Los Angeles Clippers vs. Golden State Warriors

Clippers har i flere omgange sensationelt leverede nogle overraskende resultater mod de forsvarende mestre fra Golden State.

Clippers reducerede overraskende i den femte kamp til 3-2 i den samlet stilling, hvilket har tvunget holdene ud i en sjette kamp.

Hatten af Clippers, som har formået at få presset Golden State nok til, at de har fået mere end rigeligt sved på panden. Den havde flere ikke set komme.

Det vil være surrealistiske tilstande, hvis Clippers formår at vinde den sjette kamp. De har været gevaldigt undertippet i alle fem opgør og er det stadig. Kan Clippers gøre det umulige og ride videre på bølgen fra den femte kamp?

Golden State undervurderede Clippers gevaldigt i det femte opgør, det kommer ikke til at ske lørdag nat. Golden State vinder med mere end 10 point til odds 1.91.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 04:00

 

Toronto Raptors vs. Philadelphia 76ers

Raptors og 76ers sikrede sig kvartfinale-pladserne mod henholdsvis Magic og Nets. Nu krydser de klinger i et brag af kvartfinale.

Raptors er over fire kampe små favoritter til at gå videre mod 76ers – det bliver en tæt kvartfinale, hvor bredden på holdene kommer til at være afgørende.

888sport banner

I den første kamp hersker dog ikke den store tvivl om udfaldet, da Raptors er uigennemtrængelig på hjemmebane. Raptors vinder kampen selvom de i handicap-format starter med at være bagud med 6 point, hvilket giver odds 1.90.

Kamptidspunkt: søndag kl. 01:30

 

Denver Nuggets vs. San Antonio Spurs

De fleste, hvis ikke alle, havde nok ikke regnet med at Nuggets og Spurs skulle ud i  en syvende og afgørende kamp, men nu står vi her.

Det kan godt være oddsene indikerer at Nuggets er klare favoritter, men den historie har været den samme i mange af de forhenværende seks kampe. Derfor burde vinder-oddsene mellem de to hold være tættere på hinanden i min optik.

Det bliver et drabeligt syvende opgør på søndag, man bliver i hvert fald morgenfrisk, hvis man ser kampen fra start. Det bliver det hele værd, så hold øje med live oddsene undervejs i kampen.

Jeg tror på overraskelsen – Spurs vinder kampen og bliver klar til kvartfinalen mod Blazers. En Spurs-sejr kaster odds 3.00 af sig.

Kamptidspunkt: søndag kl. 04:00

 

Milwaukee Bucks vs. Boston Celtics

Den anden kvartfinale bliver giganternes opgør. Celtics har for alvor fundet det niveau, som flere efterspurgte i grundspillet, men meget tyder på, at de bare har hvilet på laurbærrene til playoff-kampene.

Både Bucks og Celtics gik overbevisende videre til kvartfinalen med 4-0 samlet. Selvtilliden kommer derfor bestemt ikke til at fejle noget i kvartfinale-kampene.

Vi kommer derfor til at blive vidne til et sandt pointorgie i flere af kampene.

bucks og celtics

Celtics har som et af de få hold haft krammet på Bucks flere gange i denne sæson. Celtics kan blive en farlig cocktail, men første opgør snupper Bucks af den simple årsag, at Giannis er for varm for Celtics. Bucks vinder og der bliver scoret over 223,5 point til odds 2.55

Kamptidspunkt: søndag kl. 19:00

 

Drag fordel af en masse odds online og et utal af andre NBA odds undervejs i playoff-kampene. God fornøjelse.

 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Del 1: Rekordholderne i seks af de største NBA-klubber

Del 1: Rekordholderne i seks af de største NBA-klubber

Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Sådan better du med oddssystemer: den ultimative guide

Bet med oddssystemer: den ultimative guide