Golden State fik bugt med Raptors i den anden kamp og udlignede derfor i den samlede serie. Tiden er nu kommet til, at Raptors skal besøg den berygtede Oracle Arena i Oakland for første gang i finaleserien.

Let’s get ready to rumble!

 

Hvad kan vi tage med videre fra de to første opgør?

Raptors’ blik for kurven var excellent i de første opgør, hvor Raptors’ holdindsats overgik kampens topscorer Steph Currys eminente scoringsprocent.

Piben fik dog en anden lyd i den anden kamp, hvor Raptors’ scoringsprocent gik fra 50,6 % til 37,2%. Man behøver ikke at være raketforsker for at vide, at denne slags udsving vil komme til at koste, hvis ikke udsvinget bliver udjævnet.

Raptors har i de to første opgør startet som fyr og flamme. I begge kampe har de således vundet de to første quarters, hvorefter luften er begyndt at gå af ballonen i tredje og fjerde quarter.

NBA-oddsene favoriserer Warriors i samtlige fire quarters. Warriors kommer dog ikke til at vinde alle fire – hvilken eller to kommer de til at tabe?

888sport banner

Det lille pusterum udnyttede Golden State på bedste vis til trods for, at Steph Curry ikke havde nær så højt et scoringssnit som i den første kamp.

Steph Currys holdkammerater viste format og løftede holdet til sejr.

Raptors’ helt store stjerne, som ikke behøver den store introduktion, Leonard, har spillet stabilt. Allstar-stjernen har dog ikke haft nogle brandkampe endnu, hvilket han havde flere gange imod Bucks.

Man sidder derfor lidt med den fornemmelse af, om det er godt eller skidt? Leonard får i hvert fald flere muligheder for at vise sit niveau fra conference-finalerne.

 

Snupper Warriors anden sejr på stribe?

Den tredje kamp begynder natten til torsdag kl. 03:00.

Bookmakerne er i hvert fald ikke et sekund i tvivl om, at Warriors burde bringe sig foran 2-1 i den samlede serie. En Warrior-sejr giver således odds 1.37.

Der er vist heller ikke så meget at rafle om – Warriors er favoritter, især nu hvor rygterne florer, at Kevin Durant skulle vende tilbage til ”dansegulvet” i enten tredje eller fjerde kamp.

Dette ville bestemt heller ikke forbedre Raptors’ muligheder fremover i finale-serien. Den tidligere MVP-spiller kan give Raptors et migræneanfald, når han vender tilbage.

curry

Raptors skal sætte deres lid til, at Leonard rammer en aften, som Warriors sent vil glemme, samtidig med at deres scoringsprocent skal ligge omkring de 50, som i den første kamp.

I’m going with the flow og holder til en Warrior-sejr, men for at give fortjenesten et nyk, så er det værd at overveje, at Warriors vinder med mere end 6.5 point til odds 3.90.

Du kan tilpasse oddset ud fra flere andre onling betting-muligheder eller vente til, at basketball-liveoddsene bliver tilgængelige på kamp nr. tre.

God fornøjelse!

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Del 1: Rekordholderne i seks af de største NBA-klubber

Del 1: Rekordholderne i seks af de største NBA-klubber

Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Sådan better du med oddssystemer: den ultimative guide

Bet med oddssystemer: den ultimative guide