgrupperne begynder, især for Sønderjyske, som i øjeblikket ligger på den forkerte side af stregen. Derfor forventer vi, at Sønderjyske kommer til at stå dybt og satse på omstillinger. Lyngby kommer også til at gøre det samme, da de ikke kan tåle at smide point.

Kamptidspunkt: søndag kl. 16:00

bonus

 

5. Over 3,5 mål mellem Nordsjælland og FCK – odds 2.65

I de seneste tre ud af fem kampe er der blevet scoret over 3,5 mål. I de to kampe, hvor antallet af mål ikke har oversteget 3,5, har begge hold været hamrende ineffektive foran mål. Det forventer vi ikke sker på søndag kl. 18:00. FCK og Nordsjælland er også de to mest scorende hold i Superligaen, hvilket er endnu et godt argument til samlingen.

 

6. Patrick Mortensen scorer for AGF mod Brøndby – odds 2.65

Patrick Mortensen er oppe på 13 scoringer og er blevet fodret med perfekt bold på behørig vis af sine holdkammerater, som også har tur i den. Derfor er det et godt tip at have Mortensen på blokken.

Brøndbys Hedlund er assist-kongen i Superligaen, så mon ikke han runder 10 assists mod AGF på søndag kl. 20:00? Det er i hvert fald værd at nævne.

 

7. OB vinder over bundholdet, Silkeborg – odds 2.05

OB havde for en gang skyld tur i den, da de slog Esbjerg med 3-0. Vi forventer, at 3-1-sejren over Esbjerg bliver vendepunktet for OB, som kommer til at sejre på udebane over Silkeborg, som dybest set er færdig i Superligaen, når OB svinger snablen på mandag kl. 19:00.

Deres indbyrdes opgør taler dog imod vores påstand. Silkeborg har nemlig vundet tre ud af de seneste fem indbyrdes kampe.

 

Hvis du ønsker at få større odds og kombinere nogle af de ovenstående odds-tips med dine egne, så kan du bygge dit eget bet. Og hvis du virkelig føler dig on fire, kan det være, du skal udfordre dig selv med kampagnen ”8 rigtige”, og vind flere gevinster.

God fornøjelse.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
De bedst betalte Superliga-spillere

De bedst betalte Superliga-spillere

10 ubrydelige Superliga-rekorder

10 ubrydelige Superliga-rekorder

Top-10 sommertransfers i Superligaen 2020

Top-10 sommertransfers i Superligaen 2020

De bedste sæsonstarter i fodbold

De bedste sæsonstarter i de europæiske ligaer

Bettingspillet ’8 rigtige’ er tilbage!

Bettingspillet ’8 rigtige’ er tilbage!