Washington Wizards vs. Miami Heat

Heat kan tage en stor skalp for at forblive på den sidste playoff-plads, ottendepladsen i øst. Det kræver dog, at de løber med sejren mod Wizards på udebane.

Heat er ikke just favoritter til opgøret, men ikke mange odds-decimaler skiller de to hold ad. En sejr til Wizards giver odds 1.79. En Heat-sejr giver odds 2.07.

Kampen bliver benhård, men resultatet vil falde ud til Heats fordel, som vinder kampen.

Kampstart: søndag kl. 00:00.

 

Chicago Bulls vs. Utah Jazz

To hold har indtil videre sikret sig en plads i playoff, det drejer sig om Golden State og Nuggets. Jazz har gode forudsætninger for snart at gøre det samme. De står med gode kort på hånden, da søndagens modstander er bundholdet fra øst, Chicago Bulls.

​​

888sport banner

Udebanefordel kommer ikke Bulls til gode i dette tilfælde. Jazz vinder, selvom de i handicap-format starter med at være bagud med ni point, hvilket giver odds 1.98.

Kampstart: søndag kl. 01:00.

 

Golden State Warriors vs. Dallas Mavericks

Golden State har som altid sikret sig en playoff-plads før de fleste andre. Jeg tvivler dog på, de vil stille sig tilfredse med at overlade førstepladsen til Nuggets på nuværende tidspunkt, da de er a point.

Vi kommer nok ikke til at se et Golden State-hold i fuld udrustning mod Mavericks, men de lykkes alligevel med at få bugt med Mavericks. Golden State vinder med mere end 11 point, det giver odds 1.42.

Kampstart: søndag kl. 01:30.

 

Portland Trail Blazers vs. Detroit Pistons

Dette bliver nok den bedste kamp på søndag, da begge hold befinder sig inden for playoff, men dog ikke har sikret pladserne helt endnu - især ikke Pistons.

Pistons ligger nr. 6, men afstanden ned til Magic på niendepladsen er meget snæver. Enkelte fejltrin kan bringe Pistons uden for playoff.

Let bliver det ikke i denne omgang, da Pistons skal møde topholdet fra vest, Blazers. Kan presset på Pistons være gavnligt for dem mod Blazers? Jeg tror det næppe, derfor taber de, og Blazers vinder kampen til odds 1.48.

Kampstart: søndag kl. 03:00.

 

Indiana Pacers vs. Denver Nuggets

Underholdende bliver det med garanti, når to klassemandskaber står ansigt til ansigt. Spørgsmålet er dog, om Nuggets kommer til at give sig fuldt ud i kampen, da de allerede er i playoff.

Det bliver synligt i løbet af kampen, derfor løber Pacers af med sejren.

Du kan finde en masse gode odds på Pacers her

Kampstart: søndag kl. 22:00.

                            

Toronto Raptors vs. Charlotte Hornets

Det er så småt ved at være sidste udkald for Hornets, hvis de skal stå med en playoff-billet, inden grundspillet slutter. De ligger i øjeblikket på tiendepladsen, men oddsene er lidt imod dem, da de tager imod topholdet, Raptors.

Hornets kan dog håbe på, at Raptors sparer en masse profiler, da de allerede er klar til playoff. Har Hornets heldet på sin side, og har de det, der skal til?

En Hornets sejr giver meget igen, men hvilke andre udfald sker i kampen? Find en bred vifte af væddemål på kampen her

Kampstart: søndag kl. 23:00.

 

 

Ikke nok med, at der er en masse NBA-odds, så kan du også finde en bred vifte af andre basketball-odds på nettet.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg