Oklahoma City Thunder vs. Brooklyn Nets

Nets skal på torsdag en tur til det vilde vesten, når de skal forsøge at få bugt med Thunder på deres territorium.

Thunders territorium er pisset godt og grundigt af – ubudne gæster får med garanti en hård behandling! Især med de to alfahanner, Paul George og Westbrook, i spidsen for Thunder kan det sagtens ende med, at Nets må stikke halen mellem benene, hvis disse to All-Star spillere kommer i gang.

banner

Thunder har overtaget på Nets, da de har slået dem i de tre seneste indbyrdes opgør. Skal de have fire på stribe?

Thunder er favorit og spørgsmålet er, hvor meget de vinder med. Det giver odds 1,85, hvis Thunder i handicap-format vinder med mere end 6,5 point. 

Kamptidspunkt: torsdag kl. 00:00.

 

Miami Heat vs. Detroit Pistons

Det begynder for alvor at spidse til i midten af tabellen i øst, hvor fire hold ligger og duellerer om syvende- og ottendepladsen, som udløser de eftertragtede play off-billetter.

En Heat-sejr kan øge afstanden ned til den trælse ende af tabellen, hvis de formår at slå Pistons. Pistons har muligheden for at sætte sig gevaldigt i førersædet blandt de fire hold, hvis de vinder. Omvendt vil et nederlag, bringe dem tættere på det uønskede selskab. 

Heat vinder 1.periode - det giver odds 1.81 og en samlet sejr til Heat giver odds 1.74

Kamptidspunkt: torsdag kl. 00:30.

 

Houston Rockets vs. Golden State Warriors

Da Rockets sidst vandt over Golden State tilbage i slutningen af februar, var dette startskuddet til en Rockets-sejrsstime på utrolige otte sejre i træk. I de otte sejre har Harden ført an i stor stil. Han var dog ikke med sidst, da Rockets slog Golden State.

rockets & golden state

Det må derfor give Golden State lidt bange anelser, at de tabte til Rockets uden Harden, og nu er han med. Medmindre de tre musketerer, Curry, Thompson og Durant, redder dagen.

James Harden kommer med stor sandsynlighed til at brillere og scorer over 35,5 point i kampen - dette giver odds 1.95! Selv tak! 

Kamptidspunkt: torsdag kl. 02:30.

 

Indiana Pacers vs. Oklahoma City Thunder

Efter at have fået besøg fra øst er det Thunders tid til at besøge øst, hvor Pacers venter. Thunder får knap 20 timer til at gøre sig klar til næste kamp. Det er og bliver hård kost for Paul George, Westbrook og resten af Thunder-holdet.

Det er over et år siden, at disse to hold spillede deres sidste indbyrdes opgør, hvilket kun gør kampen endnu mere interessant at se.

Pacers kan knap nok kaldes favorit, eftersom en Pacers-sejr giver 1.93 og en Thunder-sejr 1.91.  Er kampen virkelig så uforudsigelig? 

Kamptidspunkt: fredag kl. 00:00

 

Boston Celtics vs. Sacramento Kings

Sacramento indtager i øjeblikket niendepladsen i vest, og hvis Sacramento skal tilbage i det fine selskab, skal de for alvor begynde at vinde. De har nemlig i øjeblikket et godt stykke op til Jazz på den eftertragtede ottendeplads.

Først skal Sacramento Kings dog forbi topholdet fra øst, Boston Celtics, som nærmest allerede har sikret sig en plads i top otte.

celtics

Sacramento skal overgå sig selv på flere parametre, hvis de skal have noget med fra Boston.

Celtics vinder i stor stil selvom de i handicap-format starter med at være bagud med -11,5 point. Dette giver odds 2.55.

Kamptidspunkt: fredag kl. 00:30.

 

Toronto Raptors vs. Los Angeles Lakers

Lakers har i øjeblikket ikke meget held i sprøjten. De døjer med en del skader, og så bliver afstanden til top otte større og større.

Meget tyder på, at denne afstand kun bliver endnu større på fredag, når topholdet fra vest, Toronto Raptors, skal forsøge at give Lakers endnu mere at tænke over.

Raptors vinder både 1.periode og 2.periode og sammenlagt giver det odds 2.19.

Kamptidspunkt: fredag kl. 01:00.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Formel 1: Monaco Grand Prix

Formel 1: Monaco Grand Prix

De mest passionerede fans i sportens verden

De mest passionerede fans i sportens verden

NBA: Conference-finaler - kamp 3

NBA: Conference-finaler - kamp 3

Er sportsfolk naturligt skadesplagede?

Er sportsfolk naturligt skadesplagede?

NBA: Conference-finaler

NBA: Conference-finaler