Til den nært forestående Champions League-weekend har vi analyseret os frem til otte betting-tips, som du måske føler for. De bliver i hvert fald værd at overveje.

Oversigt: 

  1. Uafgjort ved pausen mellem Juventus og Lyon
  2. Cristiano Ronaldo scorer
  3. Mindst et rødt kort mellem City og Real
  4. Både City og Real scorer
  5. Messi går mål amok mod Napoli
  6. Over 2,5 mellem Barcelona og Napoli
  7. Europas målkonge, Lewandowski scorer mod Chelsea
  8. Chelsea får en lang aften mod Bayern München

 

Uafgjort ved pausen mellem Juventus og Lyon

Lyon vandt det første opgør 1-0, hvilket med stor sandsynlig nok bliver et resultat, som franskmændene skal forsvare hjem mod Ronaldo og co. Derfor tror vi, at det står uafgjort ved pausen – Lyon har haft lang tid til at nørde deres taktik ned til mindste detalje.

Cristiano Ronaldo scorer

Ronaldo lever og ånder for disse kampe, og derfor vil han være yderst motiveret for at give alt for at bringe Juventus videre i Champions League 19/20. Derfor forventer vi, at en oplagt Ronaldo scorer, men dog først i anden halvleg.

Tjek de aktuelle Champions League odds hos 888sport

 

Mindst et rødt kort mellem City og Real

Real Madrid bliver nødt til at komme buldrende fra start, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at avancere videre til kvartfinalerne. Det vil derfor ikke kom bag på nogen, hvis denne slags kamp kommer til at udvikle sig til en ufin slagmark. Det parameter kunne Real Madrid godt finde på at hive op af ærmerne.

Både City og Real scorer

To af de mest scorende og mest offensive hold i nyere tid skal nok få gang i netmaskerne i returopgøret. Real har i hvert fald ikke råd til at stå og afvente. City har aldrig forsvaret en føring hjem – de forsvarer ved at angribe.

Begge kampe begynder på fredag kl. 21

Messi går mål amok mod Napoli

En af verdens bedste fodboldspillere skal nok tage sagen i egen hånd, som han efterhånden gør hver gang, når Barcelona oplever modgang. Kampen mod Napoli bliver ingen undtagelse, og derfor har vi en fidus til, at Messi laver mindst et mål.

Over 2,5 mellem Barcelona og Napoli

Barcelona kommer med alt at dømme nok til at score største delen af målene. Derfor er det nok også en god idé at holde øje med liveoddsene undervejs, da kampen sagtens kan gå hen og blive en målrig affære.

Europas målkonge, Lewandowski scorer mod Chelsea

Topscoreren i Bundesligaen og foreløbig også i Champions League, Robert Lewandowski, kan ingen hold i øjeblikket stoppe. Han scorer på alt, han rører ved!

Chelsea får en lang aften mod Bayern München

Chelsea er hårdt ramt af skader, samtidig med at de skal møde et Bayern-hold, som har helt friske stænger og som virkelig har tur i den. Chelsea skal passe på, hvis det ikke skal blive til en ydmygelse ligesom på Stamford Bridge, hvor det endte med cifrene 0-3.

Kampene går løs lørdag kl. 21! God fornøjelse!

 

Credits: artiklens billede tilhører Bernat Armangue/Associated Press

Først publiceret: d. 05. august 2020

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder