Vinderspil

Valg: New England Patriots som vinder til odds 1.65

Falcons anført af quarterback Matt Ryan scorede 33.8 point pr. kamp i grundspillet, hvilket var 7. bedst nogensinde. Derudover har man scoret yderligere 80 point i de efterfølgende play-off kampe, hvilket kun understreger den store defensive opgave, som New England står overfor.
Men giv Bill Belichick to uger til at forberede en gameplan, og så er der stor chance for, at han finder en måde at uskadeliggøre sin modstander på. Han har derudover sandsynligvis den bedste quarterback nogensinde på sit hold, ligaens bedste forsvar i år og ikke mindst en viden om, hvordan man vinder disse helt store kampe. Derfor vil de vinde i sidste ende.   

888sport banner

Antal Point

Valg: Under 58.5 til odds 1.88

Med Atlantas super-offensiv in mente er det ikke nogen overraskelse at se, at det totale antal point man kan spille som ‘over’ eller ‘under’, er det største, det nogensinde har været i Super Bowls historie. I Atlantas sidste 6 kampe har de snittet utrolige 39 point, mens New England har lavet 32 point i gennemsnit i samme periode.

Men man skal huske at medregne de to holds defence i ligningen. Falcons defence har forbedret sig undervejs og har kun afgivet 17.3 point per kamp gennemsnitligt over de sidste 6 kampe. I samme periode har Patriots defence kun afgivet 12.6. Kun én gang i de sidste 12 Super Bowls har der været mere end 58.5 point, og de to stærke defences, vil være i stand til at holde antallet af point mindre, end der muligvis bliver forventet.

Vi har også lavet et eksklusivt interview med den danske landstræner i amerikansk fodbold, LARS CARLSEN, om hans forudsigelser for Super Bowl.

Scorer Touchdown

Valg: Julian Edelman til odds 1.73

Selv hvis kampen ikke bliver en højtscorende affære, er der stort set garanti for touchsdowns. Hos New England kan wide receiver Julian Edelman se frem til at spille en afgørende rolle og potentielt få en stor dag. Det var ham der greb det afgørende touchdown i Super Bowl for 2 år siden. Han har grebet 10 eller flere gange i de sidste 8 ud af 9 kampe, og han er klart Bradys favorit-våben.

Hos Atlanta er receiver nummer 1 Julio Jones, og han kan se frem til at få ekstra opmærksomhed fra Patriots, som nok vil forsøge at neutralisere ham i kampen, som man gjorde med Pittsburghs Antonio Brown. Mohamed Sanu (odds 2.65) kan komme til at drage fordel af dette, og han har grebet bolden i end-zone i hans sidste 3 kampe.

Spil på Super Bowl

MVP

Valg: Tom Brady til odds 1.9

Ikke nok med at historien er på Bradys side – 27 af de 50 Super Bowl MVP-priser, der er blevet uddelt, er tilfaldet en quarterback – skæbnen er det også. Commissioner Roger Goodell var manden, som sanktionerede en udelukkelse på 4 kampe mod Brady efter ‘deflagate’-sagaen. Hvor passende vil det ikke være, hvis en sæson, der startede på sidelinien, endte med at Godell overrakte MVP-prisen til Brady på podiet på NRG Stadium.

Ellers kan det være, at et af Bradys våben vil tage æren fra ham. Og Edelman i odds 19.0 eller Chris Hogan til odds 34.0, kan være et gode bud som outsidere.

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg