Oklahoma City Thunder vs. Indiana Pacers

For Pacers’ vedkommende kan kampen mod Thunder blive en stille dag på kontoret, eftersom de har sikret sig en plads i playoff, hvilket er fjerde år i træk, de gør det.

Pacers fik heller ikke meget modstand, da playoff-pladsen blev sikret, hvor topholdet, Nuggets, allerede inden kampen var gået videre til det forjættede land.

Pacers kommer højst sandsynligt til at spare nogle stamspillere, når Thunder kommer på besøg. Det kommer bestemt ikke ubelejligt for Thunder. De er faldet lidt for meget af hesten i de seneste par opgør. Pacers kommer til at give Thunder en hestesko, hvis de sparer spillere.

Thunder vinder både første og anden periode til et odds på sammenlagt 2.67

Kampstart: torsdag kl. 01:00.

 

Utah Jazz vs. Los Angeles Lakers

Lakers er blevet udnævnt til sæsonens helt store taber, da playoffs glippede. I år bliver playoff uden legenden, LeBron James, der bogstaveligt talt har befundet sig i et skadeshelvede i slutningen af grundspillet.

Det må derfor forventes, at Lakers ikke går ind til kampen med særlig stor motivation. Vandstanden i floderne i L.A. er på deres laveste – de har ikke mere at komme med.

888sport banner

Jazz befinder sig på fast grund i forhold til at nå playoffs. De ligger i øjeblikket nr. fem. Alt skal nærmest gå galt for Jazz, hvis det ikke lykkes. Samtidig skal deres nærmeste forfølger uden for playoff, Sacramento Kings, vinde alle deres resterende kampe. Usandsynligt? Ja, det er det!

Jazz vil gerne afgøre løjerne selv, og det kommer de også til mod Lakers.

Jazz giver således odds 1.98, hvis de vinder kampen med mere end 13 point. 

Kampstart: torsdag kl. 03:30.

 

Detroit Pistons vs. Orlando Magic

Dette opgør bliver en gyser! Kun få point adskiller de to hold fra hinanden i tabellen i øst. Pistons ligger i øjeblikket på sjettepladsen, hvor Magic i øjeblikket akkurat ligger uden for playoff. 

Det er ufatteligt tæt i midten af tabellen i øst. Fem hold ligger og duellerer om de sidste tre pladser i playoff.

Pistons har kun én sejr mere i bagagen end Magic, dog har de spillet én kamp mindre. Magic har i den grad levet op til deres navn på det seneste. De har vist magi i deres fem seneste kampe, hvor de er ubesejrede.

Dagen inden kampen mod Pistons har Magic dog en endnu vigtigere kamp på programmet, nemlig kampen mod Heat på ottendepladsen. Magien skal findes frem i begge kampe, hvis de skal stå tilbage med to sejre og en midlertidig plads i playoff.

Pistions vinder første periode til odds 1.75. Anden periode snupper Magic til odds 2.08

Kampstart: fredag kl. 00:00.

 

Philadelphia 76ers vs. Brooklyn Nets

Nets er et af de fem hold, som er indblandet i den tætte strid i midten af tabellen. Et eventuelt nederlag til Nets vil for alvor bringe dem i farezonen uden for playoff. Det vil de for alt i verden gerne undgå. 

Nets gnider sig dog i hænderne, eftersom de møder 76eres, som nok går ind til kampen med en laidback-attitude, da de allerede har tilspillet sig en plads i playoff. Det kan Nets i hvert fald håbe.

Samtidig skal flere af de andre fem hold mødes indbyrdes, blandet andet førnævnte kampe, Heat mod Magic, og Pistons mod Magic.

76ers har med garanti ikke tænkt sig at servere sejren til Nets på et sølvfad. Nets skal levere varen, hvis de skal øge afstanden til de nærmeste forfølgere.

76ers er kæmpe favorit til odds 1.30. Jeg forventer dog en lille overraskelse, Nets vinder kampen til odds 3.65

Kampstart: fredag kl. 00:00

 

Miami Heat vs. Dallas Mavericks

Heat er tvunget til at vinde kampen mod Mavericks, uafhængig af, hvordan udfaldet bliver mod deres tætteste forfølger, Magic.

Heldigt for Heat kommer de til at møde et af de svagere hold i denne sæson, Mavricks, som allerede for længst har forspildt deres chance om at nå playoffs.

Heat kommer til at buldre hen over Mavericks uden nogen slinger i valsen.

Heat vinder således med mere end 7 point til odds 1.89.

Kampstart: fredag kl. 00:30.

 

Houston Rockets vs. Denver Nuggets

På fredag er det tid til, at de store drenge skal spille med musklerne. De to tophold i vest skal slås om andenpladsen. Rockets går til angreb, når Nuggets kommer på besøg. Nuggets’ andenplads er kun på lånt tid, hvis det står til Rockets-spillerne.

Ingen af holdene kommer til at holde sig tilbage, også selvom playoff er sikret for Nuggets og så godt som sikret for Rockets. Kan Rockets og Harden feje Nuggets af banen?

Rockets vinder og der bliver scoret over 217,5 til odds 2.85.

Kampstart: fredag kl. 01:00

 

Milwaukee Bucks vs. Los Angeles Clippers

Det førende hold I øst, Bucks, har gang på gang bevist, at de skal tages med i regnestykket, når en mester skal findes i afslutningen af sæsonen.

Bucks er det hold, som har tabt færrest kampe i denne sæson. Ført an af Giannis har de toppræsteret i hele sæsonen indtil videre.

Det er umiddelbart det bedst mulige tidspunkt, Clippers møder Bucks på, da Bucks i et stykke tid mentalt allerede har befundet sig i playoff. Det er bestemt til Clippers’ fordel, hvis det er tilfældet.

Folk tror dog ikke særlig meget på Clippers, da de giver odds 4.35, hvis de vinder. Clippers leverer overraskelsen og vinder! 

 

Kampstart: fredag kl. 01:00

 

 

New Orleans Pelicans vs. Sacramento Kings

Sacramento Kings må ikke lave flere fejltrin ellers er det goodbye til playoff. De skal vinde samtlige af deres resterende 9 kampe, hvis de skal turde håbe på, at playoff stadig kan bevares. Samtidig skal de foranliggende hold tabe terræn.

Sacramento Kings kommer også til at trække sig sejrrigt ud af opgøret mod Pelicans, som aldrig ramte niveauet fra sidste sæson.

Sacramento vinder således med mere end 5,5 point, hvilket giver odds 2.00

Kampstart: fredag kl. 01:00

 

NBA holder nærmest aldrig pause, hvilket gør, at der altid er en masse basketball odds på nettet. God fornøjelse!

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg