De forsvarende mestre Golden State Warriors har kniven for struben i måske den sidste kamp i finaleserien. Warriors er samlet bagud ud 3-1 og skal forsøge at få vendt den synkende skude, inden det er for sent.

I den tredje og fjerde kamp havde Raptors for alvor kørt kanoner i stilling – Warriors blev skudt i sænk. Warriors vandt alle fire quarters i den tredje kamp.

I den fjerde kamp svarede Warriors lidt igen, men grundet Raptors fremragende tredje quarter, som de vandt 37-21, blev det hele vendt på en tallerken – til stor forbavselse for hjemmepublikummet i Oracle Arena.

Især finaleseriens helt store spiller Kawhi Leonard fra Raptors har indtil videre formået at lave 52 trepointsscoringer. I den fjerde kamp bidrog han med utrolige 36 point, hvilket Curry dog overgik i den tredje kamp med umenneskelige 47 point, men til ingen verdens nytte.

Raptors er derfor kun én sejr fra at kunne kalde sig NBA-mestre for første gang i klubbens historie. Og den titel kan de få lov til at sikre for en fyldt Scotiabank Arena.

Den 11. juni går hen og bliver en helligdag i Toronto, hvis mesterskabet bliver sikret tirsdag nat.

888sport banner

Hvad er prognoserne frem mod finaleseriens femte kamp?

Warriors har ryggen mod muren, og Curry har i den grad brug for assistance, hvis Warriors skal tilbage i finaleserien. Hjælpen kan være på vej, da Kevin Durant igen er begyndt at træne – Warriors’ anden stjernespiller har været savnet i finaleserien.

De fleste troede, han ville få spilletid i den fjerde kamp, men hans comeback virker til at være udskudt til den femte kamp. Skulle han blive aktuel i den femte kamp, så har Warriors en større sandsynlig for at komme til i serien.

Det er set før, at et NBA-hold har vendt på en tallerken, selvom de har været nede med 3-1. 

Raptors er favorit til den femte kamp til odds 1.72, men finaleserien har vist, at det ingen betydning har, hvem der er favorit inden kampen. Vi kan se frem til et brag af en finale, hvor det er sidste chance for Warriors.

Curry er født til kampe som disse og kommer til at blive kampens topscorer – skulle han score over 43.5 point, giver det odds 1.87. Det er uhørt lavt, så folket må tro på ham – han har allerede vist i serien, at han kan komme derop.

Curry og måske Durant sikrer Golden State-sejren til odds 2.12.

Vi kommer til at blive forkælet med basketball i verdensklasse – det bliver uhørt vildt!

Kampen finder sted tirsdag nat kl. 03:00 – indtil da kan du få et overblik over et utal af andre NBA-odds og basketball-liveodds, når kampen er skudt i gang.

 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Del 1: Rekordholderne i seks af de største NBA-klubber

Del 1: Rekordholderne i seks af de største NBA-klubber

Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Sådan better du med oddssystemer: den ultimative guide

Bet med oddssystemer: den ultimative guide