Indiana Pacers vs. Detroit Pistons

Pistons står umiddelbart med de bedste kort på hånden blandt de fire hold, som stadig dyster om de sidste tre playoff-pladser i øst.

Pistons ligger nr. 6 med kun en enkelt sejr mere i bagagen end Heat og Magic.

Pacers er allerede at finde i playoff, så mon ikke de sparer lidt spillere, hvilket kun kan komme Pistons til gode. De fleste har en fidus til Pacers, men jeg tror, Pistons hiver flere kaniner op af hatten og vinder kampen til odds 2.85.

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 01:00

 

Boston Celtics vs. Miami Heat

Heat har kniven for struben, da Magic på niendepladsen ånder Heat i nakken. Det bliver en nervepirrende afslutning på grundspillet.

Heat skal finde det tunge skyts frem, hvis de skal slå topholdet Celtics, selvom Celtics allerede kan smække benene op og læne sig tilbage, da de allerede har booket billetter til playoff.

888sport banner

Mon ikke Celtics ligesom Pacers sparer nogle spillere, men det må tiden vise. Hvis det er tilfældet, kommer Heat til at overraske, og en Heat-sejr giver odds 3.05.

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 01:30

 

Brooklyn Nets vs. Milwaukee Bucks

Nets får ikke noget foræret mod Bucks. Nets står klart overfor den sværeste modstander blandt de fire hold, som slås om de sidste playoff-pladser. Kampens udfald kommer derfor til at afhænge af, om Bucks også sparer spillere.

Det bliver bestemt ikke nemt. Nets kunne meget vel gå hen og blive sorteper i kampen mod Bucks – og så vil det se svært ud, især, hvis de andre tre hold vinder deres kampe.

Bucks sender Nets til tælling og vinder med mere end 4 point, det giver odds 2.35.

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 01:30

                            

Toronto Raptors vs. Orlando Magic

Magic viste magi mod Pacers og håber på at kunne trylle det samme frem mod Raptors, som venter. Trylleri skal der til, hvis Magic overhovedet skal have en chance mod Raptors.

Magic bliver nok den store taber blandt de tre andre hold. Magic har slået netop Raptors i deres to seneste indbyrdes opgør – det kan derfor sagtens gå hen og blive en magisk aften for Magic.

Hvis de vinder, giver det et højt odds på 3.30.

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 01:30

 

Oklahoma City Thunder vs. Los Angeles Lakers

For fornøjelsens skyld venter der med sikkerhed en god kamp, når Lakers skal besøge Thunder. Selvom kampen ikke har den store betydning, kommer begge hold stadig til at give den gas. 

Lakers er fortiden kørt fast og er et let bytte - Thunder har kørt kanonerne i stilling og klar til at skyde Lakers i sænk. Thunder vinder med mere end 14 point og det giver odds 2.15

Kamptidspunkt: onsdag kl. 02:00

 

Golden State Warriors vs. Denver Nuggets

Ja tak! Et vaskeægte topbrag i vest venter på onsdag. Det kommer til at sitre og boble i Oracle Arena, når topkampen bliver fløjtet i gang. Vi kommer til at se et bjerg af lækre plays, for Golden State vil for alt i verden ikke miste deres førsteplads til Nuggets, og det kan ske, hvis de taber.

Nuggets vil gerne have Golden State ned med nakken - det bliver dog lettere sagt end gjort. Hvis Golden State vinder og der bliver scoret over 219,5 point i kampen, giver det odds 2.50 -  det er to angrebsivrige hold, som skal i manegen. Sandsynligheden for, at det bliver en pointrig kamp, er derfor stor. 

Kamptidspunkt: onsdag kl. 04:30

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg