22.02 - fredag

Brooklyn Nets vs. Portland Trail Blazers

Vi kan se frem til et tæt og underholdende topopgør, når Blazers fra vest skal en tur østpå og forsøge at få bugt med Nets. Holdene ligger på henholdsvis fjerde- og sjettepladsen i deres konferencer.

888sport banner

Blazers triumferede i sidste runde mod mesterskabsfavoritterne fra Golden State. Nets bliver nødt til at tage deres forbehold, dog er heldet med dem, fordi Lillards deltagele i kampen er utrolig tvivlsom. Og det gør en kæmpe forskel, om Blazers-stjernen er med eller ej. 

Det bliver tæt, men udfaldet går til Blazers’ fordel, og en Blazers-sejr giver odds 1.89.

Kamptidspunkt: fredag kl. 01:30.

 

Milwaukee Bucks vs. Boston Celtics

Celtics skal forsøge at få førerholdet, Bucks, ned på jorden igen, eftersom de klart fører øst-konferencen.

Det er dog lettere sagt end gjort. Bucks har en ustyrlig og måske sæsonens kommende MVP, Giannis, på holdet. Giannis laver i gennemsnittet 27.2 point pr. kamp. Den scoringsprocent skal være markant lavere, hvis Celtics skal have nogen form for chance for at vinde kampen.

Bucks er klare favoritter, og i handicap-format giver det odds 2.02, hvis de vinder, selvom de starter med at være bagud med 6 point. 

Kamptidspunkt: fredag kl. 02:00.

 

Los Angeles Lakers vs. Houston Rockets

LeBron og Harden kunne i All-Star-kampen for en gangs skyld nyde at være på samme hold. De endte også med at triumfere mod Team Giannis.

Nu står de to kamphaner igen på hver deres side af banen, og der bliver bestemt ikke vist nåde, for Lakers har behov for en sejr, hvis de vil tilbage i det fine selskab. Lakers er dog inde i en forfærdelig stime med fire nederlag i de seneste fem kampe.

Rockets er favoritter, men mon ikke LeBron viser tilstrækkelige tryllerier, så Lakers tiltrængt kan smage sejrens sødme. En Lakers-sejr giver odds 2.23, og en Rockets-sejr giver odds 1.68.

Kamptidspunkt: fredag kl. 04:30.

 

23.02 - lørdag

Toronto Raptors vs. San Antonio Spurs

Denne kamp kan man heller ikke komme udenom, netop fordi den sidste indbydes kamp mellem disse to mandskaber var på allerhøjeste underholdningsniveau.  Det endte med en Spur-sejr på 125-107.

Især de to All-Star-stjerner Aldridge og Leonard var flyvende for hver deres hold. For nyligt befandt de sig på Team LeBron i All-Star kampen, så mon ikke de har en lille intern konkurrence kørende, når de igen er modstandere.

Vi kommer helt sikkert til at opleve en kamp, hvor der igen bliver scoret over 226,5 point og hvis Raptors samtidig vinder, giver det odds 2.60 

Kamptidspunkt: lørdag kl. 01:00.

 

Oklahoma City Thunder vs. Utah Jazz

Vi bliver forkælet til fingerspidserne med alle disse forhåbentligt velspillede og underholdende topopgør.

Jazz på sjettepladsen har fået slået et lille hul ned til Sacramento Kings på niendepladsen og kan blive større, hvis de slår Thunder. Sacramento Kings skal på en modbydelig mission mod Golden State, som de med stor sandsynlighed taber.

Thunder er dog et stormvejr, man helst ikke vil bevæge sig ud i, og som kan være svært at komme helskindet væk fra. Det måtte Jazz sande i de to seneste indbyrdes opgør.

P

aul George og Russell Westbrook står skarpt for tiden og derfor giver det odds 1.60, hvis Thunders vinder

Kamptidspunkt: lørdag kl. 03:30.

 

Philadelphia 76ers vs. Portland Trail Blazers

Ingen af holdene får knap nok tid til at puste ud, inden næste kamp venter. De har begge spillet dagen forinden, og der venter derfor en kamp, hvor det bliver spændende at se, hvilke af holdene som har doseret sine kræfter bedst.

76ers må desværre undvære deres frontfigur, Embiid. Ligeledes er det tvivlsomt, hvorvidt Blazers-stjernen, Lillard, spiller.

Kamtidspunkt: lørdag kl. 19:00.

 

24.02 - søndag

Charlotte Hornets vs. Brooklyn Nets

En direkte placeringsduel i øst-konferencen bliver en gyser. Hornets ånder Nets på sjettepladsen i nakken. Et nederlag til et af holdene kan bringe dem tættere på pladserne uden for playoffs, og det ønsker ingen af holdene.

Hornets har forhåbentligt nydt godt af All-Star-pausen, fordi de var røget i en ond cirkel af nederlag. I de seneste fem kampe er det blevet til fire nederlag. Kan pausen have gavnet dem positiv? 

D'Angelo Russel giver odds 1.87 hvis han scorer over 22,5. Han scorer i gennemsnitet 30,5 point pr. kamp.

Kamptidspunkt: søndag kl. 01:00.

 

Golden State Warriors vs. Houston Rockets

Er du gal en forrygende kamp, som er i vente. Det kan kun blive et unikum af en kamp.

To af de meste scorende spillere i denne sæson kommer til at slås om, hvem der egentlig er bedst fra tre points-linjen. I øjeblikket har Harden scoret på 276 kast fra tre points-linjen, og Curry følger trop med 236.

Kommer Curry til at lukke munden på Harden? Det bliver individernes kamp! Sidste indbyrdes kamp endte med en 134-135 sejr til Rockets. I den kamp scorede Harden 44 point og Curry 35 point.  

Hvis Curry scorer over 27,5 giver det odds 1.91. For Hardens vedkommende giver det odds 1.87, hvis han scorer over 36.5. I kombination giver det odds 3.57, så der mulighed for at hente en større gevinst. 

Kamptidspunkt: søndag kl. 02:30.

 

Denver Nuggets vs. Los Angeles Clippers

I vest kan vi slutte weekenden af med et playoff-opgør, hvor Nuggets er så godt som sikret en plads i playoff – ellers skal det gå grueligt galt. Nuggets ligger i øjeblikket på andenpladsen, og de kan gøre playoff-livet surt for Clippers, som i øjeblikket ligger på den sidste playoff-plads på ottendepladsen.

Det bliver en stejl stigning, Clippers skal op ad, hvis de skal slå Nuggets.

Du kan finde alle oddsene på kampen her

Kamptidspunkt: søndag kl. 23:00.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg