Ishockey er en stor sport på alle måder, når man kombinerer teknikken i at håndtere en puck på spidsen af sin stav, mens man skøjter hurtigt mod mål, og samtidig skal forberede sig på de hårde sammenstød. Men det er ikke kun de store hit og slåskampe, der giver interesse og spænding til den hurtige ende-til-ende sport, hvor der bliver scoret rigtig mange mål.

Mens sporten stiger i popularitet verden over, så er det ikke nogen overraskelse, at ishockey betting-markederne har set langt mere action i de seneste år. Så for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din ishockey viden, og de mange forskellige ishockey bets, så har vi skabt denne guide.

banner

 

Hvilke ishockey markeder kan man bette på?

Når det kommer til at bette på ishockey, så er der mange ligaer og markeder at bette på. Du kan bette på vinderen af mange ligaer såsom, CHL, KHL, Extraliga, DE, SHL, og flere, ligesom du naturligvis også kan bette på NHL, inklusive vinderen af Eastern Conference og Western Conference.

I sæsonen 17/18 forventede eksperterne, at Tampa Bay Ligtning, ville være favoritterne til at vinde Stanley Cup, og dengang var de delte favoritter på bettingmarkedet til odds 10.00 med Toronto Maple Leafs.

Men ishockey-actionen stopper ikke bare der, da der er flere hunderede markeder, hvor hver enkelt kamp i de største ligaer inklusive, NHL, CHL og KHL. NHL kamp-betting tilbyder de mest dybdegående markeder, hvor du blandt andet kan bette på spillerens antal point og skud.

Hvornår er det bedste tidspunkt at bette på ishockey?

Du kan placere et væddemål på vindermarkeder når som helst under eller før sæsonen, men du bør måske foretage dit valg tidligt, så du kan få det bedre odds, da du kan risikere at oddset falder, hvis dit hold vinder mange kampe i træk.

Grundet ligaer som NHL, hvor der er over 1200 kampe pr. sæson, spiller de flere kampe om ugen. Bookmakerne tilføjer derfor odds på disse kampe tidligt på dagen. I England, hvor kampene normalt starter klokken 18:00, så vil pucken tidligst falde klokken 00:00, eller 23:00 afhængigt af sommer og vintertid i USA.

Så det bedste tidspunkt at komme ud på markedet, er lidt senere på dagen, når oddssætterne har haft mulighed for uploade alle oddsene på kampene. For det meste vil alle oddsene på NHL-markedet være tilgængelige tidlig eftermiddag, dette inkluderer spil med antal point til spilleren, hvilke perioder der kommer mål og spillerens skud på mål. I andre ligaer, hvor de ikke spiller nær så ofte, vil du typisk kunne bette længere tid på forhånd. Det er nogle er nogle ischockey tips, som du bør skrive bag øret. 

se alle 888sports nhl betting-muligheder

 

Hvilke vinderspil kan jeg placere i ishockey betting?

Du kan spille på en bred vifte af de mest populære ishockey-ligaer i verden, hvor vinderen af de eventuelle ligaer er tilgængelige i den alle.

Du kan finde odds på vinderen af Europas mest prestigefyldte turnering, CHL. Tilbage i 17/18 var Djurgardens og Skelleftea favoritter, hvor de gav odds 10.00 til at vinde hver især. I sæsonen 19/20, sendte Djurgardens, Skelleftea ud i 1/8-finalerne. Djurgardens endestation blev semfinalerne mod tjekkerne fra Mountfield HK. Et andet svensk hold, Frolunda, løb af med titlen mod Mountfield HK i finalen, som de vandt 3-1. 

Derudover er der også et af hav af andre ischockey-ligaer som KHL, NHL, VM, Tjekkiske Extraliga, Finlands Liiga, DEL Bundesligae, Norges GET-ligaen, SHL og NLA i Schweiz. 

Både NHL og KHL vintermarkederne tilbyder odds på deres respektive Eastern Konference og Western Conference mestre. i KHL i sæsonen 17/18 var Avangard Omsk favoritter til at vinde Eastern Conference til odds 3.60 , mens på den anden side af Atlanten, var det San jose Sharks med almægtige Erik Karsson i deres forsvarslinje, der var delt andenfavoritter til at vinde Western Conference til odds 6.00. 

I sæsonen 19/20 er det Tampa Bay Lightning, der er favorit til at vinde NHL-mesterskabet til odds 6.00, efterfulgt af Boston Bruins (8.50) og Colorado Avalanche (9.50). I KHL fortæller de akutelle khl odds, at CSKA Moskva, der er favorit (2.40) til at vinde KHL-mesterskabet 19/20. Lige i hælene på dem kommer AK Bars Kazan til odds 5.50 og tredje forfølger er SKA St. Petersburg til odds 6.00. CSKA Moskva er trods alt forsvarende mestre (18/19) og derfor er det ikke overraskende, at de tager førertjansen, indtil videre i hvert fald. 

via GIPHY

 

Hvilke markeder er der i ishockey betting?

Ishockey kampbetting tilbyder en bred vifte af ligaer, hvor du kan finde kampene og spille på hver enkelt af dem.

Kampmarkedet udvider sig i de fleste ligaer i verden, hvor kampe fra ligaer som AHL, Belarus Extraliga, OHL, WHL, Ungarske Erste Liga, MHL, VHL, Svenske Hockeyallsvenskan og alle de største og mest populære ligaer er tilgængelige hver dag.

I nærmest alle kampe, vil du finde 40 eller flere markeder at bette på. Det inkluderer kamp, periode og hændelser i kampene. De mere populære ligaer tilbyder også odds på målscorer, point pr. spiller, skud pr. spiller, wincast, scorecast og mange andre begivenhedsmarkeder i kampene.

Hvordan placerer jeg et vinderspil i en ishockey kamp?

En af de mest populære former for betting på ishockey er odds på selve kampen. I ishockey, hvor kampene ender uafgjort i regulær tid, vil de gå videre til forlænget spilletid, så der er faktisk to forskellige kampmarkeder.

Når du spiller på det regulære marked, kan du spille på resultatet af hver kamp indenfor den regulære spilletid. Så du kan spille på et hold til at vinde eller uafgjort. Eller hvis du tror, at et hold vinder, men har brug for et sikkerhedsnet i form af forlænget spilletid, så kan du spille på hvert af holdene til at vinde efter overtid eller straffeskud.

Du vil få bedre odds ved at spille på kampen i regulær tid, men hvis du spiller på et hold til at vinde inklusive overtid og straffeskud, så giver det et sikkerhedsnet, så du er sikker, hvis kampen nu skulle gå i forlænget spilletid, også selvom det er et lidt lavere odds.

Hvad er det bedste kampmarkeder at bette på i ishockey?

Som i mange andre holdsportsgrene, så kan du finde markeder for draw no bet, total antal mål, handicap, three-way handicap, korrekt resultat, begge hold til at score, ulige/lige holdmål, hjemmeholdets måltotal og udeholdets måltotal i ishockey betting. Du kan også spille på markederne for en specifik periode, hvilket inkluderer vinderen af periode, korrekt resultat, og om et mål bliver scoret indenfor de første 10 minutter af en periode.

Når det kommer til de bedste markeder at bette på, så er handicapmarkedet meget populært. Dette skyldes, at hvis et hold er ved at tabe med et eller to mål i slutminutterne, så vil de ofte tage deres målmand ud for en ekstra markspiller, for at score flere mål. Mens denne strategi af og til kan hjælpe med et udlignende mål, så sker det oftest, at modstanderen løber ned og score et let mål uden målmand. Så -1 og endda -2 handicap har en stor sandsynlighed for at vinde i ishockey betting.

Hvor kan jeg placere væddemål på ishockey målscorer og pointscorer?

I ishockey betting er måscorer-markedet i de største ligaer meget populært, men det er også point pr. spiller markedet i NHL-betting, der dominerer bettingkuponerne.

I  NHL-sæsonen 2016/17 var der i gennemsnit over 5.5 mål pr. kamp. Sammenlign det med 2.7 mål, der i gennemsnittet kom i Premier League sidste sæson, og så kan du se, hvorfor mange foretrækker ishockey målscorermarkederne.

Oven i dette, virker assists anderledes i ishockey. Her er det de sidste to spillere, der rør pucken før den går i mål, som får en assist. I ishockey får målscoren og begge assist-magere et point, når pucken ender bagerst i nettet, hvilket betyder, at der er større sandsynlighed for at få point end fodboldspillere, der skal score eller lave en assist i deres ligaer. 

Få 888sports aktuelle betting bonus

Da ishockey er sat op i linjer af tre angribere og to forsvarsspillere, der roterer i løbet af kampen, kan du let spille på spillere i forskellige linjer, hvor de har mange topspillere. Det giver odds på målscorer, point pr. spiller eller skud på mål pr. spiller. De bedste offensive-spillere vil også få ekstra spilletid i powerplay, hvor man benytter de stærkeste spillere, når modstanderen er nede med en eller to spillere grundet straf - hvilket giver dem større sandsynlighed for at vinde.

Hvis du bruger holdopstillings-værktøjer som Left Wing Lock, kan det hjælpe dig med at afkode, hvilke spillere der bør have en større chance end andre for at score mål, point eller have mange afslutninger mod mål.

Bettere der foretrækker pointscorer-markedet, vil ofte foretrække at samle flere point-spil pr. aften i en akkumulator for at forøge deres odds, da mange de de største pointscorer ofte vil have et lavt odds.

 

Kan jeg livebette på ishockey kampe?

Grundet det store antal mål, og en frem-og-tilbage stil, som ishockey har, så er livebetting på ishockey blevet meget populært. Du vil finde mange markeder for hver eneste kamp, hvis du kigger på ishockey live betting markedet, hvilket inkluderer vinderen af kampen, total antal mål, begivenheder i perioderne og handicap.

Hvis du ser en ishockeykamp og kan se at momentum begynder at skifte til det hold, der er nede med et mål eller to, så bør du overveje at live oddse på dem til at vinde kampen, da de ofte vil have det bedste odds i forhold til kampens begyndelse.

Vil du lære mere om hvordan du better?

Hvis du gerne vil lære mere om ishockey betting og få flere ishockey betting tips, men ikke helt ved hvordan du skal gribe det an, så kan du læse vores lette guides herunder:

How betting odds work

What’s a Canadian bet?

How do accumulators work?

The Ultimate Sport Betting Guide

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg