Boston Celtics vs. Denver Nuggets

Nuggets forsøger i øjeblikket at holde Golden State på førstepladsen inden for nogenlunde rækkevidde. Ligeledes kommer Rockets buldrende bagfra på tredjepladsen.

Celtics ligger solidt på femtepladsen i øst og har i princippet ikke behov for at gå all-in på den kamp. Celtics’ stjerne, Kyrie Irving, får nok flere pauser, end da de spillede mod Hawks, hvor han trak det største læs ved at lave 30 point.

De fleste har Celtics som favoritter, overraskelsen ligger og lurer Nuggets vinder til odds 2.33

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 00:30.

 

Oklahoma City Thunder vs. Miami Heat

Denne kamp går med garanti hen og bliver en krasbørstig omgang. Heat forsøger at holde fast i deres ottendeplads, og de kan derfor ikke tillade sig at hvile på laurbærrene mod Thunder. Desværre for Heat er Wade tvivlsom, og ham får de brug for, hvis de skal komme sejrrigt igennem opgøret.

Thunder kan glæde sig over, at tabellen i vest er knækket over mellem ottende- og niendepladsen. De er derfor ikke besynderligt pressede i forhold til at nå top-8. I øjeblikket indtager de femtepladsen.

888sport banner

Heat må have mest ild i øjnene – og derfor vinder de kampen, selvom de ikke er favoritter og er på udebane.

Det giver således odds 2.07, hvis Heat i handicap-format er foran med 4.5 point og stadig vinder kampen. Det kunne sagtens blive aktuelt. 

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 01:00.

 

San Antonio Spurs vs. Golden State Warriors

Golden State har på det seneste bevist deres værd som førende hold i vest. De har mødt de bedre hold i vest, og nu venter endnu et top-6 hold, nemlig Spurs.

Spørgsmålet er, om Spurs overhovedet har en chance mod Golden State? I de sidste indbyrdes opgør bankede Golden State Spurs’ forsvar. De tabte således 141-102. Noget tyder på, at de tre musketerer - Curry, Durant og Thompson, igen ingen nåde viser, når de kommer på besøg.

Golden State vinder til odds 1.77 og Kevin Durant scorer over 26.5 point til odds 1.95. Et kombinationsvæddemål er oplagt og giver odd 3.45, hvis begge udfald skulle ske. 

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 01:00.

 

Portland Trail Blazers vs. Indiana Pacers

Vest- mod øst-kampe har altid været særligt underholdende. Især når begge hold ligger i toppen i hver deres konference.

Vi kommer ikke til at mangle noget i den kamp. Begge hold har haft et par hviledage uden kampe, hvilket kun vil få energiniveauet i kampen til overstige de vanlige niveau i standardkampe i NBA.

Pacers skal have styr på Blazers’ gode rebound-game, hvis de for en gangs skyld skal lykkes med at slå Blazers, hvilket de ikke har gjort siden 2016.

Blazers vinder første og anden periode til henholdsvis odds 1.70 og 1.75

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 01:00.

 

Milwaukee Bucks vs. Los Angeles Lakers

Det ligner i øjeblikket, at Lakers igen i år ikke når at tilspille sig en plads i play off. Det gør det bestemt heller ikke lettere for Lakers, at de skal møde førerholdet, Bucks, og at deres skadeliste indeholder navne som LeBron, Ingram og Chandler.

Der er ikke meget, der tyder på, at Lakers kommer helskindet ud af opgøret. Det ser ud til, at de ikke får et ben til jorden, medmindre nogle af de skadede spillere overraskende bliver fit for fight.

Bucks kommer til at dominere kampen fra start til slut. De har kun formået at tabe 17 kampe i denne sæson indtil videre, og det tal forbliver det samme efter Lakers-kampen.

Bucks vinder selvom de i handicap-format er bagud med 16,5 point - dette giver odds 2.65

Kamptidspunkt: onsdag kl. 01:00.

 

Sacramento Kings vs. Brooklyn Nets

Kings skal i den grad have gang i pointhøsten, hvis de vil i det fine selskab. Desværre for dem er afstanden op til ottendepladsen blevet til noget, der ligner en uoverkommelig opgave. Det har bestemt ikke hjulpet på det, at de har tabt fire ud af de seneste fem kampe.

Skoene skal kridtes, hvis de skal hive en sejr hjem mod Nets, som i øjeblikket indtager syvendepladsen i øst. Det er bestemt muligt for Sacramento, da begge hold i de tidligere opgør skiftevis har sejret.

Det bliver utroligt jævnbyrdigt, og det bliver svært at spå, hvordan udfaldet bliver i kampen. Får Sacramento kickstartet deres pointhøst mod Nets?

Sacramento vinder første periode til odds 1.72, derefter vinder Nets anden periode til odds 2.10

Kamptidspunkt: onsdag kl. 03:00.

 

Los Angeles Clippers vs. Indiana Pacers

Pacers får et travlt og slidende døgn, når de dagen inden Clippers møder Blazers. Det kræver en del rotation, hvis Pacers skal undgå at overbelaste deres spillere. Spørgsmålet er bare, hvilken kamp de har mest fokus på?

Har Pacers mon en grund til at frygte et nederlag til Clippers, når de befinder sig i vestkonferencen? Umiddelbart ikke, men en sejr kan bringe dem på tredjepladsen, hvis 76ers altså dummer sig. Og sejrene har bestemt ikke været en mangelvare mod Clippers. Clippers har nemlig ikke slået Pacers siden 2016.

Det gider Clippers umiddelbart ikke at blive mindet om gang på gang – derfor kommer de helt sikkert med ekstra motivation, så de kan få brudt den onde cirkel, de har haft mod Pacers.

Det bliver dog ikke i denne omgang, selvom Clippers er favorit. Pacers kommer til at trække det længeste strå og det giver odds 2.60

Kamptidspunkt: onsdag kl. 03:30.

 

NBA er kun et lille udvalg ud af mange andre basketball-ligaer og basketball odds, som befinder sig hos 888sport.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg