Boston Celtics vs. Indiana Pacers

Boston Celtics formåede at gå under radaren i grundspillet, hvor de nemt, men uden at imponere, gik videre til playoff. Celtics kommer til at vise deres sande kvalitet i playoff.

Det skal Pacers forsøge at håndtere. Det lykkedes ikke særlig optimalt i først opgør, hvor Pacers ikke kunne holde Celtics stjernespiller, Irving, væk fra fadet. Han bidrog med 20 point og 7 assists. Det endte med en mindre målrig sejr til Celtics på 84-74.

Pacers fik bagdelen på komedie i tredje periode, som de tabte 26-8. Pacers skal klemme ballerne sammen i alle fire perioder, hvis Celtics ikke skal give dem hovedpine.

Pacers har nok lært lidt fra det første opgør, men desværre rækker det ikke for Pacers, som også taber den anden kamp. Celtics vinder, selvom de i handicap-format starter med at være bagud med 8 point. Dette giver odds 1.98.

888sport banner

Milwaukee Bucks vs. Detroit Pistons

Bucks kommer igen til at tromle hen over Pistons, som var de træningskegler. Første kamp blev som forventet en overlegen sejr til Bucks på 121-86. Det bliver ren overlevelse for Pistons, som skal forsøge at komme helskindet ud af kampen.

I den første kamp tabte Pistons de første tre perioder, men sluttede af med en snæver 24-25-sejr i fjerde periode.

Ikke meget tyder på, at Pistons kommer til at overraske i den anden kamp. Få tror på dem, og derfor giver det også odds 12.50, hvis de skulle sejre.

Bucks vinder med mere end 20 point til odds 3.05.

Kamptidspunkt: torsdag kl. 02:00

 

Houston Rockets vs. Utah Jazz

Rockets satte som forventet tempoet i den første kamp. Jazz havde sjældent et modsvar og måtte sande, at Rockets med god grund er en af favoritterne til at løbe af med mesterskabssejren.

Den anden kamp kommer med stor sandsynlig til at forløbe som den første. Rockets kommer til at sidde i førersædet fra start til slut, og de kommer til at bagatellisere Jazz.

Rockets kommer til at vinde tre ud af fire perioder. Mit umiddelbare bud vil være første, anden og fjerde periode. Sammenlagt giver det odds 4.78.

 

Kamptidspunkt: torsdag kl. 03:30

 

Brooklyn Nets vs. Philadelphia 76ers

På fredag venter den tredje kamp mellem Nets og 76ers.

De to første kampe har været vidt forskellige og utilregnelige. Nets formåede på flotteste vis at vinde den første kamp på udebane. Det blev dog hurtigt hverdag igen for Nets, da de tabte det andet opgør med 145-123.

nets

Bolden befinder sig dog i øjeblikket hos Nets, som nu kan glæde sig over, at de to sidste kampe er på hjemmebane. 76ers har været favoritter igennem alle kampene indtil videre og er det stadig, men Nets kommer igen til at overraske og vinder tredje opgør til odds 2.28.

Kamptidspunkt: fredag kl. 02:00

 

San Antonio Spurs vs. Denver Nuggets

Spurs har lukket munden på kritikerne og givet Nuggets kamp til stregen. Nuggets var inden de to første opgør allerede dømt videre til kvartfinalerne, men indtil videre har Spurs villet det anderledes.

Spurs står allerede med en sejr på udebane og kan nu nyde godt af sit hjemmepublikum i de næste to kampe.

Folk er begyndt at tro på Spurs, hvilket ligger til grund for, at de er favorit i det tredje opgør. En Spurs-sejr giver således odds 1.67.

Kamptidspunkt: fredag kl. 03:00

 

Los Angeles Clippers vs. Golden State Warriors

Mange havde nok ikke set den komme, at Golden State skulle lide et nederlag på hjemmebane til Clippers.

Indbyrdes er stillingen 1-1 i de to første kampe. Den tredje kamp bliver til 2-1 i Golden States favør. De er den største favorit til at vinde mesterskabet, og de kan levere, når det virkelig gælder.

curry

Især de tre musketerer, Durant, Thompson og Curry, bliver endnu mere uhyggelige, jo tættere vi nærmer os finalen.  

Golden State vinder det tredje opgør med mere end 7 point til odds 1.70.

Du kan eventuelt drage fordel af livebetting-mulighederne undervejs i kampen.

Kamptidspunkt: fredag kl. 04:30

 

Få en god fornemmelse af forskellige udfald i playoff-kampene ved at kaste et blik på NBA-oddsene.

Du kan oddse online, hvor som helst, når som helst.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Del 1: Rekordholderne i seks af de største NBA-klubber

Del 1: Rekordholderne i seks af de største NBA-klubber

Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Sådan better du med oddssystemer: den ultimative guide

Bet med oddssystemer: den ultimative guide