Detroit Pistons vs. Milwaukee Bucks

Bucks har vundet og spillet overlegent i de første to opgør. Andre argumenter behøver ikke at komme på bordet for at overbevise nogen om, at Bucks også går hen og vinder det tredje opgør. Bucks vinder med mere med end ni point til odds 1.91.

Bucks har en bred playbook, derfor kan de spille smukt og beskidt afhængig af, hvordan kampen forløber.

Den tredje kamp bliver højst sandsynlig en beskidt kamp, da Pistons skal vinde, så alle kneb bliver taget i brug.

Kamptidspunkt: søndag kl. 02:00

                            

Utah Jazz vs. Houston Rockets

Rockets står ligesom Bucks rigtig godt i forhold til, at de har sat Jazz til vægs i de to første opgør. 

Harden leverer i øjeblikket MVP-præstationer og fremstår nærmest som en ustoppelig enmandshær.

888sport banner

Hvis Jazz skal op på hesten igen, kræver det, at Harden skal lukkes. Det er der dog ikke mange hold, der lykkedes med i denne sæson.

Jazz er ifølge oddsene favorit til den tredje kamp – odds 1.71. Jeg går imod strømmen og udnytter, at Rockets for en gangs skyld giver over odds 2.00 for at vinde en kamp. Vinder Rockets, giver det odds 2.20.

Kamptidspunkt: søndag kl. 04:30

 

Indiana Pacers vs. Boston Celtics

Celtics har allerede Pacers nede i sækken, eftersom Celtics har vundet de tre første opgør. Kylie Irving har indtil videre leveret storspil i playoff-kampene.

Hvis Pacers ikke formår at hive en sejr i land, kan de godt kigge langt efter kamp fem, seks og især kamp syv. De har ét skud i bøssen, og det skal ramme plet, hvis Pacers skal have endnu en mulighed for at levere et comeback.

Det kommer efter min overbevisning ikke til at ske. Celtics vinder uden besvær til odds 1.74.

Kamptidspunkt: søndag kl. 19:00

 

Los Angeles Clippers vs. Golden State Warriors

Clippers leverede et flot comeback i anden kamp mod Golden State og vandt overraskende. Det er dog blevet hverdag igen for Clippers, som fik en syngende lussing af et nederlag i den tredje kamp på 105-132.

Det var vist en one-in-a-lifetime-kamp, Clippers leverede i den anden kamp. Dette skal Golden State nok sørge for, ikke kommer til at ske igen.

durant

Golden State vinder kampen, selvom de i handicap-format er bagud med 11 point. Skulle dette gå hen og ske, giver det odds 2.35.

Kamptidspunkt: søndag kl. 21:30

 

Orlando Magic vs. Toronto Raptors

Kampene mellem Magic og Raptors har været utroligt lige og nervepirrende. I øjeblikket står der 2-1 til Raptors, men det fjerde opgør bliver umiddelbart en udligning fra Magic.

Oddsene taler imod, at dette kommer til at ske, da en Raptors-sejr giver odds 1.46. Magic hiver nogle tryllerier ud af ærmet og vinder overraskende kampen til odds 2.80.

Kamptidspunkt: mandag kl. 01:00

 

Oklahoma City Thunder vs. Portland Trail Blazers

Westbrook og Paul George skal igen finde storspillet frem, hvis de skal udligne til 2-2 i den samlede stilling.

Det tegner i hvert fald godt, eftersom de vandt det tredje opgør med 120-108. Det har givet Blazers lidt at tænke over inden det fjerde opgør på mandag.

nba

Jeg tror, at Thunder fortsætter ud af samme tangent og vinder kampen mod Blazers. Det bliver tæt, så hold øje med live betting for eventuelt at finde nogle interessante odds.

Odds er snarlig tilgængeligt og vil blive opdateret hurtigst muligt.

Kamptidspunkt: mandag kl. 03:30

 

 

Du kan varme op til playoff-kampene i NBA med en masse andre basketball-odds. Odds online og gør kampene endnu mere spændende.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Del 1: Rekordholderne i seks af de største NBA-klubber

Del 1: Rekordholderne i seks af de største NBA-klubber

Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Sådan better du med oddssystemer: den ultimative guide

Bet med oddssystemer: den ultimative guide